• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/27.AKK7): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.02.2017., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/op/2017/27.AKK7

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Jansone-Vēvere Dace, Vides resursu pārvaldības departamenta Atkritumu pārvaldības daļas vec. eksperts
Valsts vides dienests...

Vēl šajā numurā

03.02.2017., Nr. 27

OP 2017/27.AKK7
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 13 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" padome izsludina konkursu uz VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" valdes priekšsēdētāja amatu

Konkursa pretendentiem jāiesniedz motivēts pieteikums, kas apliecina atbilstību konkursa prasībām, Curriculum Vitae (CV), kurā iekļauts pašvērtējums par valodu zināšanām un norādīts vadītā kolektīva darbinieku skaits, atbilstošas prasībām izglītības un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī redzējums (ne vairāk kā 1000 vārdu apjomā) par VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" darbību un attīstības perspektīvām.

Pieteikums jāiesniedz līdz 2017. gada 17. februārim personīgi VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" padomes sekretārei Unai Muceniecei, adrese: "Lidosta "Rīga" 10/1", Lidosta "Rīga", Mārupes novads, LV-1053, 5. stāvs (iesniedzot piedāvājumu personiski, personas identifikācijai caurlaides saņemšanai derīga tikai personas apliecība (eID) vai pase), vai jāsūta elektroniski uz e-pasta adresi U.Muceniece@riga-airport.com vai pa pastu, adrese: "Lidosta "Rīga" 10/1", Lidosta "Rīga", Mārupes novads, LV-1053 (pasta zīmogs - 17.02.2017.). Tālrunis uzziņām 28338841.

Vairāk informācijas par vakanci VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" mājaslapā http://www.riga-airport.com/lv/main/par-lidostu/darbs-lidosta.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!