• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/156.AKK1): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 16.08.2021., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/op/2021/156.AKK1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Kultūras menedžmenta nodaļas vadītājs
LATVIJAS KULTŪRAS AKADĒMIJAS LATVIJAS KULTŪRAS KOLEDŽA...

Vēl šajā numurā

16.08.2021., Nr. 156

OP 2021/156.AKK1
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

AS "RĪGAS SILTUMS" ir galvenais siltumenerģijas piegādātājs Rīgā. Tas veic siltumenerģijas ražošanu, pārvadi un realizāciju, kā arī nodrošina siltumenerģijas lietotāju ēku iekšējās siltumapgādes sistēmu tehnisko apkopi.

Akciju sabiedrība "RĪGAS SILTUMS" izsludina konkursu uz iekšējā audita vadītāja amatu

Iekšējā audita vadītāja amata kandidātiem izvirzāmās obligātās minimālās prasības:

- valsts valodas zināšanas C1 līmenī

- angļu valodas prasmes vismaz B1 līmenī atbilstoši Eiropas kopīgajām nostādnēm valodu apguvei

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, kas nodrošina nepieciešamo zināšanu un kompetenču kopumu, lai profesionāli pildītu iekšējā auditora uzdevumus konkrētajā amatā Akciju sabiedrībā

- vismaz 5 (piecu) gadu darba pieredze iekšējā audita pakalpojuma sniegšanā. Par priekšrocību tiks uzskatīta darba pieredze iekšējā audita pakalpojuma sniegšanā vidējām* un/vai lielām** kapitālsabiedrībām (un/vai publisku personu kapitālsabiedrībām)

- nevainojama reputācija, kas nozīmē, ka nav iemesla pamatotām šaubām par personas nevainojamu reputāciju un nav pierādījumu, kas liecinātu par pretējo

Kandidātiem nepieciešamas zināšanas, izpratne un pieredze par:

- LR spēkā esošo normatīvo aktu, starptautisko standartu un vadlīniju, kas attiecas uz iekšējo auditu veikšanu, pārzināšana

- zināšanas finanšu vadībā, procesu vadībā, projektu vadībā, risku pārvaldībā, jurisprudencē, personāla vadībā un lietvedībā

- izpratne par Akciju sabiedrības vai līdzvērtīgu kapitālsabiedrību (tajā skaitā publisku personu kapitālsabiedrību) darbības jomu

- prasme argumentēt savu viedokli

- prasme strādāt patstāvīgi

- prasme izstrādāt dažādus normatīvos dokumentus (instrukcijas, nolikumus u.c.)

- prasme sagatavot komplicētus dokumentus ar analītisko materiālu un argumentāciju

- labas saskarsmes un komunikācijas prasmes

- prasme analizēt un izvērtēt liela apjoma dažāda veida informāciju

Kandidātu kompetence tiek padziļināti vērtēta šādās jomās: orientācija uz rezultātu sasniegšanu, prasme plānot un organizēt savu darbu, stresa noturība, teicamas saskarsmes un sadarbības prasmes, prasme pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, un analītiskā domāšana.

Mēneša atalgojums - 3600,00 EUR (pirms nodokļu nomaksas).

Pieteikumu konkursam var iesniegt līdz 2021.gada 10.septembrim (ieskaitot), sūtot elektroniska dokumenta veidā, izmantojot drošu elektronisko parakstu vai rakstveidā parakstītu un ieskenētā veidā nosūtot pieteikumu uz e-pasta adresi: ieksejaisauditors@rs.lv. Piesakoties konkursam, lūdzam lejupielādēt SIA "Fontes Executive Search" CV formu, kas pieejama AS "RĪGAS SILTUMS" tīmekļvietnē: https://www.rs.lv/lv/saturs/vakances-0.

Kandidātus lūdzam iesniegt šādus dokumentus:

- personīgi vai elektroniski parakstītu un datētu motivētu pieteikumu, iekļaujot informāciju, kas apliecina Konkursa sludinājumā norādītās izglītības, pieredzes un prasmju esamību;

- dzīves gaitas un darba pieredzes aprakstu (lūdzam lejupielādēt un izmantot pievienoto Fontes CV standarta formu), kurā iekļauts arī pašvērtējums par valodu zināšanām, norādot ieņemtos amatus, atbildību un pienākumus;

- augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un izziņas kopija par to, kādam Latvijā piešķirtam akadēmiskajam grādam vai diplomam atbilst izglītības dokuments, ja tas iegūts ārvalstīs.

Kandidātiem, kuri tiks virzīti 3. vērtēšanas kārtai, tiks lūgts iesniegt un prezentēt (līdz 15 minūtēm) stratēģisko redzējumu par AS "RĪGAS SILTUMS" efektīvu iekšējā audita sistēmu.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu apstrādes likuma 25. panta pirmo daļu, informējam: pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šā konkursa norisi. Personas datu apstrādes pārzinis ir AS "RĪGAS SILTUMS", kontaktinformācija: Rīga, Cēsu iela 3A, LV-1012, e-pasts: das@rs.lv. Atlases un novērtēšanas procesu īstenos nominācijas komisija sadarbībā ar personāla atlases kompāniju SIA "Fontes Executive Search".

Jums ir tiesības atsaukt savu piekrišanu personas datu apstrādē jebkurā laikā, rakstot pieprasījuma uz fontes@fontes.lv (ja vēlaties, lai SIA "Fontes Executive Search" pārtrauc jūsu datu apstrādi) vai das@rs.lv (ja vēlaties, lai AS "RĪGAS SILTUMS" pārtrauc jūsu datu apstrādi).

Akciju sabiedrības "RĪGAS SILTUMS" iekšējā audita vadītāja amata kandidātu atlasei un novērtēšanai ir izveidota nominācijas komisija, kuras uzdevums ir izvērtēt kandidātus iekšējā audita vadītāja amatam šādā sastāvā: Ilze Beināre, AS "RĪGAS SILTUMS" padomes priekšsēdētāja, Jevgenijs Belezjaks, AS "RĪGAS SILTUMS" padomes priekšsēdētāja vietnieks, Matīss Paegle, AS "RĪGAS SILTUMS" padomes loceklis, Zaiga Liepiņa, AS "RĪGAS SILTUMS" padomes locekle, Raivis Kronbergs, AS "RĪGAS SILTUMS" padomes loceklis. Nominācijas komisiju vada AS "RĪGAS SILTUMS" padomes priekšsēdētāja Ilze Beināre.

Piezīmes.

* Par vidējām kapitālsabiedrībām uzskatāmas kapitālsabiedrības, ja kapitālsabiedrības bilances datumā nepārsniedz vismaz divas no trim šādām kritēriju robežvērtībām: nodarbināti līdz 250 darbiniekiem, neto apgrozījums 40 milj. EUR vai bilances kopsumma 20 milj. EUR.

** Par lielām kapitālsabiedrībām uzskatāmas kapitālsabiedrības, ja kapitālsabiedrības bilances datumā pārsniedz vismaz divas no trim šādām kritēriju robežvērtībām: nodarbināti 250 vai vairāk darbinieki, neto apgrozījums 40 milj. EUR vai bilances kopsumma 20 milj. EUR.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!