• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām
Biedrība, politiskā partija vai cits Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā reģistrēts subjekts reorganizācijas, darbības apturēšanas, darbības izbeigšanas vai likvidācijas uzsākšanas gadījumā aicina kreditorus pieteikt savus prasījumus.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/39.KM11): paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 25.02.2020., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/op/2020/39.KM11

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi par teritoriālo plānošanu

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

25.02.2020., Nr. 39

OP 2020/39.KM11
RĪKI

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām: Šajā laidienā 11 Pēdējās nedēļas laikā 18 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums par maksātnespējīgās AS "PNB Banka" kreditoru sapulces sasaukšanu un tās darba kārtību

Maksātnespējīgās AS "PNB Banka" (reģistrācijas Nr.40003072918; juridiskā adrese: Elizabetes iela 15-2, Rīga; turpmāk - "Banka") maksātnespējas procesa administrators Vigo Krastiņš paziņo, ka 2020.gada 12.martā viesnīcas AC Hotel Riga Marriott Rīgā, Dzirnavu ielā 33, telpās tiek sasaukta Bankas kreditoru sapulce. Sapulces darba kārtība:

1. Sapulces norises reglamenta apstiprināšana.

2. Maksātnespējas (likvidācijas) plāna un administratora darbības pārskata apstiprināšana.

3. Aktīvu (mantas) atsavināšanas kārtības apstiprināšana.

4. Ar maksātnespējas procesu saistīto izdevumu un to segšanas kārtības apstiprināšana.

5. Speciālistu pieaicināšanas apstiprināšana.

6. Administratora un administratora palīga kopējās atlīdzības un tās izmaksas kārtības apstiprināšana.

7. Kreditoru komitejas ievēlēšana.

8. Pārstāvja ievēlēšana sapulces protokola parakstīšanai.

Reģistrēšanās kreditoru sapulcei 2020.gada 12.martā no plkst. 9.30 līdz 11.00 sapulces norises vietā. Kreditoru sapulces sākums plkst.11.05. Kreditoru sapulce noritēs latviešu valodā.

Kreditors sevis pārstāvēšanai sapulcē var pilnvarot ne vairāk kā vienu personu.

Kreditoru sapulcē piedalīties ir tiesīgi tikai tie kreditori, kuri pārstāv ne mazāk kā vienu procentu no visu prasījumu summas (informācijai: pēc stāvokļa uz paziņojuma sagatavošanas dienu viens procents ir aptuveni EUR 4 654 715, kas tiks precizēts sapulces dienā). Tādēļ atbilstoši Kredītiestāžu likuma 135.1 panta otrajai daļai Bankas administrators uzaicina kreditorus, kuru prasījumi nepārsniedz vienu procentu no visu prasījumu summas, pilnvarot kopīgu pārstāvi.

Bankas administrators uzaicina kreditorus un/vai to pārstāvjus ierodoties kreditoru sapulcē sagatavot uzrādīšanai personu apliecinošu dokumentu un konkrētās personas pārstāvību apliecinošus dokumentus. Ja konkrētās personas pārstāvību apliecinošie dokumenti nav iesniegti kopā ar kreditora prasījumu, tad minētie pārstāvību apliecinošie dokumenti ir iesniedzami ierodoties uz kreditoru sapulci, un atpakaļ tie netiek atgriezti.

Bankas administrators aicina laikus pārbaudīt pārstāvību apliecinošus dokumentus, to spēkā esamību sapulces norises dienā, un pārliecināties, ka tie satur tiesības pārstāvēt attiecīgo kreditoru Bankas kreditoru sapulcē un balsot par jebkuru darba kārtībā iekļauto jautājumu.

Vēršam uzmanību, ka kreditora pārstāvība noformējama ar notariālā kārtībā izsniegtu un apliecinātu pilnvaru (un legalizējama, ja attiecas).

Jautājumu un neskaidrību gadījumā lūgums vērsties maksātnespējīgās AS "PNB Banka" administratora prakses vietā Elizabetes ielā 15-2, Rīgā, vai pa tālr. +371 67041182.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!