• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/185.AKK1): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 18.09.2018., Nr. 185 https://www.vestnesis.lv/op/2018/185.AKK1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Valmieras reģionālās nodaļas Klientu apkalpošanas daļas inspektors (uz nenoteiktu laiku ar dienesta vietu Vaļņu ielā 13, Cēsīs)
Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra...

Vēl šajā numurā

18.09.2018., Nr. 185

OP 2018/185.AKK1
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Latvijas Ģeotelpiskās informācijas aģentūra (reģ. Nr. 90002065000) izsludina konkursu uz Finanšu un plānošanas nodaļas vadītāja ierēdņa amatu uz nenoteiktu laiku

Galvenie amata pienākumi:

- vadīt, plānot, organizēt un kontrolēt Nodaļas darbu

- piedalīties ārējo normatīvo dokumentu projektu izstrādē, pārstāvēt Aizsardzības ministrijas un Aģentūras viedokli ārējo normatīvo aktu vai plānošanas dokumentu projektu virzības procesā

- izstrādāt vidēja termiņa budžeta plānu

- sadalīt plānoto budžeta līdzekļus pa pozīcijām un Aģentūras darbības nozarēm

- sagatavot nepieciešamo dokumentāciju finansējuma apropriācijas pārdalei

- sagatavo ziņojumus Aģentūras vadībai par Aģentūras darbības rezultatīvo rādītāju izpildi un patērētajiem resursiem

- sagatavot dokumentus Aģentūras vidēja termiņas darbības plāna nepieciešamā finansējuma pieprasīšanai no Aizsardzības ministrijas atbilstoši normatīvajiem dokumentiem

- sagatavot ikgadējo Aģentūra darbības plānu piešķirtā budžeta finansējuma ietvaros

- piedalīties Aģentūras vidēja termiņa darbības plāna un stratēģijas izstrādēs

- kontrolēt valsts budžeta līdzekļu izlietojumu atbilstoši piešķirto asignējumu izlietošanu atbilstoši apstiprinātajām tāmēm un finanšu plāniem

- piedalīties Publisko iepirkumu procedūrās un komisijā

- saskaņot un pārbaudīt Aģentūras pakalpojuma sniegšanu atbilstoši līgumiem un apstiprinātā Aģentūras maksas pakalpojumu cenrāža izcenojumiem

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā izglītība ekonomikā, finansēs vai citā radniecīgā specialitātē

- vismaz 3 gadu profesionālā pieredze līdzīgā vadošā amatā valsts iestādē

- atbilstība likuma " Par valsts noslēpumu" 9. panta prasībām

- pārzināt grāmatvedības modeli datu resursu vadības sistēmai "Horizon"

- pārzināt normatīvo dokumentu projektu sagatavošanas procesu

- pārzināt finanšu un grāmatvedības, reglamentējušos normatīvos aktus

- prasme analizēt esošo situāciju un saskatīt darbības sfēras perspektīvu

- prasmes darbā ar MS Office programmu un biroja tehniku

- vēlams pārzināt elektroniskās dokumentu pārvaldības sistēmu Namejs

- spēja strādāt augstas darba intensitātes apstākļos

- prasme apkopot un analizēt liela apjoma informāciju un pielietot praksē teorētiskās zināšanas

Mēs piedāvājam:

- iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

- iespēju paplašināt zināšanas un profesionālās iemaņas

- sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam, mēnešalgu 1.kategorijai: 1180 EUR, 2.kategorijai: 1290 EUR (bez pieredzes Aizsardzības ministrijas resorā), 1340 EUR (ar pieredzi Aizsardzības ministrijas resorā), 3.kategorijai: 1450 EUR (bez pieredzes Aizsardzības ministrijas resorā), 1500 (ar pieredzi Aizsardzības ministrijas resorā) (pirms nodokļu nomaksas) un veselības apdrošināšanu.

Konkursa pretendenta pieteikumu un aptaujas lapu (pieejami mājaslapā www.lgia.gov.lv, sadaļā Vakances), CV, motivācijas vēstuli un augstākās izglītības apliecinoša dokumenta kopiju jāiesniedz vai jānosūta 10 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" Latvijas Ģeotelpiskās informācijas aģentūras Personāla un lietvedības daļā, 25.kab., Rīgā, O.Vācieša iela Nr.43, LV-1004, fakss 29370505, e-pasts: konkurss@lgia.gov.lv ar norādi "Finanšu un plānošanas nodaļas vadītājs". Kontakttālrunis 29287538.

Informējam, ka pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1. kārtā sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2. kārtai.

Saskaņā ar Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13.pantu Latvijas Ģeotelpiskās informācijas aģentūra informē, ka šī atlases konkursa ietvaros pretendentu pieteikumu dokumentos sniegtie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu konkursa norisi atbilstoši normatīvajiem aktiem nodarbinātības jomā (tai skaitā, lai nodrošinātu likuma "Par valsts noslēpumu" 9. panta prasības).

Personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Ģeotelpiskās informācijas aģentūra (turpmāk - Aģentūra), reģ. Nr. 90002065000, O.Vācieša iela 43, Rīga, LV-1004, tālr. +371 28655590, fakss +371 29370505, www.lgia.gov.lv, e-pasts: info@lgia.gov.lv.

Pretendentiem piesakoties konkursam un iesniedzot personas datus, Aģentūra šos datus apstrādā saskaņā ar Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta a) un b) apakšpunktu.

Sniegtie personas dati tiks glabāti vienu gadu no to iesniegšanas brīža (šis nosacījums nav attiecināms uz atlases konkursa uzvarētāju, ar kuru tiks slēgts darba līgums).

Sniegtos personas datus apstrādās atlases konkursa ietvaros iesaistītie Aģentūras nodarbinātie.

Pretendentiem ir tiesības pieprasīt Aģentūrai piekļuvi saviem personas datiem, kā arī pieprasīt to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, tiesības uz datu pārnesamību, kā arī tiesības jebkurā brīdī atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana.

Pretendentiem ir tiesības iesniegt sūdzību Datu valsts inspekcijai.

Iesniedzot pieteikumu atlases konkursam, lūdzam pieteikuma dokumentos vai pavadvēstulē norādīt, ka šajā atlases konkursā piekrītat atsauksmju saņemšanai no pieteikuma dokumentos norādītājiem iepriekšējiem darba devējiem.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!