• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/37.AKK8): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2017., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/op/2017/37.AKK8

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Informātikas pārvaldes Infrastruktūras daļas Infrastruktūras uzturēšanas nodaļas informācijas sistēmu administrators (uz nenoteiktu laiku)
Valsts ieņēmumu dienests...

Vēl šajā numurā

17.02.2017., Nr. 37

OP 2017/37.AKK8
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 14 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

VALSTS IEŅĒMUMU DIENESTS (reģ.Nr.90000069281, www.vid.gov.lv) izsludina konkursu uz Finanšu policijas pārvaldes Finanšu izlūkošanas daļas Informācijas koordinācijas nodaļas galvenā/-s speciālista/-es ierēdņa(-nes) amatu (vakance uz noteiktu laiku)

Finanšu policijas pārvaldes (turpmāk - Pārvalde) kompetencē ir Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk - VID) pamatdarbības un atbalsta funkcijas īstenošana noziedzīgu nodarījumu atklāšanas un novēršanas un Valsts ieņēmumu dienesta ierēdņu un darbinieku apsardzes jomās.

Ja tev ir:

- atbilstība likuma "Par Valsts ieņēmumu dienestu" 17.panta pirmās daļas prasībām

- atbilstība likumā "Par valsts noslēpumu" noteiktajiem kritērijiem speciālās atļaujas pieejai valsts noslēpumam saņemšanai

- pirmā līmeņa profesionālā augstākā (koledžas) izglītība tiesībās, sociālajās zinātnēs vai komerczinībās

- vismaz viena gada darba pieredze noziedzīgu nodarījumu novēršanas un atklāšanas jomā

- nevainojama reputācija

Ja esi gatavs/-a:

- uzskaitīt Pārvaldes operatīvo uzskaites informāciju par personām, faktiem, notikumiem un lietām, kas nepieciešama un kam ir nozīme noziedzīgu nodarījumu atklāšanā un novērtēšanā

- veikt Pārvaldes ierēdņu un darbinieku informatīvo apkalpošanu, nodrošinot operatīvās darbības procesā svarīgas informācijas ieguvi no Pārvaldei pieejamām informācijas sistēmām un datubāzēm

- uzskaitīt informāciju par Pārvaldē uzsāktajiem, saņemtajiem un kriminālvajāšanas uzsākšanai nosūtītajiem kriminālprocesiem, administratīvajiem pārkāpumiem un pārbaudēm

- reģistrēt, sistematizēt un uzskaitīt Pārvaldē saņemto un uzdevumu izpildes gaitā iegūto riska informāciju

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- personīgo izaugsmi un profesionālo zināšanu pilnveidošanu

- iespēju piedalīties dažādās apmācību programmās

- sociālās garantijas

- veselības apdrošināšanas polisi

Ierēdņa dienesta vieta: Talejas iela 1, Rīga.

Ierēdņa amatam ir noteikta: 18.6.saime "Statistika" IIIA līmenis, 9.mēnešalgu grupa. Bruto mēnešalga no 696 līdz 841 EUR (atkarībā no kategorijas, kuru nosaka, ņemot vērā pretendenta profesionālo pieredzi attiecīgajā jomā, kas iegūta pēdējo piecu gadu laikā un ir būtiska iestādes funkciju izpildei).

Motivācijas vēstuli, dzīvesgaitas aprakstu (Curriculum Vitae (CV)), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un citus kvalifikāciju apliecinošus dokumentus 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lūdzam nosūtīt Valsts ieņēmumu dienestam Talejas ielā 1, Rīgā, LV-1978, vai uz e-pasta adresi: VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Konkurss uz FPP FID IKN GS amatu (Jūsu vārds, uzvārds)".

Pretendentiem, kuri izglītību ir ieguvuši ārvalstīs, lūdzam pievienot dokumentu par tās akadēmisko atzīšanu Latvijā.

Tiks izskatīti to pretendentu pieteikumi, kuri ir iesnieguši visus norādītos dokumentus. Sazināsimies ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvirzīti personāla atlases otrajai kārtai.

Ja tev ir neskaidrības par konkursu, zvani uz tālr. numuru 67122627 vai uzdod savu jautājumu, rakstot uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Jautājums par konkursu".

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!