• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/154.PD1): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 7.08.2014., Nr. 154 https://www.vestnesis.lv/op/2014/154.PD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi


Paziņojums par iepirkuma procedūras rezultātiem
Pasūtītājs: sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Zilupes LTD", reģ. Nr. 46803003381, juridiskā adrese: Raiņa iela 13, Zilupe, Zilupes novads, LV-5751, tālr./fakss 65725100...

Vēl šajā numurā

07.08.2014., Nr. 154

OP 2014/154.PD1
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 2 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Latvijas Vides aizsardzības fonda administrācija izsludina projektu iesniegšanu finansējuma saņemšanai no valsts budžeta apakšprogrammas "Vides aizsardzības projekti" vadlīnijā "Multisektoriālie projekti" aktivitātē "Informācijas iegūšana, apstrāde un analīze vides politikas sekmīgai ieviešanai"

Apstiprinātā projektu iesniegšanas kārtība nosaka procedūru, kādā 2014. gada II pusgadā iesniedzami un tiek izskatīti projekti finansējuma saņemšanai no valsts budžeta programmas "Vides aizsardzības fonds", kuru mērķis ir nodrošināt atbalstu sekmīgai vides politikas ieviešanai, veicot informācijas iegūšanu, apstrādi un analīzi. Projektu iesniedzēji var būt Latvijas Republikas tiešās vai pastarpinātās pārvaldes iestāde, atvasināta publiska persona (izņemot pašvaldības), valsts kapitālsabiedrība, Latvijas Republikā reģistrēta biedrība vai nodibinājums.

Projektu konkursā pieejamais finansējums no Fonda līdzekļiem šai aktivitātei ir noteikts 100 000 EUR.

Projektu pieteikumu iesniegšanas termiņš noteikts līdz 2014. gada 30. septembrim. Projektu iesniegšanas kārtība, iesnieguma veidlapa ar pielikumiem un sīkāka informācija ir pieejama LVAF administrācijas mājaslapā www.lvafa.gov.lv sadaļā "Projektu konkursi", "Projektu konkursa nolikumi". E-pasts papildu informācijai: lvafa@lvafa.gov.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!