• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/87.PD1): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.05.2018., Nr. 87 https://www.vestnesis.lv/op/2018/87.PD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Lauku atbalsta dienests (LAD) izsludina projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Lauku attīstības programmas (LAP) pasākumam "Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība" saskaņā...

Vēl šajā numurā

03.05.2018., Nr. 87

OP 2018/87.PD1
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Valsts reģionālās attīstības aģentūra izsludina atklātu projektu konkursu Latvijas valsts budžeta finansētās mērķprogrammas "Reģionālo un vietējo mediju atbalsta programma" ietvaros

Programmas mērķis ir stiprināt nacionālo kultūrtelpu latviešu valodā, atbalstot nekomerciālas, sabiedriski nozīmīgas žurnālistikas radīšanu medijos, kuras uzdevumi ir stiprināt Satversmē noteiktās vērtības, valstisko apziņu, latvisko kultūrtelpu, kritisko domāšanu, veicināt mediju atbildīgumu un kvalitāti, kā arī sabiedrības saliedētību uz latviešu valodas pamata Latvijas simtgadē.

Programma tiek realizēta 2 (divās) apakšprogrammās projektu konkursu kārtībā:

1. Atbalsts reģionālajiem un vietējiem komerciālajiem masu informācijas līdzekļiem (medijiem) Latvijā. Apakšprogrammā pieejamais finansējums 427 500 (četri simti divdesmit septiņi tūkstoši pieci simti euro).

2. Atbalsts sabiedriski nozīmīgas žurnālistikas radīšanai medijos Latgales plānošanas reģionā. Papildu Programmas kopējiem uzdevumiem apakšprogrammai ir arī uzdevums stiprināt latgalisko kultūrtelpu. Apakšprogrammā pieejamais finansējums 142 500 (viens simts četrdesmit divi tūkstoši pieci simti euro).

Apakšprogrammas "Atbalsts reģionālajiem un vietējiem komerciālajiem masu informācijas līdzekļiem (medijiem) Latvijā" ietvaros projektu iesniegumus var iesniegt reģionālie un vietējie preses izdevumi un reģionālie un vietējie elektroniskie plašsaziņas līdzekļi, kas veido redakcionāli neatkarīgu žurnālistikas saturu.

Apakšprogrammas "Atbalsts sabiedriski nozīmīgas žurnālistikas radīšanai medijos Latgales plānošanas reģionā" ietvaros projektu iesniegumus var iesniegt preses izdevumi, elektroniskie plašsaziņas līdzekļi, interneta vietnes, kā arī neatkarīgie producenti, biedrības un nodibinājumi, kas veido redakcionāli neatkarīgu žurnālistikas saturu. Pretendentu pamatmērķauditorijai jāatrodas Latgales plānošanas reģiona teritorijā.

Apakšprogrammu konkursu nolikumi pieejami Valsts reģionālās attīstības aģentūras tīmekļa vietnē www.vraa.gov.lv.

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš ir līdz 2018. gada 4. jūnijam.

Projekta iesniegumu var iesniegt:

- personīgi (līdz plkst. 17.00) vai pa pastu Valsts reģionālās attīstības aģentūrai, adrese: Alberta ielā 10, Rīgā, LV-1010 (vienā oriģināleksemplārā ar pievienotu elektronisko versiju datu nesējā);

- elektroniska dokumenta formā, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu un laika zīmogu, sūtot uz e-pasta adresi pasts@vraa.gov.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!