• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Saeima
Oficiālajā izdevumā publicē:
  • Saeimas pieņemtos un Valsts prezidenta izsludinātos likumus. Likumi stājas spēkā četrpadsmitajā dienā pēc izsludināšanas, ja likumā nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš;
  • Saeimas pieņemtos vispārējas nozīmes lēmumus. Lēmumi stājas spēkā to pieņemšanas brīdī;
  • Saeimas sēžu stenogrammas un rakstveidā sniegtās atbildes uz deputātu jautājumiem;
  • Saeimas parlamentārās izmeklēšanas komisiju galaziņojumus.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2015. gada 22. janvāra Slīteres nacionālā parka likums. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 11.02.2015., Nr. 29 https://www.vestnesis.lv/op/2015/29.1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Likums

Par Tautas frontes muzeja sabiedriskajai padomei nodotā nekustamā īpašuma atdošanu valstij

Vēl šajā numurā

11.02.2015., Nr. 29

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Saeima

Veids: likums

Pieņemts: 22.01.2015.

OP numurs: 2015/29.1

2015/29.1
RĪKI

Saeima ir pieņēmusi un Valsts
prezidents izsludina šādu likumu:

Slīteres nacionālā parka likums

I nodaļa. Vispārīgie noteikumi

1.pants

Slīteres nacionālais parks (turpmāk — nacionālais parks) ir valsts nozīmes īpaši aizsargājama dabas teritorija. Nacionālā parka robežas noteiktas saskaņā ar Slīteres nacionālā parka robežu shēmu (1.pielikums) un Slīteres nacionālā parka funkcionālo zonu robežu aprakstu (2.pielikums). Nacionālā parka kopējā platība ir 16 414 hektāri.

2.pants

Likuma mērķis ir saglabāt nacionālā parka teritorijai raksturīgo Ziemeļkurzemes piekrastes ainavu, dabisko makroreljefu un kultūrvēsturiskās vērtības, vides īpatnības, tipiskās un īpaši aizsargājamās sugas, to dzīvotnes un īpaši aizsargājamos biotopus, kā arī nodrošināt teritorijas ilgtspējīgu attīstību, saskaņojot dabas un kultūrvēsturisko vērtību aizsardzību un saglabāšanu ar teritorijas ekonomisko attīstību.

3.pants

(1) Nacionālā parka aizsardzības un izmantošanas kārtību, pieļaujamās un aizliegtās darbības nosaka tā individuālie aizsardzības un izmantošanas noteikumi.

(2) Ministru kabinets izdod noteikumus, kuros reglamentē nacionālā parka individuālo aizsardzību un izmantošanu.

II nodaļa. Funkcionālās zonas

4.pants

Nacionālā parka teritorijā ir šādas funkcionālās zonas:

1) stingrā režīma zona;

2) regulējamā režīma zona;

3) dabas lieguma zona;

4) ainavu aizsardzības zona;

5) neitrālā zona.

5.pants

(1) Stingrā režīma zona izveidota, lai saglabātu cilvēka darbības neskartas un mazpārveidotas teritorijas, kurās netiek traucēta dabisko procesu attīstība un tiek aizsargātas retas vai tipiskas ekosistēmas un to sastāvdaļas.

(2) Stingrā režīma zonas zeme ir valsts īpašums. Valsts īpašuma tiesības uz šo zemi tiek nostiprinātas uz valsts vārda Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas personā.

6.pants

(1) Regulējamā režīma zona izveidota, lai saglabātu cilvēka darbības mazskartas Bažu purva teritorijas, kuras cietušas ugunsgrēkā, un Zilo kalnu Šlīteres kraujas pakājē esošos zāļu purvus, kuros netiek traucēta dabisko procesu attīstība un tiek aizsargātas retas vai tipiskas sugas un biotopi.

(2) Regulējamā režīma zonas zeme, izņemot ceļu Košrags–Dūmele (Apakšceļš), ir valsts īpašums. Valsts īpašuma tiesības uz šo zemi tiek nostiprinātas uz valsts vārda Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas personā.

7.pants

Dabas lieguma zona izveidota, lai aizsargātu cilvēka darbības mazpārveidotas ekosistēmas, retu un izzūdošu sugu atradnes un retus biotopus, nodrošinātu netraucētu savvaļas sugu dzīvnieku riestu.

8.pants

Ainavu aizsardzības zona izveidota, lai saglabātu piejūras mežu ainavu un bioloģisko daudzveidību, aizsargātu Ziemeļkurzemei raksturīgo kultūrvidi, kā arī nodrošinātu atpūtai un tūrismam piemērotas vides saglabāšanu un dabu saudzējošu saimniekošanas metožu lietošanu.

9.pants

(1) Neitrālā zona izveidota, lai veicinātu blīvi apdzīvoto teritoriju ilgtspējīgu attīstību, kā arī nodrošinātu transporta infrastruktūras objektu uzturēšanu un attīstību.

(2) Visā nacionālā parka teritorijā valsts autoceļi to nodalījuma joslas platumā ir neitrālā zona.

(3) Neitrālajā zonā būvniecību drīkst veikt būvniecību regulējošos normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā, ievērojot ietekmes uz vidi novērtējumu regulējošus normatīvos aktus.

10.pants

(1) Koksnes resursu ieguve nacionālā parka teritorijā atļauta saskaņā ar meža apsaimniekošanas plānu. Meža apsaimniekošanas plāna saturu, kā arī izstrādes un apstiprināšanas kārtību nosaka nacionālā parka individuālajos aizsardzības un izmantošanas noteikumos. Meža apsaimniekošanas plānu apstiprina Dabas aizsardzības pārvalde.

