• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dienvidkurzemes novada domes 2022. gada 28. jūlija saistošie noteikumi Nr. 2022/25 "Grozījumi Dienvidkurzemes novada pašvaldības saistošajos noteikumos Nr. 16 "Par finansiālā atbalsta piešķiršanu sporta veicināšanai Dienvidkurzemes novadā"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 12.08.2022., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/op/2022/155.25

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dienvidkurzemes novada domes saistošie noteikumi Nr. 2022/26

Par adrešu un nosaukumu plākšņu izvietošanu un noformēšanu Dienvidkurzemes novadā

Vēl šajā numurā

12.08.2022., Nr. 155

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Dienvidkurzemes novada dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 2022/25

Pieņemts: 28.07.2022.

OP numurs: 2022/155.25

2022/155.25
RĪKI

Dienvidkurzemes novada domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes saistošie noteikumi Nr. 2022/25

2022. gada 28. jūlijā

Grozījumi Dienvidkurzemes novada pašvaldības saistošajos noteikumos Nr. 16 "Par finansiālā atbalsta piešķiršanu sporta veicināšanai Dienvidkurzemes novadā"

APSTIPRINĀTI
ar Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes
28.07.2022. sēdes lēmumu Nr. 711 (prot. Nr. 10 10. §)

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām"
43. panta trešo daļu

I. Vispārīgie jautājumi

1. Izdarīt Dienvidkurzemes novada pašvaldības saistošajos noteikumos Nr. 16 "Par finansiālā atbalsta piešķiršanu sporta veicināšanai Dienvidkurzemes novadā" (turpmāk – Noteikumi) šādus grozījumus:

1.1. Izteikt 37. punktu šādā jaunā redakcijā:

"37. Lēmumu par finansējuma piešķiršanu vai atteikumu piešķirt finansējumu pieņem Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks izglītības, sociālajos un sporta jautājumos. Lēmumā nosaka nosacījumus par finansējuma izlietojuma mērķiem, atskaitīšanās kārtību. Gadījumā, ja netiek nodrošināta lēmumā noteikto nosacījumu izpilde, var tikt pieņemts lēmums par finansējuma samazināšanu vai tā atmaksu."

1.2. Izteikt 39. punktu šādā jaunā redakcijā:

"39. Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieka izglītības, sociālajos un sporta jautājumos pieņemto negatīvo lēmumu var apstrīdēt Dienvidkurzemes novada pašvaldības domē."

2. Noteikumi stājas spēkā likuma "Par pašvaldībām" 45. panta sestajā daļā noteiktā kārtībā.

Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs A. Priedols

 

Paskaidrojuma raksts
Dienvidkurzemes novada pašvaldības saistošajiem noteikumiem Nr. 2022/25 "Grozījumi Dienvidkurzemes novada pašvaldības saistošajos noteikumos Nr. 16 "Par finansiālā atbalsta piešķiršanu sporta veicināšanai Dienvidkurzemes novadā""

Paskaidrojuma raksta sadaļas

Norādāmā informācija

1. Projekta nepieciešamības pamatojums Ar grozījumiem nepieciešams novērst pretrunu starp Noteikumu 20. un 30. punktu un 37. punktu par lēmuma pieņemšanas kārtību attiecībā uz finansējuma piešķiršanu vai atteikumu to piešķirt.
2. Īss projekta satura izklāsts Saistošo noteikumu grozījumos ir paredzēts, ka lēmumu par finansējuma piešķiršanu pieņem vienīgi Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks izglītības, sociālajos un sporta jautājumos, kura negatīvo lēmumu var apstrīdēt Dienvidkurzemes novada pašvaldības domē.
3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Saistošo noteikumu projektam nav ietekmes uz pašvaldības budžetu.
4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Saistošo noteikumu projektam nav ietekmes uz uzņēmējdarbības vidi.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām Lai samazinātu administratīvo procedūru slogu, noteikts, ka Noteikumos lēmumu par finansējuma piešķiršanu pieņem Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks izglītības, sociālajos un sporta jautājumos.

Saistošos noteikumus publicē oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", Dienvidkurzemes novada pašvaldības informatīvajā bezmaksas izdevumā "Dienvidkurzeme" un pašvaldības tīmekļa vietnē – www.dkn.lv.

6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām Konsultācijas nav veiktas.

Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs A. Priedols

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!