• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/100.AKK1): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.2020., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/op/2020/100.AKK1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Eiropas skolas Briselē I (Berkendālē) pamatskolas izglītības (1. līdz 5.klase) skolotājs (uz noteiktu laiku)
Izglītības un zinātnes ministrija...

Vēl šajā numurā

26.05.2020., Nr. 100

OP 2020/100.AKK1
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Izglītības un zinātnes ministrija izsludina atklātu konkursu uz Rīgas Mākslas un mediju tehnikuma direktora amatu (uz nenoteiktu laiku)

Amata mērķis: vadīt un nodrošināt Rīgas Mākslas un mediju tehnikuma darbu atbilstoši Rīgas Mākslas un mediju tehnikuma nolikumā noteiktajiem darbības mērķiem, pamatvirzieniem un uzdevumiem.

Prasības pretendentiem/-ēm:

- izglītība saskaņā ar Ministru kabineta 2018.gada 11.septembra noteikumos Nr.569 "Noteikumi par pedagogiem nepieciešamo izglītību un profesionālo kvalifikāciju un pedagogu profesionālās kompetences pilnveides kārtību" noteiktajām prasībām

- atbilstība Izglītības likumā un Bērnu tiesību aizsardzības likumā noteiktajām prasībām

- pieredze vadošā amatā valsts, pašvaldības vai privātajā sektorā ilgāka par 3 gadiem

- pedagoģiskā darba pieredze izglītības jomā vai izglītības vadības darbā

- pieredze ārvalstu finanšu instrumentu līdzfinansēto projektu īstenošanā, tostarp projektu vadībā un iepirkumu organizēšanā

- pieredze sadarbībā ar nozares profesionālajām organizācijām un sociālajiem partneriem

- zināšanas par izglītības iestādes darbību reglamentējošajiem normatīvajiem aktiem, profesionālās izglītības jomu un tās attīstības tendencēm

- zināšanas par iestāžu finanšu un budžeta vadības principiem

- komunikācijas, sadarbības un prezentācijas prasmes

- vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšanas profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā

Darba alga no 1835 euro līdz 2202 euro.

Darbavietas adrese: Rīga, Jūrmalas gatve 96.

Iesniedzamie dokumenti:

- pieteikuma vēstule, kurā ir aprakstīta pieredze darbā vadošā amatā, pedagoģiskā darba pieredze izglītības jomā vai izglītības vadības darbā un pieredze ārvalstu finanšu instrumentu līdzfinansēto projektu īstenošanā, tostarp projektu vadībā un iepirkumu organizēšanā (ja pieteikuma vēstulē nav aprakstīta minētā pieredze, konkursa komisija uzskata, ka pretendentam nav šādas pieredzes);

- Curriculum Vitae;

- priekšlikumi par Rīgas Mākslas un mediju tehnikuma darbības attīstību tuvāko 5 gadu laikā (apjoms līdz 4 lapām);

- izglītības dokumentu kopijas (pretendentiem, kuri izglītību ieguvuši ārvalstīs, jāpievieno dokuments par izglītības akadēmisko atzīšanu Latvijā).

Pretendentiem/-ēm pieteikties līdz 2020.gada 9.jūnijam, iesniedzamos dokumentus sūtot uz e-pastu: konkursi@izm.gov.lv ar norādi "Rīgas Mākslas un mediju tehnikuma direktors" vai nosūtot pa pastu/iesniedzot personīgi Izglītības un zinātnes ministrijas Personālvadības nodaļā (Vaļņu iela 2, Rīga, LV-1050, 420.kabinets). Tālr. uzziņām 67047832.

Informējam, ka amata konkurss noritēs 3 kārtās:

- 1.kārtā notiks pretendentu iesniegto dokumentu atbilstības un pieteikuma vēstulē sniegtās informācijas saturiskā izvērtēšana;

- 2.kārtā iekļuvušie pretendenti tiks aicināti veikt praktisko darbu;

- 3.kārtā iekļuvušie pretendenti tiks aicināti uz darba interviju, kuras laikā būs jāprezentē iesniegtie priekšlikumi par Rīgas Mākslas un mediju tehnikuma darbības attīstību tuvāko piecu gadu laikā, tiks izvērtēta katra pretendenta piemērotība noteiktajām prasībām.

Pēc konkursa 1.kārtas sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa nākamajai kārtai! Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus.

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) 13.pantu, Izglītības un zinātnes ministrija informē, ka:

1) jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi;

2) iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Izglītības un zinātnes ministrija, kontaktinformācija: Vaļņu iela 2, Rīga, LV-1050.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!