(2) Meža apsaimniekošanas plāns nav nepieciešams:

1) neitrālajā zonā ietilpstošam mežam;

2) nekustamo īpašumu robežstigu, meža kvartālstigu un ekspluatācijas aizsargjoslu izveidošanai un uzturēšanai;

3) bīstamo koku (koki, kas apdraud cilvēku dzīvību un veselību, tuvumā esošās ēkas vai infrastruktūras objektus) ciršanai un novākšanai, kā arī sauso un vēja gāzto koku ciršanai;

4) koku ciršanai ugunsdzēsības un ugunsdrošības pasākumu ietvaros un ārkārtējās situācijās;

5) tādu koku ciršanai, kuru celma caurmērs ir mazāks par 12 centimetriem;

6) lai veiktu īpaši aizsargājamo biotopu un īpaši aizsargājamo sugu dzīvotņu aizsardzībai un saglabāšanai nepieciešamās darbības.

11.pants

(1) Lai sekmētu īpaši aizsargājamo biotopu un īpaši aizsargājamo sugu dzīvotņu saglabāšanu, samazinātu lauksaimniecības kultūrām un mežaudzēm nodarītos postījumus, kā arī nepieļautu epizootiju izplatīšanos un nodrošinātu savvaļas dzīvnieku populāciju bioloģiskās kvalitātes saglabāšanu, nacionālā parka teritorijā pieļaujamas medības.

(2) Lai nodrošinātu savvaļas sugu dzīvnieku netraucētu eksistenci, kā arī iespēju pulcēties migrācijas periodos, Dabas aizsardzības pārvalde saskaņā ar nacionālā parka individuālajiem aizsardzības un izmantošanas noteikumiem var Administratīvā procesa likumā noteiktajā kārtībā pieņemt lēmumu par medību liegumu — ierobežojumu vai aizliegumu uz laiku medīt konkrētu savvaļas sugu dzīvniekus nacionālā parka teritorijā vai tās daļā. Lēmuma apstrīdēšana vai pārsūdzēšana neaptur tā darbību.

III nodaļa. Nacionālā parka pārvalde

12.pants

Nacionālā parka pārvaldi īsteno Dabas aizsardzības pārvalde.

13.pants

Nacionālā parka teritorijā esošo pašvaldību teritorijas plānojumus un ciemu robežas pirms to pieņemšanas saskaņo ar Dabas aizsardzības pārvaldi. Vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma izstrādes (darba) grupā, ja tādu veido, iekļauj Dabas aizsardzības pārvaldes pārstāvi.

14.pants

Dabas aizsardzības pārvalde, izsniedzot rakstveida atļauju šajā likumā minētajām darbībām, izmanto dabas aizsardzības plānā ietverto informāciju un jaunāko pieejamo informāciju par īpaši aizsargājamām sugām un biotopiem konkrētajā teritorijā.

15.pants

(1) Nacionālā parka teritorijā dabas aizsardzības interešu un saimnieciskās darbības saskaņošanai izveido nacionālā parka konsultatīvo padomi. Nacionālā parka konsultatīvās padomes sastāvā ir pa vienam pārstāvim no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Zemkopības ministrijas, Valsts meža dienesta, Lauku atbalsta dienesta, Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas, Latvijas Dabas fonda, Latvijas Ornitoloģijas biedrības, organizācijām, kuras tieši pārstāv meža un zemes īpašnieku vai aizsargājamās teritorijas iedzīvotāju intereses, un visām nacionālā parka teritorijā esošajām pašvaldībām.

(2) Nacionālā parka konsultatīvās padomes nolikumu apstiprina Ministru kabinets. Nacionālā parka konsultatīvās padomes personālsastāvu apstiprina vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs.

Pārejas noteikumi

1. Ar šā likuma spēkā stāšanos spēku zaudē Slīteres nacionālā parka likums (Latvijas Republikas Saeimas un Ministru Kabineta Ziņotājs, 2000, 9.nr.; 2007, 14.nr.; 2009, 12.nr.; Latvijas Vēstnesis, 2010, 91., 205.nr.).

2. Ministru kabinets līdz 2015.gada 1.jūnijam apstiprina šā likuma 15.panta otrajā daļā minēto nolikumu. Līdz šā nolikuma spēkā stāšanās dienai, bet ne ilgāk kā līdz 2015.gada 31.maijam ir piemērojami Ministru kabineta 2000.gada 1.augusta noteikumi Nr.258 "Slīteres nacionālā parka padomes nolikums", ciktāl tas nav pretrunā ar šo likumu.

3. Ministru kabinets līdz 2016.gada 1.jūlijam izdod šā likuma 3.panta otrajā daļā minētos Slīteres nacionālā parka individuālos aizsardzības un izmantošanas noteikumus. Līdz šo noteikumu spēkā stāšanās dienai stingrā režīma zonā un regulējamā režīma zonā attiecībā uz atļautajām un aizliegtajām darbībām papildus Ministru kabineta 2001.gada 13.marta noteikumiem Nr.116 "Slīteres nacionālā parka individuālie aizsardzības un izmantošanas noteikumi" piemērojami Ministru kabineta 2010.gada 16.marta noteikumi Nr.264 "Īpaši aizsargājamo dabas teritoriju vispārējie aizsardzības un izmantošanas noteikumi".

Likums Saeimā pieņemts 2015.gada 22.janvārī.

