• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/144.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 29.07.2021., Nr. 144 https://www.vestnesis.lv/op/2021/144.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

29.07.2021., Nr. 144

OP 2021/144.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 1 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Akciju sabiedrības "Rīgas autoelektroaparātu rūpnīca" obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma prospekts

1. Mērķa sabiedrība

Akciju sabiedrība "Rīgas autoelektroaparātu rūpnīca", ierakstīta LR Komercreģistrā 2004.gada 30.jūnijā ar reģistrācijas numuru 40003030454, juridiskā adrese: Klijānu IELA 18, Rīga, LV-1013, tālrunis 67371459, e-pasta adrese: rimowood2@inbox.lv (turpmāk - Mērķa sabiedrība), faksa nav.

2. Piedāvātājs

Mērķa sabiedrības 2021.gada 28.jūnija ārkārtas akcionāru sapulcē jautājumā par akciju izslēgšanu no regulētā tirgus "par" ir balsojuši akcionāri:

1) Akciju sabiedrība "Baltijas Holdings", ierakstīta LR Komercreģistrā 2004.gada 13.novembrī ar reģistrācijas numuru 40003148033, juridiskā adrese: Klijānu iela 18, Rīga, LV-1013.

2) Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Tehprojekts", ierakstīta LR Komercreģistrā 2003.gada 7.augustā, ar reģistrācijas numuru 40103020397 , juridiskā adrese: Ūnijas iela 12, Rīga, LV-1084.

3) Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "BH Autoaparāts", ierakstīta LR Komercreģistrā 2004.gada 15.jūlijā, ar reģistrācijas numuru 40003396389, juridiskā adrese: Klijānu iela 18, Rīga, LV-1013.

Atbilstoši Finanšu instrumentu tirgus likuma 66. panta ceturtās daļas 2. punktam, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "BH Autoaparāts", ierakstīta LR Komercreģistra 2004.gada 15.jūlijā ar reģistrācijas numuru 40003396389, juridiskā adrese: Rīga, Klijānu iela 18, LV-1013, ir pilnvarota izteikt obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu.

3. Piedāvājuma veids

Obligātais akciju atpirkšanas piedāvājums, kas izteikts saskaņā ar FITL 66. panta ceturtās daļas 2. punktu (turpmāk - Piedāvājums).

4. Akciju ISIN kods

Mērķa sabiedrības akcijām, kuras ir iegrāmatotas "Nasdaq CSD SE" (reģistrācijas Nr. 40003242879, juridiskā adrese: Vaļņu ielā 1, Rīgā, LV-1050) (turpmāk - Nasdaq CSD SE) un ir iekļauts akciju sabiedrības "Nasdaq Riga" Otrajā sarakstā (reģistrācijas Nr. 40003167049, juridiskā adrese: Vaļņu ielā 1, Rīgā, LV-1050) (turpmāk - akciju sabiedrība "Nasdaq Riga") piešķirtais ISIN kods LV0000100881 (turpmāk - akcijas ar ISIN kodu).

5. Vienas akcijas atpirkšanas cena un tās noteikšanai izmantotās metodes

Atpirkšanas cenas noteikšanai izmantotas Finanšu instrumentu tirgus likuma 74. panta pirmajā daļā norādītās metodes. Mērķa sabiedrības vienas akcijas ar ISIN kodu vai bez ISIN koda atpirkšanas cena ir EUR 0,46 (četrdesmit seši centi), kas noteikta saskaņā ar FITL 74. panta pirmās daļas 3. punktu.

6. Informācija par akciju apmaksas kārtību un termiņiem

6.1. publiskajā apgrozībā esošo Mērķa sabiedrības akciju apmaksas kārtība un termiņi:

Apmaksa par publiskā apgrozībā esošajām Mērķa sabiedrības akcijām ar ISIN kodu tiks veikta ar Nasdaq CSD SE starpniecību atbilstoši Nasdaq CSD SE noteiktajai kārtībai 5. (piektajā darba dienā) pēc 7. punktā noteiktā piedāvājuma termiņa beigām. Ja apmaksas termiņš beidzas brīvdienā vai svētku dienā, tad par pēdējo apmaksas dienu tiek uzskatīta nākamā darba diena.

