• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/61.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 27.03.2019., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/op/2019/61.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Rīgas domes Mājokļu un vides departaments (turpmāk - Departaments) aicina LARISU PONKRATJEVU (dzim. 24.11.1964.) un DMITRIJU PONKRATJEVU (dzim. 25.04.1991.) viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas ierasties Brīvības ielā 49/53...

Vēl šajā numurā

27.03.2019., Nr. 61

OP 2019/61.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 51 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija aicina biedrības un nodibinājumus, kas darbojas zemkopības, transporta, enerģētikas, mežsaimniecības, atkritumu apsaimniekošanas, rūpniecības nozarēs*, deleģēt pārstāvjus dalībai Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta un emisijas kvotu finanšu instrumenta konsultatīvajā padomē (turpmāk - padome).

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija informē, ka pēc iesniegumu izvērtēšanas, kas saņemti saskaņā ar izdevumā "Latvijas Vēstnesis" (laidiens: 08.01.2019., Nr. 5 (6344); oficiālās publikācijas Nr. 2019/5.DA2) izsludināto uzaicinājumu biedrībām un nodibinājumiem līdz 10. februārim deleģēt pārstāvjus dalībai padomē), nebija iespējams nodrošināt veiksmīgu balsošanas procedūru divu pārstāvju noteikšanai. Tādējādi VARAM, ņemot vērā Ministru kabineta 2008. gada 28. aprīļa noteikumu Nr. 312 "Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta un emisijas kvotu izsolīšanas instrumenta konsultatīvās padomes nolikums" (turpmāk - noteikumi) 4.14. punktu, atkārtoti izsludina uzaicinājumu biedrībām (nodibinājumiem) deleģēt pārstāvjus dalībai padomē.

Lai deleģētu pārstāvi dalībai padomē, VARAM aicina iesniegt iesniegumu par pārstāvja deleģēšanu, norādot pārstāvja kontaktinformāciju (pārstāvja vārds un uzvārds, adrese, tālr. numurs un e-pasta adrese). Iesniegumam jāpievieno**:

- tā biedrības (nodibinājuma) valdes (sapulces) sēdes protokola (protokollēmuma) apstiprināts izraksts, ar kuru tiek deleģēts pārstāvis,

- biedrības (nodibinājuma) statūtu apliecināta kopija.

Sīkāka informācija par pārstāvju deleģēšanas kārtību un padomes darbu pieejama noteikumos (https://likumi.lv/ta/id/174716-klimata-parmainu-finansu-instrumenta-un-emisijas-kvotu-izsolisanas-instrumenta-konsultativas-padomes-nolikums).

Dokumentus līdz 2019. gada 30.aprīlim jāiesniedz personīgi vai nosūtot pa pastu VARAM, Peldu ielā 25, Rīgā, LV-1494, vai nosūtot elektroniski uz e-pastu: pasts@varam.gov.lv, ja dokumenti parakstīti ar drošu elektronisko parakstu un apliecināti ar laika zīmogu saskaņā ar Elektronisko dokumentu likumu.

* Atbilstoši likuma "Par Latvijas Republikas dalību Kioto protokola elastīgajos mehānismos" 8. panta pirmajā daļā un likuma "Par piesārņojumu" 32.2 panta 4.4 daļas 1. punktā minētajām darbības nozarēm.

** Atbilstoši veidam, kādā plānots iesniegt dokumentus, lūdzam ievērot atbilstošos nosacījumus saistībā ar dokumentu izstrādi, noformēšanu un apliecināšanu, kas noteikti Ministru kabineta 2018. gada 4.septembra noteikumos Nr. 558 "Dokumentu izstrādāšanas un noformēšanas kārtība" vai Ministru kabineta 2005. gada 28. jūnija noteikumos Nr. 473 "Elektronisko dokumentu izstrādāšanas, noformēšanas, glabāšanas un aprites kārtība valsts un pašvaldību iestādēs un kārtība, kādā notiek elektronisko dokumentu aprite starp valsts un pašvaldību iestādēm vai starp šīm iestādēm un fiziskajām un juridiskajām personām".

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!