• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2016/224.DA6): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2016., Nr. 224 https://www.vestnesis.lv/op/2016/224.DA6

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Starptautiskās konteineru pārvadājumu līnijas MSC kuģu pienākšanas grafiks Rīgas ostā no 2017. gada. 1. janvāra...

Vēl šajā numurā

16.11.2016., Nr. 224

OP 2016/224.DA6
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 7 Pēdējās nedēļas laikā 46 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Kam: Matīsam Strautiņam

Deklarētā dzīvesvieta: Dzelzavas iela 76-174, Rīga, LV-1082

No: SIA "PILSETPROJEKTS INVEST", reģistrācijas numurs 40103218055, juridiskā adrese: Gunāra Astras iela 5, Rīga

Valdes locekļa Aļņa Semuļa

Pieprasījums par SIA "PILSETPROJEKTS INVEST" grāmatvedības un citas dokumentācijas nodošanu

Komerclikuma 221. pants nosaka, ka valde ir sabiedrības izpildinstitūcija, kura vada un pārstāv sabiedrību. Saskaņā ar Latvijas Republikas Uzņēmuma reģistra valsts notāra M. Romanovska 2016. gada 21. septembra lēmumu Nr. 6-12/171814 Matīss Strautiņš ir atbrīvots no SIA "PILSETPROJEKTS INVEST" valdes locekļa amata. Kā izriet no Uzņēmumu reģistrā esošās informācijas, Matīss Strautiņš SIA "PILSETPROJEKTS INVEST" valdes locekļa amatu ieņēma no 2013. gada 2. decembra līdz minētā lēmuma pieņemšanai.

Latvijas Republikas likuma Par grāmatvedību 2. pants nosaka, ka par grāmatvedības kārtošanu un visu saimnieciskos darījumus apliecinošo dokumentu oriģinālu, kopiju vai datu attēlu saglabāšanu ir atbildīgs uzņēmuma vadītājs. Uzņēmuma vadītājs minētā likuma izpratnē kapitālsabiedrībās ir valde.

No iepriekš minētā nepārprotami izriet, ka par visas SIA "PILSETPROJEKTS INVEST" grāmatvedības un citas dokumentācijas, t. sk. saimnieciskos darījumus apliecinošo dokumentu oriģinālu, kopiju vai datu attēlu, saglabāšanu par laika periodu no 02.12.2013. līdz 05.10.2016. ir atbildīgs sabiedrības bijušais valdes loceklis Matīss Strautiņš.

Sakarā ar savu pilnvaru zaudēšanu pieprasām nekavējoties, bet ne vēlāk kā līdz 15.10.2016., ar pieņemšanas-nodošanas aktu nodot visu SIA "PILSETPROJEKTS INVEST" grāmatvedības dokumentāciju un citus saimnieciskos darījumus apliecinošo dokumentu oriģinālus, kopijas un datu attēlus. Ja līdz iepriekš norādītām datumam pieprasītā dokumentācija netiks nodota SIA "PILSETPROJEKTS INVEST" jaunajai valdei, būsim spiesti vērsties tiesībsargājošās iestādēs ar iesniegumu par kriminālprocesa uzsākšanu

SIA "PILSETPROJEKTS INVEST" vārdā - Alnis Semulis

Paziņo zvērināta notāre A. Mintāle.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!