Akciju ar ISIN kodu atpirkšanai nepieciešamie naudas līdzekļi no Piedāvātāja norēķinu konta, kas atvērts AS SEB Banka (vienotais reģistrācijas numurs 40003151743, juridiskā adrese: Meistaru iela1, Valdlauči, Ķekavas nov., Latvija, LV-1076) tiks ieskaitīti Nasdaq CSD SE norādītājā naudas kontā, no kura naudas līdzekļi tiks pārskaitīti akcionāriem Nasdaq CSD SE noteiktajā kārtībā. Akcionāri, kuri pieņems Piedāvājumu, samaksu par Mērķa sabiedrības akciju ar ISIN kodu pārdošanu saņems ar bankas vai ieguldījumu brokeru sabiedrības, kurā akcionārs ir atvēris finanšu instrumentu kontu, starpniecību. Vienlaicīgi ar naudas pārskaitīšanu akcionāriem Nasdaq CSD SE pārskaitīs Piedāvājuma ietvaros piedāvātās Akcijas ar ISIN kodu uz Piedāvātāja finanšu instrumentu kontu. Abi šie procesi tiks veikti vienlaicīgi, nepieļaujot iespēju, ka akcijas ar ISIN kodu vai nauda var tikt pārskaitīta, nesaņemot pretizpildījumu no otras puses.

6.2. publiskajā apgrozībā neesošo Mērķa sabiedrības akciju apmaksas kārtība un termiņi:

Apmaksa par publiskā apgrozībā neesošajām Mērķa sabiedrības akcijām (turpmāk - akcijas bez ISIN koda), tiks veikta 5. (piektajā darba dienā) pēc 7. punktā noteiktā piedāvājuma termiņa beigām. Ja apmaksas termiņš beidzas brīvdienā vai svētku dienā, tad par pēdējo apmaksas dienu tiek uzskatīta nākamā darba diena. Piedāvātājs akciju bez ISIN koda atpirkšanai nepieciešamos naudas līdzekļus ieskaitīs akcionāra norādītajā naudas kontā.

7. Piedāvājuma termiņš un termiņš, kad tiks paziņoti piedāvājuma rezultāti

Piedāvājuma sākuma termiņš ir nākamā darba diena pēc sludinājuma par Piedāvājumu publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un piedāvājuma termiņš beidzas pēc 30 dienām, skaitot no piedāvājuma sākuma termiņa. Ja termiņš beidzas brīvdienā vai svētku dienā, tad par pēdējo piedāvājuma dienu tiek uzskatīta nākamā darba diena.

Piedāvātājs nekavējoties, bet ne vēlāk kā 5 (piecu) darbdienu laikā pēc piedāvājuma termiņa beigām iesniedz Finanšu un kapitāla tirgus komisijai, akciju sabiedrībai "Nasdaq Riga" un Mērķa sabiedrībai, kā arī publicē oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" ziņojumu par piedāvājuma rezultātiem, kurā norāda: mērķa sabiedrības firmu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi, tālruņa numuru, e-pasta adresi un interneta mājaslapas adresi; informāciju par piedāvātāju un personām, kas rīkojas saskaņoti ar piedāvātāju vai mērķa sabiedrību; pārdošanai piedāvāto akciju skaitu; akciju skaitu, kas pēc akciju atpirkšanas piedāvājuma izpildes būs piedāvātāja rīcībā.

8. Kārtība, kādā mērķa sabiedrības akcionāri var pieņemt piedāvājumu un atsaukt pieņemto piedāvājumu:

8.1. Kārtība, kādā var pieņemt piedāvājumu un atsaukt pieņemto piedāvājumu personas, kurām pieder publiskajā apgrozībā esošas Mērķa sabiedrības akcijas.