Valsts prezidents A.Bērziņš

Rīgā 2015.gada 11.februārī

 

Slīteres nacionālā parka likuma
1.pielikums

Slīteres nacionālā parka robežu shēma

Piezīmes

1. Kadastra informācija norādīta saskaņā ar Nekustamā īpašuma valsts kadastra reģistra informācijas sistēmas datiem 2011.gada 31.decembrī.

2. Kartogrāfiskajā materiālā atzīmētie valsts autoceļi norādīti saskaņā ar valsts akciju sabiedrības "Latvijas Valsts ceļi" 2013.gada 25.novembrī sniegto informāciju par valsts autoceļiem Slīteres nacionālā parka teritorijā.

 


Slīteres nacionālā parka likuma
2.pielikums

Slīteres nacionālā parka funkcionālo zonu robežu apraksts

1. Slīteres nacionālā parka ārējā robeža

Nr.p. k. Robežpunkts X koordināta Y koordināta
1. 1 393603 414991
2. 2 393367 410148
3. 3 392852 410172
4. 4 392892 410078
5. 5 392562 409865
6. 6 393021 408684
7. 7 393332 408748
8. 8 393571 408514
9. 9 393672 408392
10. 10 393828 408272
11. 11 394030 408034
12. 12 394072 408019
13. 13 394111 407983
14. 14 394318 407828
15. 15 394519 407494
16. 16 394521 407461
17. 17 394453 407449
18. 18 394343 407443
19. 19 394289 407525
20. 20 394005 407713
21. 21 393926 407705
22. 22 393633 407576
23. 23 393548 407335
24. 24 393391 407165
25. 25 393320 407072
26. 26 393137 407164
27. 27 393150 407203
28. 28 392482 406781
29. 29 392130 407387
30. 30 391993 407342
31. 31 391889 407420
32. 32 391549 407516
33. 33 391526 407601
34. 34 391186 407680
35. 35 391294 407855
36. 36 391127 407941
37. 37 391088 407968
38. 38 390713 407823
39. 39 390545 407973
40. 40 390422 407842
41. 41 390458 407766
42. 42 390257 407564
43. 43 390489 407445
44. 44 390483 407309
45. 45 390377 407305
46. 46 390369 407222
47. 47 390396 407074
48. 48 390054 407042
49. 49 390079 407330
50. 50 390025 407380
51. 51 389807 407443
52. 52 389665 407071
53. 53 389667 407067
54. 54 389650 407050
55. 55 389635 407010
56. 56 389605 406907
57. 57 389598 406872
58. 58 389589 406789
59. 59 389583 406645
60. 60 389621 406642
61. 61 389622 406666
62. 62 389781 406727
63. 63 389858 406734
64. 64 389910 406617
65. 65 389923 406486
66. 66 389682 406035
67. 67 389404 406017
68. 68 389392 406050
69. 68a 389389 406048
70. 69 389321 405785
71. 70 389133 405825
72. 71 388987 405882
73. 72 388984 405885
74. 73 388816 405707
75. 74 388815 405695
76. 75 388828 405650
77. 76 388822 405646
78. 77 388553 405554
79. 78 388545 405555
80. 79 388454 405706
81. 80 388396 405724
82. 81 388378 405712
83. 82 388367 405709
84. 83 388280 405723
85. 84 388184 405730
86. 85 388145 405735
87. 86 388105 405745
88. 87 388089 405738
89. 88 388062 405701
90. 89 388043 405667
91. 90 388004 405643
92. 91 387990 405613
93. 92 388064 405646
94. 93 388092 405626
95. 94 388097 405628
96. 95 388101 405639
97. 96 388107 405682
98. 97 388102 405693
99. 98 388098 405707
100. 99 388104 405711
101. 100 388164 405687
102. 101 388179 405673
103. 102 388196 405653
104. 103 388202 405653
105. 104 388238 405677
106. 105 388260 405685
107. 106 388271 405687
108. 107 388278 405682
109. 108 388290 405652
110. 109 388309 405634
111. 110 388328 405584
112. 111 388331 405545
113. 112 388331 405545
114. 113 388338 405542
115. 114 388345 405546
116. 115 388358 405571
117. 116 388365 405571
118. 117 388385 405551
119. 118 388395 405539
120. 119 388400 405543
121. 120 388401 405558
122. 121 388397 405581
123. 122 388383 405608
124. 123 388386 405627
125. 124 388404 405664
126. 125 388409 405664
127. 126 388419 405636
128. 127 388441 405595
129. 128 388445 405553
130. 129 388462 405503
131. 130 388481 405468
132. 131 388490 405437
133. 132 388537 405362
134. 133 388539 405339
135. 134 388552 405298
136. 135 388552 405268
137. 136 388581 405152
138. 137 388586 405136
139. 138 388587 405126
140. 139 388604 405074
141. 140 388610 405062
142. 141 388621 405049
143. 142 388635 405020
144. 143 388651 404998
145. 144 388678 404978
146. 145 388705 404932
147. 146 388721 404890
148. 147 388743 404856
149. 148 388812 404776
150. 149 388814 404759
151. 150 388820 404746
152. 151 388831 404740
153. 152 388832 404720
154. 153 388840 404690
155. 154 388857 404673
156. 155 388863 404662
157. 156 388871 404640
158. 157 388907 404607
159. 158 388931 404570
160. 159 388935 404535
161. 160 388934 404515
162. 161 388924 404495
163. 162 388890 404487
164. 163 388860 404494
165. 164 388830 404531
166. 165 388818 404530
167. 166 388816 404523
168. 167 388818 404497
169. 168 388816 404488
170. 169 388823 404478
171. 170 388855 404449
172. 171 388862 404442
173. 172 388870 404440
174. 173 388912 404416
175. 174 388909 404401
176. 175 388905 404399
177. 176 388883 404401
178. 177 388878 404400
179. 178 388875 404395
180. 179 388876 404390
181. 180 388890 404368
182. 181 388902 404345
183. 182 388902 404345
184. 183 388902 404341
185. 184 388899 404340
186. 185 388880 404343
187. 186 388877 404341
188. 187 388876 404338
189. 188 388878 404328
190. 189 388894 404296
