• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Izsoles
Zvērināti tiesu izpildītāji, maksātnespējas administratori un publiskas personas publicē paziņojumus par nekustamo īpašumu vai kustamās mantas publiskām izsolēm, izmaiņām to norisē vai izsoļu atcelšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/116.IZ17): izsoles. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.06.2021., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/op/2021/116.IZ17

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Komercreģistra ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

17.06.2021., Nr. 116

OP 2021/116.IZ17
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Izsole

Finanšu un kapitāla tirgus komisija elektroniskā izsolē ar augšupejošu soli pārdod lietotu kustamo mantu - datorus. Izsole notiek elektronisko izsoļu vietnē https://izsoles.ta.gov.lv/ saskaņā ar normatīvajiem aktiem par kārtību, kādā veic darbības elektronisko izsoļu vietnē, elektroniskās izsoļu vietnes lietošanas noteikumiem un kustamās mantas elektroniskās izsoles noteikumiem. Ar kustamās mantas elektroniskās izsoles noteikumiem var iepazīties Finanšu un kapitāla tirgus komisijas interneta vietnē www.fktk.lv sadaļā "Par mums", izvēlnē "Mantas atsavināšana". Mantas nosacītās cenas (pārdošanas sākumcenas) un izsoles soļi ir noteikti kustamās mantas elektroniskās izsoles noteikumu 1.pielikumā. Nodrošinājuma iemaksa noteikta 10% (desmit procentu) apmērā no minēto noteikumu 1. pielikumā norādītās katra izsoles objekta sākumcenas. Kustamās mantas atrašanās vieta ir Rīgā, Kungu ielā 1. Mantas apskate iespējama darba dienās no plkst. 9.00 līdz 16.00, savu ierašanos iepriekš saskaņojot ar kustamās mantas elektroniskās izsoles noteikumu 9. punktā norādīto kontaktpersonu. Lai reģistrētos izsolei un iegūtu izsoles dalībnieka statusu, persona reģistrējas elektroniskās izsoļu vietnes https://izsoles.ta.gov.lv/ uzturētajā izsoļu dalībnieku reģistrā, ne vēlāk kā 10 (desmit) kalendāro dienu laikā pirms izsoles beigu datuma, samaksā izsoles objekta nodrošinājumu un elektronisko izsoļu vietnē nosūta Finanšu un kapitāla tirgus komisijai lūgumu par autorizāciju izsolei, kā arī sedz maksu par dalību izsolē elektroniskās izsoļu vietnes administratoram.

Rekvizīti izsoles nodrošinājuma samaksai: saņēmējs: Finanšu un kapitāla tirgus komisija, nodokļu maksātāja kods 90001049028, norēķinu konta Nr. LV96LACB0000000011851, saņēmēja banka: Latvijas Banka, BIC LACBLV2X. Izsoles sākums 2021. gada 18. jūnijā plkst. 13.00. Izsoles noslēguma datums ir 2021. gada 8.jūlijā plkst. 13.00.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!