• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/22.AKK17): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 27.01.2017., Nr. 22 https://www.vestnesis.lv/op/2017/22.AKK17

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Rīgas reģionālās nodaļas Rīgas biroja Kadastra daļas Informācijas apstrādes sektora kadastra inženieris (uz noteiktu laiku)
Valsts zemes dienests...

Vēl šajā numurā

27.01.2017., Nr. 22

OP 2017/22.AKK17
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 24 Pēdējās nedēļas laikā 6 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Valsts darba inspekcija izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - Juridiskās nodaļas vadītājs/-a (uz nenoteiktu laiku)

Prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma prasībām

- augstākā profesionālā izglītība tiesību zinātnēs

- vēlama vismaz 3 gadu praktiskā pieredze jurista amatā, kas saistīta ar administratīvo aktu izdošanu, lēmumu pieņemšanu administratīvo pārkāpumu lietās, kā arī citu juridisku dokumentu sagatavošanu

- vēlama pieredze disciplinārlietu izskatīšanā un normatīvo aktu projektu izstrādē

- spēja orientēties dažādās Latvijas tiesību sistēmas nozarēs

- administratīvo procesu, administratīvo pārkāpumu lietvedību, darba tiesiskās attiecības un darba aizsardzību regulējošo normatīvo aktu pārzināšana

- teicamas organizatora spējas

- pieredze darbā ar datoru

- vēlamas svešvalodu zināšanas

Galvenie darba pienākumi:

- plānot, organizēt un vadīt nodaļas darbu

- nodrošināt kontroli par nodaļai deleģēto uzdevumu savlaicīgu un kvalitatīvu izpildi

- nodrošināt nodaļā sagatavoto dokumentu, galvenokārt lēmumu apstrīdētajās administratīvajās lietās un pārsūdzētajās administratīvo pārkāpumu lietās, atbilstību normatīvo aktu prasībām

- atbilstoši pilnvarojumam pārstāvēt Valsts darba inspekciju tiesās, valsts un pašvaldību iestādes un citur

Vakantajam amatam mēnešalga tiek noteikta saskaņā ar Ministru kabineta 29.01.2013. noteikumu Nr. 66 "Noteikumi par valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku darba samaksu un tās noteikšanas kārtību" 2. pielikumu - 11. mēnešalgu grupa. Pārbaudes laikā bez atbilstošas profesionālās pieredzes vai pieredzi līdz 1 gadam (1. kategorija) mēnešalga ir 950 EUR (bruto). Pēc pārbaudes laika atkarībā no pretendenta darba rezultātu novērtējuma līmeņa tiek saglabāta esošā vai noteikta nākamā kategorija un attiecīga mēnešalga.

Motivēta pieteikuma vēstule, CV, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas jāiesniedz 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas oficiālā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", nosūtot pa pastu Labklājības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības departamentam Rīgā, Skolas ielā 28, vai elektroniski uz e-pasta adresi zanda.reinfelde-sausa@lm.gov.lv, tālrunis uzziņām 67021585.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu pieteikumu dokumentu izskatīšana un izvērtēšana atbilstoši noteiktajiem amata kritērijiem. Otrā kārta - profesionālo zināšanu pārbaude, risinot divus situāciju uzdevumus (administratīvajā procesā un administratīvā pārkāpuma procesā), līdzi jābūt Administratīvā procesa likumam un Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksam, sakaru tehnoloģijas un internetu izmantot nevarēs. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!