• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/25.AKK2): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 5.02.2021., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/op/2021/25.AKK2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

05.02.2021., Nr. 25

OP 2021/25.AKK2
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Dārzkopības institūts - vadošais dārzeņkopības un augļkopības pētniecības centrs Latvijā, kas veic Baltijas ģeoklimatiskajiem apstākļiem piemērotu augu sugu selekciju, pēta videi draudzīgas audzēšanas sistēmas, izstrādā inovatīvus pārtikas produktus, veic bioloģisko pamatu pētījumus, kā arī rīko dažādus pasākumus un uzņem apmeklētājus ceriņu un augļu dārzā.

APP "Dārzkopības institūts" izsludina konkursu uz pilnas slodzes (1) vadošā pētnieka vietu darbam Pārstrādes un bioķīmijas nodaļā pētījumu virzienā: "Augu izcelsmes izejvielu fermentatīvā hidrolīze - procesu un produktu izpēte";

Uz pilnas slodzes (1) vadošā pētnieka vietu darbam Pārstrādes un bioķīmijas nodaļā pētījumu virzienā: "Videi draudzīgu bionoārdāmu materiālu izstrāde no atjaunojamiem resursiem - procesu un produktu izpēte".

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora grāds

- vismaz piecas zinātnes nozarei atbilstošas zinātniskās publikācijas (indeksētas Web of science un/vai Scopus datu bāzē)

- pieredze patstāvīgā pētījumu projektu vai sadarbības programmu apakšprojektu vadīšanā

- spēja patstāvīgi veikt zinātniskos pētījumus

- zinātniskā darba pieredze kopumā nav mazāka par 5 gadiem

- vēlamas autovadītāja tiesības

Mēs piedāvājam:

Nepieciešamo pamata infrastruktūru pētījumu virziena īstenošanai. Atbalstām izglītošanos un prasmju uzlabošanu, piedaloties konferencēs, semināros, īsa laika zinātniskās misijās ārvalstīs dažādu projektu ietvaros. Piedāvājam elastīgu darba laiku un sev interesējošas pētījumu tēmas.

Mēs sagaidām:

- ieinteresētību un prasmes zinātnisko pētījumu veikšanā, jaunu (tostarp starptautisku) projektu sagatavošanā un vadībā

- prasmi sadarboties ar kolēģiem Institūtā u.c. zinātniskajās institūcijās pētījumu veikšanā, projektu pieteikumu gatavošanā un realizēšanā

- drosmi un neatlaidību mērķu sasniegšanā

- lojalitāti Institūtam

Konkursam iesniedzamie dokumenti:

- pieteikums dalībai konkursā

- pretendenta dzīves un darba gājums (CV), norādot pētniecības, administratīvā un organizatoriskā darba pieredzi, publicēto darbu sarakstu (norādot DOI, vai saiti) pēdējo piecu gadu laikā un citus dokumentus, kurus pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju (ieteicama forma "EUROPASS" Curriculum Vitae)

- izglītības un kvalifikācijas apliecinošu dokumentu kopijas

Vadošā pētnieka darba samaksa: no 6,00 EUR/stundā saskaņā ar Dārzkopības institūta darba samaksas noteikšanas principiem.

Sūti savu CV, motivācijas vēstuli un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas uz darzkopibas.instituts@llu.lv līdz 05.03.2021.

Mēs strādājam: Graudu iela 1, Ceriņi, Krimūnu pagasts, Dobeles novads, LV-3701, http://www.darzkopibasinstituts.lv

Informējam, ka jūsu iesniegtie pieteikuma dokumenti tiks apstrādāti, tikai šī atlases konkursa norisei un tiks glabāti 6 mēnešus, ja netiks uzsāktas darba attiecības. Lūgums pieteikuma dokumentos nenorādīt sensitīva rakstura datus, piemērām: foto, tautību, arodbiedrības statusu u.tml. Pieteikuma dokumentos norādītos personas datu apstrādās Dārzkopības institūta atbildīgās personas.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!