• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/230.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 27.11.2020., Nr. 230 https://www.vestnesis.lv/op/2020/230.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

"Apbedīšanas nams - krematorija" lūdz pieteikties pa tālr. 20018333 tālāk minētās pilsones piederīgos sakarā ar viņas nāvi:...

Vēl šajā numurā

27.11.2020., Nr. 230

OP 2020/230.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 5 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par sabiedrisko apspriešanu

SIA "Agrofirma "Turība"", reģistrācijas numurs 47703000195, juridiskā adrese: Raiņa bulvāris 13A, Preiļi, Preiļu novads, LV-5301, ir iesniegusi iesniegumu A kategorijas piesārņojošās darbības atļaujas pārskatīšanai, ko Valsts vides dienesta Daugavpils reģionālā vides pārvalde pieņēma 2020.gada 13.novembrī.

SIA "Agrofirma "Turība"" cūku audzēšanas kompleksā ir paredzēts palielināt kopējo cūku skaitu, izbūvēt jaunu kūtsmēslu krātuvi, kā arī tiek plānots izbūvēt jaunu korpusu.

SIA "Agrofirma "Turība"" izsludina sabiedrisko apspriešanu izmaiņu veikšanai A kategorijas piesārņojošās darbības atļaujā cūku audzēšanas kompleksā "Stiebriņi", adrese: "Stiebriņi", Sēlpils pagasts, Salas novads, LV- 5232.

Ar iesnieguma kopsavilkumu un tam pievienotajiem dokumentiem iespējams iepazīties:

- Valsts vides dienesta tīmekļa vietnē: https://www.vvd.gov.lv/sabiedribas-lidzdaliba/iesniegumi-un-informativie-pazinojumi-/a-un-b-atlauju-iesniegumi/.

Saskaņā ar "Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldības likuma" 20.pantu sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks neklātienes formā (attālināti) laika posmā no 2020.gada 30.novembra līdz 2020.gada 4.decembrim (videoprezentācija būs pieejama tīmekļa vietnē https://www.salasnovads.lv/, sākot no 2020.gada 30.novembra), kuras laikā ieinteresētās puses var sūtīt jautājumus uz e-pasta adresi: agrofirmaturiba@inbox.lv. Saiti uz tīmekļa vietni, kur būs pieejama videoprezentācija, būs iespējams saņemt arī e-pastā, piesakot to pa e-pastu: agrofirmaturiba@inbox.lv.

Sabiedriskās apspriešanas norise tiks protokolēta. Sabiedrībai protokols būs pieejams Salas novada pašvaldībā un Daugavpils reģionālajā vides pārvaldē. Ikvienam sanāksmes dalībniekam būs tiesības septiņu dienu laikā iesniegt Daugavpils reģionālajā vides pārvaldē pievienošanai protokolam atsevišķo viedokli par sabiedriskās apspriešanas sanāksmē izskatītajiem jautājumiem.

Sabiedrībai priekšlikumus vai viedokli par atļaujas izsniegšanu vai tās nosacījumiem būs iespēja nosūtīt Valsts vides dienesta Daugavpils reģionālai vides pārvaldei Raiņa ielā 28, Daugavpilī, LV-5401, vai uz e-pasta adresi: daugavpils@vvd.gov.lv līdz 2020.gada 28.decembrim.

Par atļaujas izsniegšanu atbildīga Valsts vides dienesta Daugavpils reģionālā vides pārvalde Raiņa ielā 28, Daugavpilī.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!