191. 190 388895 404290
192. 191 388894 404288
193. 192 388890 404286
194. 193 388881 404287
195. 194 388821 404302
196. 195 388820 404298
197. 196 388821 404292
198. 197 388824 404286
199. 198 388840 404268
200. 199 388867 404259
201. 200 388874 404262
202. 201 388879 404260
203. 202 388883 404256
204. 203 388898 404224
205. 204 388897 404221
206. 205 388893 404220
207. 206 388848 404238
208. 207 388838 404239
209. 208 388830 404239
210. 209 388827 404238
211. 210 388825 404232
212. 211 388825 404227
213. 212 388830 404224
214. 213 388844 404220
215. 214 388859 404209
216. 215 388872 404197
217. 216 388887 404176
218. 217 388881 404181
219. 218 388856 404169
220. 219 388870 404164
221. 220 388878 404157
222. 221 388887 404143
223. 222 388890 404132
224. 223 388890 404091
225. 224 388883 404081
226. 225 388865 404074
227. 226 388870 404066
228. 227 388874 404043
229. 228 388868 404036
230. 229 388879 404025
231. 230 388877 404013
232. 231 388870 404008
233. 232 388853 404002
234. 233 388831 404005
235. 234 388785 403995
236. 235 388775 403990
237. 236 388772 403993
238. 237 388763 404024
239. 238 388743 404028
240. 239 388713 404060
241. 240 388716 404066
242. 241 388714 404073
243. 242 388689 404090
244. 243 388677 404088
245. 244 388658 404110
246. 245 388646 404108
247. 246 388638 404103
248. 247 388621 404113
249. 248 388627 404133
250. 249 388627 404150
251. 250 388607 404174
252. 251 388620 404196
253. 252 388623 404187
254. 253 388636 404196
255. 254 388635 404201
256. 255 388626 404214
257. 256 388627 404230
258. 257 388622 404235
259. 258 388613 404244
260. 259 388600 404218
261. 260 388586 404213
262. 261 388577 404226
263. 262 388571 404249
264. 263 388564 404251
265. 264 388558 404248
266. 265 388539 404271
267. 266 388533 404276
268. 267 388494 404273
269. 268 388468 404276
270. 269 388445 404270
271. 270 388444 404289
272. 271 388451 404301
273. 272 388441 404309
274. 273 388437 404315
275. 274 388424 404314
276. 275 388413 404308
277. 276 388402 404299
278. 277 388396 404288
279. 278 388394 404275
280. 279 388394 404262
281. 280 388405 404237
282. 281 388398 404227
283. 282 388387 404219
284. 283 388375 404213
285. 284 388344 404190
286. 285 388327 404169
287. 286 388303 404159
288. 287 388290 404158
289. 288 388288 404187
290. 289 388283 404204
291. 290 388265 404217
292. 291 388263 404228
293. 292 388263 404251
294. 293 388259 404270
295. 294 388251 404273
296. 295 388248 404281
297. 296 388249 404297
298. 297 388245 404309
299. 298 388234 404316
300. 299 388223 404296
301. 300 388211 404195
302. 301 388253 404133
303. 302 388285 404104
304. 303 388290 404102
305. 304 388292 404101
306. 305 388298 404100
307. 306 388304 404101
308. 307 388321 404103
309. 308 388346 404108
310. 309 388368 404115
311. 310 388378 404120
312. 311 388389 404129
313. 312 388399 404135
314. 313 388434 404154
315. 314 388467 404169
316. 315 388482 404178
317. 316 388490 404182
318. 317 388498 404185
319. 318 388500 404185
320. 319 388503 404184
321. 320 388507 404181
322. 321 388522 404154
323. 322 388524 404144
324. 323 388524 404139
325. 324 388523 404134
326. 325 388522 404129
327. 326 388517 404120
328. 327 388511 404112
329. 328 388483 404090
330. 329 388479 404087
331. 330 388472 404079
332. 331 388462 404053
333. 332 388458 404041
334. 333 388454 404037
335. 334 388446 404031
336. 335 388437 404027
337. 336 388403 404016
338. 337 388315 403991
339. 338 388310 403990
340. 339 388305 403990
341. 340 388300 403991
342. 341 388291 403996
343. 342 388286 403997
344. 343 388281 403997
345. 344 388276 403997
346. 345 388266 403996
347. 346 388256 403993
348. 347 388248 403987
349. 348 388244 403983
350. 349 388242 403979
351. 350 388232 403967
352. 351 388221 403957
353. 352 388216 403954
354. 353 388207 403951
355. 354 388202 403950
356. 355 388192 403949
357. 356 388182 403949
358. 357 388172 403951
359. 358 388167 403953
360. 359 388162 403953
361. 360 388157 403951
362. 361 388155 403947
363. 362 388155 403944
364. 363 388159 403938
365. 364 388161 403935
366. 365 388163 403933
367. 366 388174 403928
368. 367 388187 403923
369. 368 388208 403918
370. 369 388215 403917
371. 370 388223 403916
372. 371 388228 403916
373. 372 388232 403916
374. 373 388235 403917
375. 374 388238 403917
376. 375 388241 403918
377. 376 388255 403923
378. 377 388257 403925
379. 378 388260 403927
380. 379 388262 403930
381. 380 388268 403939
382. 381 388270 403941
383. 382 388273 403943
384. 383 388276 403943
385. 384 388279 403943
386. 385 388283 403943
387. 386 388286 403941
388. 387 388290 403939
389. 388 388293 403937
390. 389 388295 403934
391. 390 388296 403931
392. 391 388297 403927
393. 392 388297 403924
394. 393 388296 403920
395. 394 388293 403910
396. 395 388291 403908
397. 396 388289 403905
398. 397 388283 403898
399. 398 388275 403891
400. 399 388271 403888
401. 400 388268 403884
402. 401 388266 403881
