• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu
Tiesa sagatavo un publicē paziņojumu ar aicinājumu ierasties tiesā procesa dalībnieku, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma. Aicinājuma saturs ir atbilstošs tiesas pavēstes saturam. Tiesa var izskatīt lietu bez atbildētāja piedalīšanās, ja pagājis ne mazāk kā viens mēnesis no aicinājuma publikācijas dienas oficiālajā izdevumā. Ja lieta tiek izskatīta rakstveida procesā, savlaicīgi lietas dalībniekam, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma, paziņo datumu, kad lēmuma norakstu varēs saņemt tiesas kancelejā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/130.UT4): uzaicinājums uz tiesu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 9.07.2020., Nr. 130 https://www.vestnesis.lv/op/2020/130.UT4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Zemgales rajona tiesa paziņo, ka Zemgales rajona tiesas lietvedībā atrodas vienkāršotās procedūras civillieta SIA "DOBELES NAMSAIMNIEKS" prasībā pret VALERIJU JUREVIČU, kas tiks izskatīta rakstveida procesā, ja puses nelūgs lietas...

Vēl šajā numurā

09.07.2020., Nr. 130

OP 2020/130.UT4
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu: Šajā laidienā 19 Pēdējās nedēļas laikā 43 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums uz tiesu

Uzaicinājums uz tiesu

Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta Nr. C69 2429 20, Sabiedrības ar ierobežotu atbildību ,,LIEPĀJAS NAMU APSAIMNIEKOTĀJS" vienkāršotās procedūras prasībā pret ATI GAILĒVIČU, dzim. 1960. gada 11. decembrī, un REBEKU GAILĒVIČU, dzim. 1997. gada 20. oktobrī, par naudas piedziņu. Paziņojam, ka civillieta, tiks izskatīta rakstveida procesā, uz kuru lietas dalībniekiem nav jāierodas. Saskaņā ar Civilprocesa likuma 250.25 panta 1. daļu, informējam, ka lietu izskatīs Kurzemes rajona tiesas tiesnese Inga Kadeģe un izskaidrojam, ka jums ir tiesības pieteikt noraidījumu tiesnesim.

Saskaņā ar Civilprocesa likuma 250.25 pantu saīsinātā sprieduma norakstu varēs saņemt Kurzemes rajona tiesas kancelejā Republikas ielā 14, Liepājā, 5. kabinetā, 2020. gada 31. augustā, kas uzskatāms par sprieduma sastādīšanas datumu.

Saskaņā ar Civilprocesa likuma 250.25 panta 2.1 daļu, tiesa sastāda spriedumu atbilstoši šā likuma 193. pantā noteiktajam sprieduma saturam, ja puse tai rakstveidā iesniedz sprieduma sastādīšanas lūgumu. Jums ir tiesības iesniegt sprieduma sastādīšanas lūgumu tiesai 10 dienu laikā no saīsinātā sprieduma sastādīšanas dienas, un uz šo termiņu neattiecas Civilprocesa likuma 48. panta ceturtās daļas otrajā teikumā noteiktais. Saīsinātais spriedums stājas likumīgā spēkā pēc tam, kad izbeidzies termiņš sprieduma sastādīšanas lūguma iesniegšanai un neviena no pusēm nav iesniegusi sprieduma sastādīšanas lūgumu. Informējam, ka saskaņā ar Civilprocesa 250.26 panta trešo daļu, pēc lietas dalībnieka rakstveida lūguma sprieduma norakstu var nosūtīt pa pastu.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!