• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/214.PD1): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 27.10.2017., Nr. 214 https://www.vestnesis.lv/op/2017/214.PD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

ka ir veikti grozījumi darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 4.3.1. specifiskā atbalsta mērķa "Veicināt energoefektivitāti un vietējo AER izmantošanu centralizētajā siltumapgādē" pirmās projektu iesniegumu...

Vēl šajā numurā

27.10.2017., Nr. 214

OP 2017/214.PD1
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 3 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Sabiedrības integrācijas fonds izsludina atklātu partnerorganizāciju atlasi

- pārtikas un pamata materiālās palīdzības izdalīšanai un papildpasākumu īstenošanai,

- maltīšu nodrošināšanai un papildpasākumu īstenošanai

visā Latvijas teritorijā no 01.04.2018., kas tiek finansētas ar Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām un Latvijas valsts finansiālu atbalstu.

25.11.2014. Ministru kabineta noteikumi Nr. 727 "Darbības programmas "Pārtikas un pamata materiālās palīdzības sniegšana vistrūcīgākajām personām 2014.-2020. gada plānošanas periodā" īstenošanas noteikumi", atlases nolikums, iesnieguma veidlapa, metodiskie norādījumi veidlapas aizpildīšanai un cita atlases iesniegumu sagatavošanai nepieciešamā informācija pieejama Sabiedrības integrācijas fonda birojā Aspazijas bulvārī 24 (3. stāvs), Rīgā (apmeklētāju laiks: darba dienās no plkst. 10.00 līdz 12.00 un no 14.00 līdz 16.00), vai Sabiedrības integrācijas fonda interneta vietnē www.sif.gov.lv sadaļā "Eiropas Atbalsta fonds vistrūcīgākajām personām" → "Konkursi" un interneta vietnē www.atbalstapakas.lv sadaļā "Informācija".

Partnerorganizāciju atlases iesniegumu iesniegšanas termiņš ir 27.11.2017. līdz plkst. 17.00.

Atlases iesniegumus var iesniegt:

- personīgi vai sūtot pa pastu Sabiedrības integrācijas fondam, Aspazijas bulvāris 24, 3. stāvs, Rīga, LV-1050;

- nosūtot elektroniska dokumenta formā uz e-pasta adresi po.atlase@sif.gov.lv;

- aizpildot atlases iesnieguma veidlapu tiešsaistē projektu elektroniskās vadības sistēmā Sabiedrības integrācijas fonda mājaslapā www.sif.gov.lv, iepriekš parakstot attiecīgu vienošanos ar Sabiedrības integrācijas fondu.

Laika posmā no 2017. gada 6. novembra līdz 9. novembrim tiks rīkoti informatīvie semināri par atlases iesniegumu sagatavošanu. Informācija par semināriem (vietas, laiki, pieteikšanās) pieejama Sabiedrības integrācijas fonda mājaslapā www.sif.gov.lv sadaļā "Eiropas Atbalsta fonds vistrūcīgākajām personām" un mājaslapā www.atbalstapakas.lv sadaļā "Informācija".

Jautājumus par atlases iesniegumu sagatavošanu lūdzam sūtīt uz e-pasta adresi fead@sif.gov.lv ar norādi "Partnerorganizāciju atlase" ne vēlāk kā trīs darba dienas pirms atlases iesniegumu iesniegšanas termiņa beigām.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!