• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/30.AKK9): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 12.02.2021., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/op/2021/30.AKK9

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

12.02.2021., Nr. 30

OP 2021/30.AKK9
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz Nozaru politikas departamenta vecākā eksperta amatu uz noteiktu laiku

Ekonomikas ministrijas komandā nepieciešams enerģisks, zinošs un izaicinājumiem gatavs kolēģis darbam ar Eiropas Savienības fondu plānošanu un ieviešanu (nodarbināto apmācību programmas), kā arī ar tādām jomām kā digitālā transformācija, viedā specializācija, inovācija. Darba pienākumos būs regulāra komunikācija ar uzņēmējiem, nevalstiskajām organizācijām, starptautiskām institūcijām un citām valsts pārvaldes institūcijām.

Kandidātam jāspēj analizēt plaša apjoma informācija, tai skaitā normatīvie akti, izdarīt secinājumus un piedāvāt iespējamos risinājumus.

Prasības pretendentam/-ei:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība sociālajās zinātnēs vai vadībzinātnēs (ekonomikā, uzņēmējdarbības vadībā, tiesību zinātnē vai finanšu vadībā)

- ļoti labas angļu valodas zināšanas (darbs ar dokumentu analīzi, viedokļa pārstāvēšana)

- komunikācijas prasmes, analītiskās spējas, augsta atbildības izjūta, darba koordinēšanas un sadarbības iemaņas

- vēlama iepriekšēja pieredze normatīvo aktu izstrādē un virzībā, pieredze darbā valsts pārvaldē vai starptautiskajās institūcijās (pieredze darbā ar Eiropas Savienības jautājumiem, pieredze darbā ar Eiropas Savienības normatīvajiem aktiem)

- praktiskā darba pieredze un zināšanas projektu vadībā tiks uzskatītas par priekšrocību

Piedāvājam:

- karjeru vienā no vadošajām valsts pārvaldes iestādēm, vērtīgu pieredzi un profesionālās izaugsmes iespējas

- veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika

- atalgojumu atbilstoši 12. mēnešalgu grupai no 1253 līdz 1500 euro (atkarībā no profesionālās pieredzes pēdējo 5 gadu laikā).

Pretendentiem dokumentus (motivētu pieteikumu un CV ar galveno darba pienākumu aprakstu) iesniegt 15 dienu laikā, nosūtot uz elektroniskā pasta adresi vakances@em.gov.lv vai Ekonomikas ministrijā (Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519), fakss 67280882. Tālr. uzziņām 67013183.

Pamatojoties uz Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13.pantu, informējam, ka pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Ekonomikas ministrija. Kontaktinformācija: Brīvības iela 55, Rīga LV-1519, tālr. +371 67013100, fakss +371 67280882, e-pasts: pasts@em.gov.lv, https://www.em.gov.lv/lv/par_ministriju/personas_datu_apstrade/.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!