Akcionārs, kurš vēlas pieņemt Piedāvājumu, ar kredītiestādes vai ieguldījumu brokeru sabiedrības, kurā akcionārs ir atvēris finanšu instrumentu kontu, starpniecību dod Akciju ar ISIN kodu pārdošanas pieteikumu, norādot, ka darījums slēdzams ārpus regulētā tirgus (fondu biržas). Pieteikumā, kurš iesniedzams kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, jānorāda šāda informācija par akciju ar ISIN kodu pārdevēju, pircēju un pārdodamajām akcijām ar ISIN kodu:

1) Informācija par pārdevēju:

a) fiziskajai personai- vārds, uzvārds, personas kods (ja personai nav personas koda, dzimšanas datums),

b) juridiskajai personai - nosaukums, reģistrācijas numurs un juridiskā adrese,

2) Pircēja nosaukums, reģistrācijas numurs un juridiskā adrese: Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "BH Autoaparāts", ierakstīta LR Komercreģistra 2004.gada 15.jūlijā ar reģistrācijas numuru 40003396389, juridiskā adrese: Rīga, Klijānu iela 18, LV-1013;

3) Pircēja finanšu instrumentu konta numurs un kredītiestādes, kurā pircējam atvērts finanšu instrumentu konts, nosaukums - VPLV004490 (norēķinu konts LV88UNLA0001010469173, AS SEB Banka (vienotais reģistrācijas numurs 40003151743, juridiskā adrese: Meistaru iela1, Valdlauči, Ķekavas nov., Latvija, LV-1076);

4) Pārdevēja finanšu instrumentu konta numurs un kredītiestāde vai ieguldījumu brokeru sabiedrības, kurā pārdevējam ir atvērts finanšu instrumentu konts, nosaukums;

5) Pārdevēja naudas norēķinu konta numurs, samaksa saņemšanai par pārdotajām akcijām, un kredītiestāde, kurā pārdevējam šis konts ir atvērts;

6) Pārdodamo akciju ISIN kods LV0000100881;

7) Pārdodamo akciju ar ISIN kodu skaits un cena (kas ir vienāda ar šajā prospektā norādīto akciju atpirkšanas cenu);

8) Norēķinu datums - piektā diena pēc 7. punktā noteiktā Piedāvājuma termiņa beigām;

9) Pieteikuma iesniegšanas iemesls - Akciju sabiedrības "Rīgas autoelektroaparātu rūpnīca" obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma pieņemšana.

Pieteikums Piedāvājuma pieņemšanai jāiesniedz Piedāvājuma termiņa ne vēlāk līdz 7. punktā noteiktā Piedāvājuma termiņa pēdējās piedāvājuma dienas plkst. 16.00. Ne vēlāk kā nākamajā dienā pēc 7. punktā noteiktā Piedāvājuma termiņa beigām kredītiestādei vai ieguldījumu brokeru sabiedrībai, kurā akcionārs ir atvēris finanšu instrumentu kontu, ieguldītāja pieteikums ir jāievada Nasdaq CSD SE norēķinu sistēmā.

Akcionāram, kuram piederošās Mērķa sabiedrības akcijas ar ISIN kodu glabājas Nasdaq CSD SE kārtotajā Sākotnējā Reģistrā un kurš vēlas pieņemt Piedāvājumu, pirms pārdošanas, jāatver finanšu instrumentu konts kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā un akcijas ar ISIN kodu jādereģistrē (jāpārved) uz šo finanšu instrumentu kontu saskaņā Nasdaq CSD SE noteikto kārtību. Kredītiestāžu un ieguldījumu brokeru sabiedrību saraksts, kurās iespējams atvērt finanšu instrumentu kontus, pieejams Nasdaq CSD SE interneta mājaslapā: http://nasdaqcsd.com/lv/depozitarija-dalibnieki/.

Ieguldītājs, kurš nolēmis pieņemt akciju atpirkšanas piedāvājumu un akciju atpirkšanas termiņā iesniedzis attiecīgu iesniegumu, ir tiesīgs atsaukt pieņemto piedāvājumu ne vēlāk kā 3 (trīs) darba dienas pirms Piedāvājuma termiņa beigām, kas noteikts atbilstoši šī dokumenta 7. punktam, paziņojot par to kredītiestādei vai ieguldījumu brokeru sabiedrībai, kurā akcionārs ir atvēris finanšu instrumentu kontu.

