• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/64.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2020., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/op/2020/64.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izsoles

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

31.03.2020., Nr. 64

OP 2020/64.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 49 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

SIA "VARS" paziņojums par sabiedrisko apspriešanu grozījumu saņemšanai B kategorijas piesārņojošās darbības atļaujā

SIA "VARS", reģ. Nr. 40003047747, juridiskā adrese: Dzintaru iela 22/7, Ventspils, LV-3602 (Operators), ir sagatavojusi un iesniegusi iesniegumu grozījumiem B kategorijas piesārņojošās darbības atļaujā Nr. VE14IB0039, ko VVD Ventspils reģionālā vides pārvalde pieņēma 04.02.2020. Izmaiņas ir saistītas ar jaunu pārkraujamu ķīmisko un naftas produktu iekļaušanu apgrozījumā. Piesārņojošās darbības veikšanas vieta ir Dzintaru iela 41, Ventspils.

VVD Ventspils reģionālā vides pārvalde ir pagarinājusi sabiedrisko apspriešanu līdz 2020. gada 14. aprīlim, ievērojot MK 12.03.2020. rīkojumā Nr.103 "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu" ietvertos ierobežojumus.

Sabiedriskās apspriešanas sanāksme par izmaiņām B kategorijas piesārņojošās darbības atļaujā notiks neklātienes formā (attālināti) no 2020. gada 6. līdz 13. aprīlim. Tīmekļa vietnēs www.environment.lv un www.ventspils.lv 6. aprīlī līdz plkst. 10.00 tiks publicēta saite uz interneta lapu, kur būs pieejama videoprezentācija un e-pasta adrese, uz kuru varēs sūtīt jautājumus. Atbildes par izmaiņām B kategorijas piesārņojošās darbības atļaujā tiks sniegtas līdz 13. aprīļa plkst. 17.00. Atbilžu sniegšanas veids tiks norādīts tīmekļa vietnē www.environment.lv un atbildot uz sūtītāju e-pastiem.

Ar iesniegumu un tam pievienotajiem dokumentiem var iepazīties Valsts vides dienesta tīmekļa vietnē: http://www.vvd.gov.lv/sabiedribas-lidzdaliba/iesniegumi-un-informativie-pazinojumi-/a-un-b-atlauju-iesniegumi.

Rakstiskus priekšlikumus un viedokļus par sabiedriskās apspriešanas sanāksmē izskatītajiem jautājumiem līdz 2020. gada 21. aprīlim nosūtāmi VVD Ventspils Reģionālajai vides pārvaldei Dārzu ielā 2, Ventspilī, LV-3601.

Par atļaujas izsniegšanu atbildīga VVD Ventspils reģionālā vides pārvalde, Dārzu iela 2, Ventspils, LV- 3601.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!