• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/100.AKK4): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.2021., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/op/2021/100.AKK4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Akadēmiskie amati
Rīgas Tehniskā universitāte...

Vēl šajā numurā

26.05.2021., Nr. 100

OP 2021/100.AKK4
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Atklāts konkurss ārvalstu akadēmiskajam personālam Eiropas Sociālā fonda projekta "Rīgas Tehniskās universitātes akadēmiskā personāla stiprināšana stratēģiskās specializācijas jomās" Nr. 8.2.2.0/18/A/017. ietvaros

Rīgas Tehniskā universitāte izsludina ārvalstu akadēmiskā personāla atlasi: 1 viesprofesora amata vieta Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātē, studiju virzienā "Ķīmija, ķīmijas tehnoloģijas un biotehnoloģija" zinātnes nozarē "Ķīmijas inženierzinātne" (2.4.), apakšnozare "Citas ķīmijas inženierzinātnes apakšnozares"

Prasības un atlases kritēriji kandidātiem:

- personas, kas iepriekšējo piecu gadu laikā bija nodarbinātas akadēmiskā amatā kādā no akreditētām ārvalstu augstskolām un pēdējo trīs gadu laikā ir vadījušas studiju kursus

- personas, kurām ir doktora grāds ķīmijas tehnoloģijā un ķīmijas, bioķīmijas un biomedicīnas inženierijas jomām atbilstošas publikācijas

- personas, kurām ir pieredze un kuras var vadīt lekcijas un praktiskās nodarbības angļu valodā studiju kursā "Audu inženierija un reģeneratīvā medicīna"

- personas, kurām ir atbilstoša līmeņa angļu valodas zināšanas un prasmes pasniegšanai internacionālā vidē (ir pieredze darbā ar ārvalstu studentiem vai ir pieredze dalībai mobilitātes pasākumos)

- sadarbības kompetence - spēja sadarboties, atsaucība, prasme veidot efektīvu komunikāciju, lai nodrošinātu mērķu sasniegšanu, attīstītas spējas argumentēt, balstoties uz plašu un vispusīgu informāciju; spēja sistematizēt, prasme izvēlēties prioritātes un sastādīt plānu, spēja ieviest radošus un inovatīvus risinājumus; spēja attīstīt procesus, lai sasniegtu augstākus darba rezultātus

Amata pienākumi:

- sagatavot lekciju prezentācijas (angļu valodā) maģistru studiju kursam ĶVT744 "Audu inženierija un reģeneratīvā medicīna" (4.5 ECTS KP)

- lasīt lekcijas (angļu valodā) un vadīt praktiskās nodarbības studiju kursā ĶVT744 "Audu inženierija un reģeneratīvā medicīna"

- sagatavot individuālo referātu tēmu piedāvājumu, kontroldarba un eksāmena uzdevumus (angļu valodā) studiju kursam ĶVT744 "Audu inženierija un reģeneratīvā medicīna"

- lasīt, labot un novērtēt studentu kontroldarba un eksāmena atbildes, kā arī individuālos referātus studiju kursā ĶVT744 "Audu inženierija un reģeneratīvā medicīna", diskutēt ar studentiem par priekšmeta tēmām

- konsultēt studentus zinātniskajā darbā par audu inženierijas un reģeneratīvās medicīnas tēmām

Pieprasot ESF finansējumu, ir nepieciešami šādi dokumenti:

Rektoram adresēts pieteikums, CV (Europass formā, ietverot pašu svarīgāko publikāciju sarakstu), dokuments, kas apstiprina nodarbinātību akreditētas ārvalstu augstskolas akadēmiskajā amatā, kā arī apliecinājums par šīs augstskolas akreditāciju. Pedagoģisko prasmju novērtēšanai nepieciešama atklātā lekcija, kas var būt organizēta gan klātienē, gan iesūtīta video formātā, studentu atsauksmes. Pieteikumus sūtīt uz personals@rtu.lv.

Nodarbinātība ir paredzēta 6 mēnešu garumā.

Darba samaksa amplitūdā no 980 līdz 3300 euro (36 h/mēnesī).

Pieteikšanās termiņš - 2021.gada 27. jūnijs.

Mēs atbalstām iekļaujošu darba vidi, un kandidātus(-es) izvērtējam, balstoties vienīgi uz sasniegumiem, kvalifikācijām, kompetenci un darba pieredzi.

Piesakoties konkursam, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis) par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46/EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) un uzglabāšanai Rīgas Tehniskās universitātes Personāla nodaļā. Bez kandidāta piekrišanas personas dati netiks nodoti trešajām personām, izņemot Latvijas Republikā spēkā esošajos normatīvajos aktos noteiktajos gadījumos.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!