403. 402 388264 403879
404. 403 388263 403877
405. 404 388262 403874
406. 405 388261 403871
407. 406 388260 403867
408. 407 388260 403861
409. 408 388260 403854
410. 409 388259 403845
411. 410 388259 403839
412. 411 388260 403832
413. 412 388260 403827
414. 413 388259 403820
415. 414 388258 403817
416. 415 388252 403801
417. 416 388251 403798
418. 417 388245 403786
419. 418 388243 403783
420. 419 388242 403780
421. 420 388245 403777
422. 421 388247 403777
423. 422 388254 403775
424. 423 388256 403774
425. 424 388258 403772
426. 425 388259 403771
427. 426 388260 403768
428. 427 388262 403763
429. 428 388262 403760
430. 429 388262 403755
431. 430 388263 403748
432. 431 388263 403745
433. 432 388263 403743
434. 433 388263 403741
435. 434 388264 403736
436. 435 388267 403732
437. 436 388269 403728
438. 437 388271 403726
439. 438 388273 403726
440. 439 388275 403726
441. 440 388279 403730
442. 441 388289 403768
443. 442 388288 403794
444. 443 388301 403815
445. 444 388291 403833
446. 445 388300 403855
447. 446 388323 403867
448. 447 388342 403884
449. 448 388376 403923
450. 449 388400 403935
451. 450 388425 403935
452. 451 388438 403898
453. 452 388445 403891
454. 453 388453 403895
455. 454 388489 403950
456. 455 388534 404030
457. 456 388548 404041
458. 457 388564 404037
459. 458 388638 403967
460. 459 388650 403964
461. 460 388610 403914
462. 461 388603 403897
463. 462 388572 403890
464. 463 388559 403881
465. 464 388563 403860
466. 465 388559 403853
467. 466 388572 403845
468. 467 388567 403833
469. 468 388553 403822
470. 469 388552 403811
471. 470 388503 403798
472. 471 388457 403748
473. 472 388434 403717
474. 473 388466 403684
475. 474 388478 403684
476. 475 388490 403673
477. 476 388499 403666
478. 477 388500 403657
479. 478 388485 403640
480. 479 388464 403626
481. 480 388455 403614
482. 481 388441 403603
483. 482 388435 403590
484. 483 388423 403585
485. 484 388412 403586
486. 485 388408 403591
487. 486 388399 403585
488. 487 388399 403577
489. 488 388429 403578
490. 489 388438 403576
491. 490 388450 403581
492. 491 388460 403587
493. 492 388476 403589
494. 493 388498 403600
495. 494 388520 403593
496. 495 388546 403606
497. 496 388570 403616
498. 497 388584 403629
499. 498 388582 403639
500. 499 388583 403647
501. 500 388595 403659
502. 501 388609 403686
503. 502 388615 403707
504. 503 388624 403722
505. 504 388626 403744
506. 505 388635 403757
507. 506 388638 403766
508. 507 388647 403772
509. 508 388659 403771
510. 509 388664 403748
511. 510 388678 403736
512. 511 388690 403730
513. 512 388703 403730
514. 513 388703 403724
515. 514 388698 403717
516. 515 388699 403706
517. 516 388694 403694
518. 517 388682 403701
519. 518 388677 403702
520. 519 388641 403666
521. 520 388638 403654
522. 521 388642 403645
523. 522 388652 403644
524. 523 388662 403655
525. 524 388665 403637
526. 525 388657 403621
527. 526 388640 403605
528. 527 388622 403599
529. 528 388607 403605
530. 529 388587 403595
531. 530 388588 403586
532. 531 388583 403581
533. 532 388563 403589
534. 533 388546 403584
535. 534 388539 403576
536. 535 388509 403523
537. 536 388513 403517
538. 537 388519 403523
539. 538 388528 403513
540. 539 388540 403513
541. 540 388570 403518
542. 541 388587 403531
543. 542 388594 403530
544. 543 388603 403542
545. 544 388616 403541
546. 545 388617 403553
547. 546 388626 403554
548. 547 388654 403535
549. 548 388655 403518
550. 549 388645 403504
551. 550 388652 403498
552. 551 388659 403503
553. 552 388678 403482
554. 553 388679 403469
555. 554 388673 403449
556. 555 388679 403436
557. 556 388669 403426
558. 557 388666 403401
559. 558 388673 403396
560. 559 388679 403391
561. 560 388725 403337
562. 561 388737 403323
563. 562 388804 403238
564. 563 388809 403241
565. 564 388972 403293
566. 565 388969 403199
567. 566 388963 403161
568. 567 388975 403114
569. 568 388976 403062
570. 569 389008 403009
571. 570 389001 402913
572. 571 388997 402881
573. 572 389018 402850
574. 573 388986 402811
575. 574 389023 402781
576. 575 389043 402729
577. 576 389064 402518
578. 577 389097 402434
579. 578 389104 402337
580. 579 389114 402264
581. 580 389072 402239
582. 581 389064 402228
583. 582 389117 402085
584. 583 389089 402061
585. 584 389128 401994
586. 585 389152 401986
587. 586 389162 401938
588. 587 389170 401859
589. 588 389138 401841
590. 589 389167 401800
591. 590 389155 401754
592. 591 389133 401752
593. 592 389158 401709
594. 593 389174 401600
595. 594 389188 401535
596. 595 389185 401437
597. 596 389175 401419
598. 597 389180 401327
599. 598 389095 401329
600. 599 389036 401340
601. 600 389014 401347
602. 601 388876 401366
603. 602 388858 401364
604. 603 388836 401352
605. 604 388816 401343
606. 605 388803 401353
607. 606 388788 401347
608. 607 388755 401298
609. 608 388744 401297
610. 609 388731 401306
611. 610 388719 401321
612. 611 388694 401347
613. 612 388692 401360
614. 613 388686 401374
