• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/98.PD5): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 23.05.2022., Nr. 98 https://www.vestnesis.lv/op/2022/98.PD5

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

23.05.2022., Nr. 98

OP 2022/98.PD5
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 5 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums

Zemkopības ministrija izsludina pieteikšanos uz Medību saimniecības attīstības fonda finansējuma saņemšanu projektu pieteikumiem par pelēkā vilka (Canis lupus) populācijas stāvokļa izmaiņām medību ietekmē, lai īstenotu sugas zinātnisko izpēti un populācijas stāvokļa monitoringu.

Projekta rezultātiem jāietver:

- informācijas ievākšanas un analīzes procesu par nomedītajiem un bojā gājušiem vilkiem, analizējot vismaz 40% no nomedītajiem vilkiem, lai iegūtu populācijas dzimuma, auglības, vecuma struktūras un skaita izmaiņu tendences;

- skaita un izplatības dinamikas vērtējums;

- populācijas ģenētiskās daudzveidības un iekšējo radniecības struktūru pētījumi;

- informācijas apmaiņa par vilku populācija stāvokli ar kaimiņvalstu ekspertiem pēc savstarpēji salīdzināmiem kritērijiem;

- zinātniski pamatotas informācijas sagatavošana Valsts meža dienestam vilku nomedīšanas apjoma un nomedīšanas nosacījumu noteikšanai nākamajai medību sezonai.

Kopējais pieejamais finansējuma apmērs ir 27 394,35 EUR. Projekta īstenošanas laiks - no fonda Padomes lēmuma par atbalsta piešķiršanu pieņemšanas datuma līdz 2022. gada 15. novembrim.

Projekta iesniegumi Medību saimniecības attīstības fonda finansējuma saņemšanai iesniedzami, izmantojot Lauku atbalsta dienesta elektronisko pieteikšanās sistēmu 10 darbdienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" atbilstoši Ministru kabineta 2020. gada 29. septembra noteikumu Nr.605 "Medību saimniecības attīstības fonda nolikums" nosacījumiem.

Projektu iesniegumi pēc izsludinātā termiņa beigām netiek pieņemti.

Ja ir jautājumi, lūdzam interesēties Medību saimniecības attīstības fonda sekretariātā pa tālruni 67027554 vai e-pastu: msaf@zm.gov.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!