• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu
Tiesa sagatavo un publicē paziņojumu ar aicinājumu ierasties tiesā procesa dalībnieku, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma. Aicinājuma saturs ir atbilstošs tiesas pavēstes saturam. Tiesa var izskatīt lietu bez atbildētāja piedalīšanās, ja pagājis ne mazāk kā viens mēnesis no aicinājuma publikācijas dienas oficiālajā izdevumā. Ja lieta tiek izskatīta rakstveida procesā, savlaicīgi lietas dalībniekam, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma, paziņo datumu, kad lēmuma norakstu varēs saņemt tiesas kancelejā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/99.UT13): uzaicinājums uz tiesu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 24.05.2022., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/op/2022/99.UT13

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu reģistra ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

24.05.2022., Nr. 99

OP 2022/99.UT13
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu: Šajā laidienā 13 Pēdējās nedēļas laikā 32 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums uz tiesu

Uzaicinājums uz tiesu

Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesas izskatīšanā atrodas civillieta Nr.C68318122, SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" prasībā pret ANDREJU MIHAIĻUKU par parāda piedziņu. Saskaņā ar Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldības likuma 10. panta pirmo daļu civillieta SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" prasībā pret Andreju Mihaiļuku par parāda piedziņu tiks skatīta rakstveida procesā 2022.gada 31.augustā. Paziņojam, ka civillietu izskatīs tiesnese S. Sondare. Atbilstoši Civilprocesa likuma 20. pantam lietas dalībniekiem ir tiesības pieteikt tiesnesim noraidījumu, pirms uzsākta lietas izskatīšana, norādot noraidījuma iemeslus. Saskaņā ar Civilprocesa likuma 148. panta otro daļu atbildētājam Andrejam Mihaiļukam, dzim. 1978. gada 17. jūlijā, pēdējā zināmā deklarētā dzīvesvietas adrese: Parādes iela 24-36, Rīga ir tiesības iesniegt tiesā paskaidrojumus, norādot, vai prasību atzīst pilnībā vai daļā, savus iebildumus pret prasību (ja tādi ir) un to pamatojumu, pierādījumus, kas apstiprina iebildumus pret prasību un to pamatojumu, kā arī likumu, uz kuru tie pamatoti, lūgumus par pierādījumu pieņemšanu vai to izprasīšanu, citus apstākļus, kurus uzskata par nozīmīgiem lietas izskatīšanā. Paskaidrojumu neiesniegšana nav šķērslis sprieduma sastādīšanai lietā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!