615. 614 388674 401379
616. 615 388659 401381
617. 616 388651 401387
618. 617 388641 401399
619. 618 388634 401401
620. 619 388628 401399
621. 620 388607 401389
622. 621 388594 401392
623. 622 388579 401406
624. 623 388562 401411
625. 624 388532 401410
626. 625 388499 401406
627. 626 388481 401410
628. 627 388462 401421
629. 628 388454 401429
630. 629 388448 401443
631. 630 388455 401465
632. 631 388450 401479
633. 632 388406 401513
634. 633 388392 401511
635. 634 388366 401500
636. 635 388318 401503
637. 636 388275 401514
638. 637 388266 401526
639. 638 388250 401554
640. 639 388245 401580
641. 640 388213 401631
642. 641 388177 401635
643. 642 388167 401628
644. 643 388151 401625
645. 644 388140 401629
646. 645 388166 401468
647. 646 388219 401471
648. 647 388246 401406
649. 648 388259 401397
650. 649 388287 401406
651. 650 388306 401415
652. 651 388342 401401
653. 652 388353 401371
654. 653 388379 401329
655. 654 388396 401307
656. 655 388457 401271
657. 656 388480 401269
658. 657 388506 401284
659. 658 388520 401260
660. 659 388544 401271
661. 660 388564 401260
662. 661 388568 401230
663. 662 388585 401221
664. 663 388607 401204
665. 664 388612 401185
666. 665 388620 401173
667. 666 388631 401166
668. 667 388641 401168
669. 668 388655 401178
670. 669 388666 401178
671. 670 388679 401170
672. 671 388693 401164
673. 672 388735 401163
674. 673 388778 401165
675. 674 388809 401174
676. 675 388877 401169
677. 676 388904 401172
678. 677 388927 401170
679. 678 388948 401177
680. 679 388985 401177
681. 680 389033 401170
682. 681 389063 401177
683. 682 389109 401167
684. 683 389150 401172
685. 684 389177 401168
686. 685 389171 401115
687. 686 389148 401052
688. 687 389159 401035
689. 688 389135 401020
690. 689 389159 400997
691. 690 389155 400955
692. 691 389162 400886
693. 692 389080 400478
694. 693 388960 400277
695. 694 388981 400253
696. 695 388999 400227
697. 696 389009 400199
698. 697 389017 400159
699. 698 389029 400058
700. 699 389027 399834
701. 700 389030 399729
702. 701 389019 399689
703. 702 389016 399663
704. 703 388522 398474
705. 704 388317 398573
706. 705 388191 398308
707. 706 388195 398292
708. 707 388198 398245
709. 708 388193 398209
710. 709 388177 398162
711. 710 388169 398154
712. 711 388166 398142
713. 712 387746 397325
714. 713 387726 397294
715. 714 387770 397255
716. 715 387828 397223
717. 716 388187 397110
718. 717 388288 397086
719. 718 388357 397048
720. 719 388415 397010
721. 720 388628 396835
722. 721 388695 396799
723. 722 388775 396776
724. 723 388851 396769
725. 724 389066 396780
726. 725 389125 396762
727. 726 389320 396678
728. 727 389135 396348
729. 728 389140 396347
730. 729 389020 396147
731. 730 389020 396138
732. 731 388109 394550
733. 732 388593 394273
734. 733 388651 394221
735. 734 387826 393488
736. 735 387777 393484
737. 736 387718 393429
738. 737 387664 393358
739. 738 387661 393321
740. 739 387676 393288
741. 740 387603 393217
742. 741 387451 393127
743. 742 387272 393052
744. 743 387349 392948
745. 744 387455 392987
746. 745 387490 392963
747. 746 387519 392958
748. 747 387566 393009
749. 748 387627 392976
750. 749 387754 393106
751. 750 387741 393150
752. 751 387751 393174
753. 752 387797 393192
754. 753 387841 393170
755. 754 387900 393247
756. 755 388057 393056
757. 756 388157 393212
758. 757 388183 393284
759. 758 388217 393291
760. 759 388265 393295
761. 760 388583 393271
762. 761 388466 393097
763. 762 388535 393030
764. 763 389020 393795
765. 764 389147 393958
766. 765 390341 393281
767. 766 390348 393269
768. 767 390380 393249
769. 768 390401 393245
770. 769 390421 393226
771. 770 390442 393218
772. 771 390466 393219
773. 772 390483 393209
774. 773 390483 393200
775. 774 390519 393175
776. 775 390548 393162
777. 776 390552 393158
778. 777 390576 393154
779. 778 390626 393123
780. 779 390628 393109
781. 780 390652 393091
782. 781 390694 393089
783. 782 390728 393053
784. 783 390778 393032
785. 784 390792 393012
786. 785 390820 392995
787. 786 390874 392983
788. 787 390883 392964
789. 788 390915 392961
790. 789 390916 392945
791. 790 390936 392919
792. 791 390957 392928
793. 792 390985 392909
794. 793 391013 392903
795. 794 391041 392871
796. 795 391117 392853
797. 796 391139 392837
798. 797 391149 392820
799. 798 391143 392801
800. 799 391215 392798
801. 800 391244 392788
802. 801 391246 392773
803. 802 391361 392690
804. 803 391385 392691
805. 804 391405 392668
806. 805 391440 392653
807. 806 391474 392632
808. 807 391490 392634
809. 808 391490 392621
810. 809 391505 392616
811. 810 391529 392601
812. 811 391587 392583
813. 812 391610 392558
814. 813 391625 392533
815. 814 391656 392532
816. 815 391723 392495
817. 816 391742 392471
818. 817 391756 392466
819. 818 391788 392477
820. 819 391793 392455
821. 820 391806 392439
822. 821 391837 392427
823. 822 391842 392424
824. 823 391866 392411
825. 824 391928 392379
826. 825 391963 392351

