• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/78.PD2): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 19.04.2018., Nr. 78 https://www.vestnesis.lv/op/2018/78.PD2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

ka ir veikti grozījumi darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 8.2.3. specifiskā atbalsta mērķa "Nodrošināt labāku pārvaldību augstākās izglītības institūcijās" (turpmāk - SAM) projektu iesniegumu...

Vēl šajā numurā

19.04.2018., Nr. 78

OP 2018/78.PD2
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 5 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo,

ka ir veikti grozījumi Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 8.2.2. specifiskā atbalsta mērķa "Stiprināt augstākās izglītības institūciju akadēmisko personālu stratēģiskās specializācijas jomās" pirmās projektu iesniegumu atlases kārtas nolikumā (turpmāk - atlases nolikums).

Grozījumi ir veikti:

1. Papildinot atlases nolikuma 8. punktu "8. Projekta iesniegums sastāv no projekta iesnieguma veidlapas latviešu un angļu valodā (atlases nolikuma 1. pielikums un 6.pielikums) un tās pielikumiem:":

1.1. ar 8.7. apakšpunktu šādā redakcijā:

"8.7. vismaz viena ārvalstu akadēmiskā personāla veiktajā atlasē izvēlētā ārvalstu akadēmiskā personāla CV, studiju virzienu padomes vai līdzīgas institūcijas protokols, kurā sniegts ārvalstu akadēmiskā personāla atbilstības izvērtējums (zināšanu, pieredzes, kompetenču) izvēlētai akadēmiskā amata vietai, vienošanās/nodomu protokols, kas apliecina iesaisti pirmajā akadēmiskajā gadā projekta ietvaros (latviešu valodā)";

1.2. ar 8.8. apakšpunktu šādā redakcijā:

"8.8. veiktajā komersantu atlasē akadēmiskā personāla stažēšanās pasākumu īstenošanai izvēlētu vismaz 5 komersantu vienošanās/apliecinājums/ nodomu protokols par iesaisti akadēmiskā personāla stažēšanās pasākumu īstenošanai pirmajā akadēmiskajā gadā (2018./2019. ak. g.) projekta ietvaros katrā no projektā plānotajiem studiju virzieniem (ja projekta ietvaros paredzēti vairāki studiju virzieni) (ja attiecināms) (latviešu valodā)"

1.3. ar 8.9. apakšpunktu šādā redakcijā:

"8.9. dokumenti, kas apliecina iepriekšējo pieredzi akadēmiskā personāla mobilitātes pasākumu īstenošanā starptautisko programmu ietvaros (ja attiecināms) (latviešu valodā)".

2. Izsakot atlases nolikuma 13. punktu šādā redakcijā:

"13. Projekta iesniegumu sagatavo latviešu valodā (kā arī atbilstoši šī nolikuma 8.1., 8.2., 8.3., 8.5., 8.6. un 8.11. apakšpunktam nodrošina projekta iesnieguma daļu sagatavošanu angļu valodā). Ja kāda no projekta iesnieguma sadaļām vai kāds no projekta iesnieguma pielikumiem ir citā valodā (izņemot šī nolikuma 8.1., 8.2., 8.3., 8.5., 8.6. un 8.11. apakšpunktu minētus dokumentus angļu valodā) atbilstoši Valsts valodas likumam pievieno Ministru kabineta 2000. gada 22. augusta noteikumu Nr. 291 "Kārtība, kādā apliecināmi dokumentu tulkojumi valsts valodā" noteiktajā kārtībā vai notariāli apliecinātu tulkojumu valsts valodā.".

Grozījumi atlases nolikumā tiks piemēroti tiem projektu iesniegumiem, kas tiks iesniegti pēc šo grozījumu spēkā stāšanās dienas.

Informācija par projektu iesniegumu atlasi pieejama CFLA tīmekļa vietnē https://cfla.gov.lv/lv/es-fondi-2014-2020/izsludinatas-atlases/8-2-2-k-1.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!