• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/61.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 26.03.2018., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/op/2018/61.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Akciju sabiedrības "Baltic Telekom" (vienotais reģ. Nr. 40103655981, juridiskā adrese: Rūpniecības iela 1-5, Rīga, LV-1010, Latvija) valde sasauc un paziņo, ka akciju sabiedrības "Baltic Telekom" kārtējā akcionāru sapulce...

Vēl šajā numurā

26.03.2018., Nr. 61

OP 2018/61.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

AS "Rīgas kuģu būvētava" valde paziņo par ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu

AS "Rīgas kuģu būvētava", vienotais reģistrācijas numurs 40003045892, juridiskā adrese: Gāles iela 2, Rīga, LV-1015, valde sasauc ārkārtas AS "Rīgas kuģu būvētava" akcionāru sapulci. Sapulce notiks 2018.gada 17.aprīlī plkst.11.00 Rīgā, Gāles ielā 2, AS "Rīgas kuģu būvētava" telpās.

Sapulces darba kārtība.

1. Sabiedrības revidenta apstiprināšana 2017.gadam.

Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā 2018.gada 17.aprīlī no plkst.9.30 sapulces norises vietā.

Lai paātrinātu reģistrēšanās procesu, vēlama akcionāru iepriekšēja elektroniska pieteikšanās nosūtot paziņojumu uz e-pastu: sapulce@riga-shipyard.com līdz 2018.gada 10.aprīlim plkst.14.00.

Ar sapulcē apspriežamo jautājumu projektiem akcionāri var iepazīties no 2018.gada 3.aprīļa darba dienās no plkst.10.00 līdz 12.00 Rīgā, Gāles ielā 2, iepriekš piesakoties pa tālr. +371 67080883.

Ieraksta datums akcionāru dalībai AS "Rīgas kuģu būvētava" akcionāru sapulcē ir 2018.gada 9.aprīlis. Tikai personas, kuras ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar ieraksta datumā tām piederošo akciju skaitu piedalīties AS "Rīgas kuģu būvētava" akcionāru sapulcē.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu likumisko pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību.

Sapulces dalībniekiem reģistrējoties, jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Ja akcionāri sapulcē piedalās ar pārstāvja starpniecību, pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties ir papildus jāiesniedz arī pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara (pilnvarojuma veidlapa ir pieejama AS "Rīgas kuģu būvētava" publicēto publikāciju pielikumos oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmā www.oricgs.lv un AS "Nasdaq Riga" tīmekļa vietnē www.nasdaqbaltic.com), bet likumiskajiem pārstāvjiem ir jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments.

Akcionāriem, kuri pārstāv vismaz 1/20 daļu no AS "Rīgas kuģu būvētava" pamatkapitāla, ir tiesības 7 (septiņu) dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas pieprasīt institūcijai, kas sasauc akcionāru sapulci, iekļaut papildu jautājumus sapulces darba kārtībā. Akcionāriem, kuri ierosina papildu jautājumu iekļaušanu akcionāru sapulces darba kārtībā, ir pienākums iesniegt institūcijai, kas sasauc akcionāru sapulci, lēmumu projektus par jautājumiem, kuru iekļaušanu sapulces darba kārtībā tie ierosina, vai paskaidrojumu par tiem jautājumiem, par kuriem lēmumi netiks pieņemti. Akcionāriem 7 (septiņu) dienu laikā no dienas, kad publicēts paziņojums par akcionāru sapulces sasaukšanu, ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem. Akcionāriem ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem sapulces laikā, ja visi akcionāru sapulcei iesniegtie lēmumu projekti ir izskatīti un noraidīti. Ja akcionārs vismaz 7 (septiņas) dienas pirms akcionāru sapulces iesniedz valdei rakstveida pieprasījumu, valde ne vēlāk kā 3 (trīs) dienas pirms akcionāru sapulces sniedz viņam pieprasītās ziņas par darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem. Valdei ir pienākums pēc akcionāru pieprasījuma sniegt sapulcei ziņas par sabiedrības saimniecisko stāvokli tādā apjomā, kādā tas nepieciešams attiecīgā darba kārtības jautājuma izskatīšanai un objektīvai izlemšanai.

Informācija par akcionāru sapulci un akcionāru tiesībām pieejama arī Oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmas tīmekļa vietnē www.oricgs.lv un AS "Nasdaq Riga" tīmekļa vietnē www.nasdaqbaltic.com.

AS "Rīgas kuģu būvētava" kopējais akciju un kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 11 672 107.

AS "Rīgas kuģu būvētava" valde

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!