826–827 pa krasta ūdens līniju
827. 826 393604 414991

2. Stingrā režīma zona

Nr. p. k. Zonas Nr. Robežpunkts X koordināta Y koordināta
1. SRZ1 1 392116 402307
2. 2 393296 404107
3. 3 392549 404674
4. 4 393207 405537
5. 5 393569 404993
6. 6 393798 405049
7. 7 393872 407520
8. 8 393633 407576
8–9 pa nacionālā parka ārējo robežu
9. SRZ1 9 391186 407680
10. 10 391141 407691
11. 11 389660 405523
12. 12 389193 405813
12–13 pa nacionālā parka ārējo robežu
13. SRZ1 13 388828 405650
14. 14 388982 405056
15. 15 389302 404122
16. 16 389447 404178
17. 17 389526 404191
18. 18 389526 404332
19. 19 389673 404306
20. 20 389756 404250
21. 21 389909 404309
22. 22 390093 404094
23. 23 390092 404076
24. 24 390158 403998
25. 25 390354 403989
26. 26 390383 404003
27. 27 390444 404062
28. 28 390296 404303
29. 29 390349 404380
30. 30 390708 404601
31. 31 391012 404212
32. 32 391425 403929
33. 33 391222 403530
34. 34 391037 403602
35. 35 390870 403543
36. 36 391026 403289
37. 37 390909 403084
38. SRZ2 1 390177 396333
39. 2 391931 399402
40. 3 389749 400650
41. 4 389928 400957
42. 5 389920 400990
43. 6 389899 401004
44. 7 389760 401019
45. 8 389715 400981
46. 9 389705 400916
47. 10 389635 400916
48. 11 389547 401235
49. 12 389359 403416
50. 13 388972 403293
13–14 pa nacionālā parka ārējo robežu
51. SRZ2

14 389080 400478
52. 15 389212 400454
53. 16 389195 400364
54. 17 389220 400350
55. 18 389195 400293
56. 19 389169 400294
57. 20 389121 400237
58. 21 389081 400175
59. 22 389171 400174
60. 23 389175 400197
61. 24 389216 400207
62. 25 389214 399723
63. 26 389178 399700
64. 27 389109 399710
65. 28 389070 399708
66. 29 388926 398908
67. 30 389033 398887
68. 31 388985 398737
69. 32 388927 398660
70. 33 388871 398487
71. 34 388737 398466
72. 35 388853 398380
73. 36 388821 398291
74. 37 388784 398221
75. 38 388719 397989
76. 39 388655 397806
77. 40 388630 397706
78. 41 388599 397635
79. 42 388565 397561
80. 43 388521 397444
81. 44 388503 397382
82. 45 388455 397263
83. 46 388441 397231
84. 47 388259 397287
85. 48 388187 397110
48–49 pa nacionālā parka ārējo robežu
86. SRZ2 49 389320 396678
87. 50 389364 396656
88. 51 389428 396615
89. 52 389548 396504
90. 53 389576 396478
91. 54 389625 396450
92. 55 389724 396415
93. 56 389927 396343
94. 57 390042 396328

3. Regulējamā režīma zona

Nr. p. k. Zonas Nr. Robežpunkts X koordināta Y koordināta
1. RRZ1 1 400341 412394
2. 2 399872 412416
3. 3 399958 414106
4. 4 396646 414267
5. 5 396635 414196
6. 6 396673 414080
7. 7 396728 413826
8. 8 396684 413820
9. 9 396670 413895
10. 10 396560 414271
11. 11 394649 414353
12. 12 394668 414344
13. 13 394634 414295
14. 14 394372 414388
15. 15 394277 414357
16. 16 394252 414368
17. 17 393560 414399
17–18 pa nacionālā parka ārējo robežu
18. RRZ1 18 392892 410078
19. 19 393204 409017
20. 20 393283 408795
21. 21 393332 408748
21–22 pa nacionālā parka ārējo robežu
22. RRZ1

