• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Ministru kabinets
Oficiālajā izdevumā publicē:
  • Ministru kabineta noteikumus, instrukcijas un ieteikumus. Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc izsludināšanas, ja tiesību aktā nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš;
  • Ministru kabineta rīkojumus. Tie stājas spēkā parakstīšanas brīdī;
  • Ministru kabineta sēdes protokollēmumus. Tie stājas spēkā pieņemšanas brīdī;
  • plānošanas dokumentus, kā arī informatīvos ziņojumus par politikas plānošanas dokumentu īstenošanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2022. gada 16. augusta noteikumi Nr. 506 "Kārtība, kādā Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija sagatavo un nosūta lēmumu par piekļuves ierobežošanu Latvijā nelicencētu interaktīvo azartspēļu organizētāju tīmekļvietnēm". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 19.08.2022., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/op/2022/160.3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr. 507

Grozījumi Ministru kabineta 2012. gada 4. septembra noteikumos Nr. 619 "Noteikumi par atpūtas kuģu vadītāju apmācību, sertificēšanu un reģistrāciju"

Vēl šajā numurā

19.08.2022., Nr. 160

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 506

Pieņemts: 16.08.2022.

OP numurs: 2022/160.3

2022/160.3
RĪKI

Ministru kabineta noteikumi: Šajā laidienā 12 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

Ministru kabineta noteikumi Nr. 506

Rīgā 2022. gada 16. augustā (prot. Nr. 40 5. §)

Kārtība, kādā Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija sagatavo un nosūta lēmumu par piekļuves ierobežošanu Latvijā nelicencētu interaktīvo azartspēļu organizētāju tīmekļvietnēm

Izdoti saskaņā ar Elektronisko sakaru likuma
109. panta septīto daļu

1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija (turpmāk – inspekcija) sagatavo un nosūta augstākā līmeņa domēna ".lv" reģistra turētājam un elektronisko sakaru komersantam lēmumu par to, ka ierobežojama piekļuve Latvijā nelicencēta interaktīvo azartspēļu organizētāja tīmekļvietnei, kā arī lēmumā ietveramā pieprasījuma formu, lēmuma nosūtīšanas veidu, izpildes veidu un darbības termiņu.

2. Ja ierobežojama piekļuve Latvijā nelicencēta interaktīvo azartspēļu organizētāja tīmekļvietnei, inspekcija izdod lēmumu un elektronisko sakaru komersantam elektroniski nosūta ar drošu elektronisko parakstu parakstītu pieprasījumu (pielikums), pievienojot lēmuma kopiju.

3. Elektronisko sakaru komersants piecu darbdienu laikā pēc inspekcijas pieprasījuma saņemšanas nodrošina piekļuves ierobežošanu (bloķēšanu) Latvijā nelicencēta interaktīvo azartspēļu organizētāja tīmekļvietnei.

4. Augstākā līmeņa domēna ".lv" reģistra turētājs piecu darbdienu laikā pēc inspekcijas pieprasījuma saņemšanas nodrošina konkrēta domēna reģistrācijas pārtraukšanu ".lv" zonā.

5. Elektronisko sakaru komersants pēc lēmuma saņemšanas par piekļuves ierobežošanu (bloķēšanu) Latvijā nelicencēta interaktīvo azartspēļu organizētāja tīmekļvietnei nodrošina piekļuves ierobežošanu (bloķēšanu) attiecīgajai  tīmekļvietnei līdz dienai, kad saņem inspekcijas lēmumu par ierobežošanas (bloķēšanas) atcelšanu.

6. Piecu darbdienu laikā pēc tam, kad saņemts inspekcijas lēmums par ierobežošanas (bloķēšanas) atcelšanu, elektronisko sakaru komersants atjauno piekļuvi interaktīvo azartspēļu organizētāja tīmekļvietnei.

7. Atzīt par spēku zaudējušiem Ministru kabineta 2014. gada 9. jūnija noteikumus Nr. 291 "Kārtība, kādā Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija sagatavo un nosūta lēmumu par piekļuves ierobežošanu Latvijā nelicencētu interaktīvo azartspēļu organizētāju interneta mājaslapām"  (Latvijas Vēstnesis, 2014, 291. nr.).

Ministru prezidents A. K. Kariņš

Satiksmes ministrs T. Linkaits

 

Pielikums
Ministru kabineta
2022. gada 16. augusta
noteikumiem Nr. 506

Rīgā      
_____. gada ___. ___________   Nr.____  
     
  Adresāts  
  Adrese  

PIEPRASĪJUMS

Pamatojoties uz Azartspēļu un izložu likuma 1. panta 3. punktu, 2. panta pirmo daļu, 3. panta pirmo daļu, 81. pantu un Elektronisko sakaru likuma 109. panta pirmo daļu, ierobežot (bloķēt) piekļuvi šādām Latvijas Republikā nelicencētu interaktīvo azartspēļu organizētāju tīmekļvietnēm:

Domēna vārda nosaukums

Interneta protokola (IP) adrese1

Inspekcijas lēmuma numurs un datums

     
 
 
     
 
 

Piezīmes.

1. Pieprasījumā norāda tikai to informāciju, kura ir nepieciešama elektronisko sakaru komersantam vai augstākā līmeņa domēna ".lv" reģistra turētājam.

2. 1 Viens domēna vārds var būt piesaistīts vairākām interneta protokola (IP) adresēm.

Pielikums uz ... lapām.

Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas priekšnieks  
 

(vārds, uzvārds)

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!