• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/237.AKK3): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 8.12.2020., Nr. 237 https://www.vestnesis.lv/op/2020/237.AKK3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Valsts valodas centra valodas kontroles departamenta juriskonsults (nenoteiktu laiku)
Tieslietu ministrija...

Vēl šajā numurā

08.12.2020., Nr. 237

OP 2020/237.AKK3
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Tieslietu ministrija izsludina atklātu konkursu uz vakanto Valsts Valodas centra Valodas kontroles departamenta Valodas kontroles Rīgas reģiona nodaļas vecākā inspektora ierēdņa amatu (amats vakants uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm: atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām, akadēmiskā augstākā vai otrās līmeņa profesionālā augstākā izglītība, vēlams tiesību zinātnē, zināšanas normatīvo aktu piemērošanā un interpretācijā, ne mazāk kā gadu ilga darba pieredze valsts pārvaldē vai ar kontroli saistītā jomā, darba pieredze, kas saistīta darbā ar klientiem, darba pieredze informācijas analizēšanā un patstāvīgu lēmumu pieņemšanā, angļu un krievu valodas zināšanas (mutvārdos) profesionālajai darbībai nepieciešamajā apmērā, pieredze dokumentu sagatavošanā un noformēšanā, labas iemaņas darbā ar datoru un biroja tehniku, orientācija uz rezultātu sasniegšanu, darbs komandā un elastīga domāšana.

Veicamie pienākumi: konsultēt privātpersonas un sniegt atbildes uz privātpersonu iesniegumiem valsts valodas lietojuma jautājumos, veikt pārbaudes iestādēs, uzņēmumos, sastādīt pārbaudes aktus, administratīvā pārkāpuma protokolus, izskatīt administratīvā pārkāpuma lietas un pieņemt lēmumus u.c.

Mēnešalga: amats klasificēts 26. 3. amata saimes IIIA līmenī, kas atbilst 9 mēnešalgas grupai mēnešalga 1. kategorijai 835 euro; 2. kategorijai 1015 euro; 3. kategorijai līdz 1190 euro.

Pieteikties lūdzam elektroniski, izmantojot saiti: https://tm.easycruit.com/vacancy/application/2612753/161723?channel=vestnesis&;iso=lv

Ja nav iespējams, tad pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu ar apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām, izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un CV) iesniegt Tieslietu ministrijas Personālvadības departamentā (Brīvības bulvārī 36, Rīgā, LV-1536) 14 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas. Papildus pieteikumu vēstulē vēlams norādīt, uz kuru vakanci pretendē, informāciju par iegūto profesionālo pieredzi un atsauksmes sniedzējiem (iestādes nosaukums, vārdu, uzvārdu, amatu un kontaktinformāciju).

Tālrunis uzziņām 67036731, 67036724.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!