8.2. Kārtība, kādā var pieņemt piedāvājumu un atsaukt pieņemto piedāvājumu personas, kurām pieder publiskajā apgrozībā neesošas Mērķa sabiedrības akcijas

Akcionārs, kurš vēlas pieņemt Piedāvājumu, iesniedz Mērķa sabiedrības valdei akciju bez ISIN koda pārdošanas pieteikumu, norādot, ka darījums slēdzams ārpus regulētā tirgus (fondu biržas). Pieteikumā, kurš iesniedzams Mērķa sabiedrības valdei, jānorāda šāda informācija par akciju bez ISIN koda pārdevēju, pircēju un pārdodamajām akcijām bez ISIN koda:

1) Informācija par pārdevēju:

a) fiziskajai personai - vārds, uzvārds, personas kods (ja personai nav personas koda, dzimšanas datums),

b) juridiskajai personai - nosaukums, reģistrācijas numurs un juridiskā adrese;

2) pircēja nosaukums, reģistrācijas numurs un juridiskā adrese: Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "BH Autoaparāts", ierakstīta LR Komercreģistra 2004.gada 15.jūlijā ar reģistrācijas numuru 40003396389, juridiskā adrese: Rīga, Klijānu iela 18, LV-1013;

3) pārdevēja naudas norēķinu konta numurs;

4) pārdodamas akcijas bez ISIN koda ir slēgtās emisijas akcijas;

5) Pārdodamo akciju bez ISIN koda skaits un cena (kas ir vienāda ar šajā prospektā norādīto akciju atpirkšanas cenu);

6) Pieteikuma iesniegšanas iemesls - Akciju sabiedrības "Rīgas autoelektroaparātu rūpnīca" obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma pieņemšana.

Pieteikums Piedāvājuma pieņemšanai jāiesniedz Piedāvājuma termiņā ne vēlāk kā līdz 7. punktā noteiktā Piedāvājuma termiņa pēdējās piedāvājuma dienas plkst. 16.00.

Akcionārs, kurš nolēmis pieņemt akciju (bez ISIN koda) atpirkšanas piedāvājumu un akciju (bez ISIN koda) atpirkšanas termiņā iesniedzis attiecīgu iesniegumu, ir tiesīgs atsaukt pieņemto piedāvājumu ne vēlāk kā 3 (trīs) darba dienas pirms Piedāvājuma termiņa beigām, kas noteikts atbilstoši šī dokumenta 7. punktam, paziņojot par to Mērķa sabiedrības valdei.

9. Piedāvātāja nodomi par Mērķa sabiedrības turpmāko darbību, valdi, padomi un darbiniekiem

Piedāvātājs plāno turpināt līdzšinējo Mērķa sabiedrības darbību un nav plānotas darbības veida vai atrašanās vietas izmaiņas. Mērķa sabiedrības pašreizējās aktivitātes un plāni tiks turpināti. Piedāvātājs nav paredzējis apvienot vai kā citādi reorganizēt Mērķa sabiedrību. Piedāvātājs nav paredzējis veikt izmaiņas Mērķa sabiedrības valdes un padomes sastāvā. Mērķa sabiedrības darbinieki saglabā darba vietas saskaņā ar noslēgtajiem darba līgumiem. Piedāvātājs savu darbību neplāno būtiski mainīt. Sabiedrības akcijas pēc piedāvājuma noslēgšanās tiks izslēgtas no Nasdaq Riga AS (reģistrācijas Nr. 40003167049, juridiskā adrese: Vaļņu ielā 1, Rīgā, LV-1050), regulētā tirgus.

10. Informācija par piedāvājuma finansēšanas avotiem

SIA "BH Autoaparāts" naudas līdzekļi nepieciešamā apjoma ir norēķinu kontā LV88UNLA0001010469173, AS SEB Banka (vienotais reģistrācijas numurs 40003151743, juridiskā adrese: Meistaru iela 1, Valdlauči, Ķekavas nov., Latvija, LV-1076).

11. Tiesību akti, kas reglamentē piedāvājuma izteikšanu, kā arī informācija par tiesām, kas izskata savstarpējos strīdus

Piedāvātāja un Mērķa sabiedrības akcionāru noslēgtos līgumus saistībā ar šo obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu reglamentēs Latvijas Republikā spēkā esošie normatīvie akti. Visi savstarpējie strīdi un domstarpības, kas saistīti ar šo obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, tiks risināti Latvijas Republikas tiesās pēc piekritības.

Piedāvātāja vārdā, Gunārs Lubis,

sabiedrības ar ierobežotu atbildību "BH Autoaparāts" valdes loceklis

Rīga, 2021.gada 19.jūlijs

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!