• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/254.AKK1): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 22.12.2014., Nr. 254 https://www.vestnesis.lv/op/2014/254.AKK1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Administratīvā nodrošinājuma nodaļas saimniecības pārzinis
Centrālā finanšu un līgumu aģentūra...

Vēl šajā numurā

22.12.2014., Nr. 254

OP 2014/254.AKK1
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 14 Pēdējās nedēļas laikā 10 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra ir drošs un uzticams partneris projektu īstenošanā jau vairāk nekā 15 gadus.

Mēs esam finanšu ministra pakļautības, tiešās valsts pārvaldes iestāde, kas veic sadarbības iestādes funkcijas Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda projektu ieviešanā un citu Eiropas Savienības piešķirto līdzekļu administrēšanā, šobrīd administrējot finanšu instrumentus vairāk nekā 5,5 miljardu euro apmērā.

Saistībā ar klientu apkalpošanas centra izveidi aicinām pievienoties mūsu komandai Klientu apkalpošanas centra vadītāju!

Tavi darba pienākumi būs ar savu pieredzi, zināšanām un idejām veidot augstu klientu apkalpošanas kultūru iestādē. Profesionāla un operatīva klientu informēšana un konsultēšana par Eiropas Savienības fondu finansējuma un projektu īstenošanas jautājumiem. Klientu apkalpošanas centra procesu un darba plānošana, vadīšana un uzraudzīšana.

Tev būs nepieciešama spēja orientēties iestādes darbības procesos, pozitīva attieksme pret klientiem un spēja izprast klientu vajadzības, teicamas komunikācijas un sadarbības prasmes, nosvērtība, precizitāte, augsta atbildības izjūta, spēja un vēlme mācīties un spēja patstāvīgi risināt ar klientu apkalpošanu saistītus jautājumus.

Mēs sagaidām, ka tev ir:

- augstākā izglītība

- pieredze klientu apkalpošanā (pieredze klientu apkalpošanas centra vadītāja amatā tiks uzskatīta par priekšrocību)

- laba izpratne par Eiropas Savienības fondu administrēšanas sistēmu Latvijā

- teicamas latviešu valodas un labas angļu un krievu valodas zināšanas

- labas datorzināšanas (MS Office, Internets), pieredze darbā ar informācijas sistēmām un biroja tehniku.

Mēs piedāvājam iespēju pievienoties mūsdienīgai, uz attīstību orientētai valsts pārvaldes iestādei, profesionālai un motivētai komandai, iegūt lielisku darba pieredzi un iespēju profesionāli attīstīties, ikdienu pavadīt dinamiskā darba vidē, stabilu atalgojumu, labu sociālo nodrošinājumu, darbavietu Rīgas centrā.

Ja tev ir saistošs mūsu piedāvājums un darba saturs, un vēlies būt viens no mums, aicinām savu CV, motivācijas vēstuli un augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas divdesmit dienu laikā no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" sūtīt Centrālajai finanšu un līgumu aģentūrai. Adrese: Smilšu ielā 1, 152.kabinetā, Rīgā, LV-1919, e-pasta adrese: cfla@cfla.gov.lv, fakss 67357841.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!