22 393633 407576
23. 23 393872 407520
24. 24 393798 405049
25. 25 393920 405053
26. 26 394407 405011
27. 27 394481 405022
28. 28 394596 405049
29. 29 394637 405049
30. 30 394707 405033
31. 31 394736 405035
32. 32 394852 405014
33. 33 394895 405004
34. 34 394922 404991
35. 35 394952 404969
36. 36 394978 404962
37. 37 395003 404952
38. 38 395055 404911
39. 39 395183 404840
40. 40 395208 404824
41. 41 395321 404719
42. 42 395398 404662
43. 43 395621 404521
44. 44 395811 404433
45. 45 395891 404565
46. 46 396270 405207
47. 47 396289 405255
48. 48 396295 405334
49. 49 396305 405428
50. 50 396318 405497
51. 51 396338 405553
52. 52 396366 405620
53. 53 396391 405672
54. 54 396454 405773
55. 55 397175 406898
56. 56 397321 407125
57. 57 397496 407415
58. 58 397624 407623
59. 59 397656 407678
60. 60 397978 408184
61. 61 398164 408488
62. 62 398243 408639
63. 63 398581 409292
64. 64 398619 409368
65. 65 398690 409503
66. 66 398762 409605
67. 67 398982 409893
68. 68 399133 410161
69. 69 399218 410330
70. 70 399507 410889
71. 71 400130 412106
72. 72 400168 412172
73. RRZ2 1 389630 397896
74. 2 389079 398213
75. 3 389070 398204
76. 4 389022 398174
77. 5 389004 398158
78. 6 388991 398129
79. 7 388981 398106
80. 8 388963 398092
81. 9 388947 398090
82. 10 388890 397908
83. 11 388945 397887
84. 12 388956 397862
85. 13 388961 397810
86. 14 388959 397787
87. 15 388943 397737
88. 16 388938 397700
89. 17 388948 397679
90. 18 388970 397660
91. 19 389025 397639
92. 20 389068 397615
93. 21 389100 397600
94. 22 389182 397616
95. 23 389182 397792
96. 24 389204 397797
97. 25 389252 397785
98. 26 389277 397785
99. 27 389302 397793
100. 28 389318 397812
101. 29 389344 397824
102. 30 389366 397842
103. 31 389391 397844
104. 32 389396 397833
105. 33 389425 397824
106. 34 389444 397824
107. 35 389473 397819
108. 36 389539 397814
109. 37 389573 397853
110. RRZ3 1 389002 397402
111. 2 389002 397441
112. 3 388981 397502
113. 4 388959 397548
114. 5 388934 397562
115. 6 388900 397491
116. 7 388868 397441
117. 8 388852 397432
118. 9 388833 397448
119. 10 388843 397491
120. 11 388829 397509
121. 12 388761 397569
122. 13 388649 397354
123. 14 388674 397354
124. 15 388692 397361
125. 16 388724 397382
126. 17 388752 397389
127. 18 388772 397382
128. 19 388781 397366
129. 20 388777 397298
130. 21 388779 397263
131. 22 388790 397241
132. 23 388831 397193
133. 24 388849 397204
134. 25 388885 397266
135. 26 388922 397336
136. 27 388947 397352
137. 28 388969 397372

4. Dabas lieguma zona

Nr. p. k. Zonas Nr. Robežpunkts X koordināta Y koordināta
1. DLZ1

1 392232 392922
2. 2 392213 392930
3. 3 392181 392943
4. 4 392095 392992
5. 5 391966 393063
6. 6 391898 393101
7. 7 391709 393211
8. 8 391622 393259
9. 9 391633 393301
10. 10 391649 393359
11. 11 391579 393418
12. 12 391530 393459
13. 13 391523 393531
14. 14 391420 393612
15. 15 391535 393985
16. 16 391540 394076
17. 17 391665 394265
18. 18 391603 394246
19. 19 391529 394093
20. 20 391456 394134
21. 21 391511 394256
22. 22 391500 394428
23. 23 391562 394531
24. 24 391652 394560
25. 25 391740 394708
26. 26 391804 394667
27. 27 391869 394602
28. 28 392125 394760
29. 29 392156 394833
30. 30 392217 394791
31. 31 392370 395004
32. 32 392333 395038
33. 33 392420 395232
34. 34 392483 395200
35. 35 392461 395151
36. 36 392506 395097
37. 37 392524 395214
38. 38 392587 395318
39. 39 392605 395312
40. 40 392731 395534
41. 41 392810 395523
42. 42 392888 395683
43. 43 393091 395572
44. 44 393097 395596
45. 45 393215 395611
46. 46 393196 395709
47. 47 393466 395753
48. 48 393579 395762
48–49 pa nacionālā parka ārējo robežu
49. DLZ1 49 394732 398118
50. 50 394646 398165
51. 51 394596 398196
52. 52 394439 398284
53. 53 394395 398308
54. 54 394348 398338
55. 55 394480 398674
56. 56 394456 398751
57. 57 394200 398942
58. 58 394137 398928
59. 59 394108 398949
60. 60 394072 399044
61. 61 394061 399028
62. 62 394059 399013
63. 63 394053 399009
64. 64 394046 399011
65. 65 394032 399024
66. 66 394024 399027
67. 67 394008 399026
68. 68 394001 399024
69. 69 393992 399018
70. 70 393981 399005
71. 71 393971 399007
72. 72 393963 399016
73. 73 393946 399023
74. 74 393940 399023
75. 75 393933 399033
76. 76 393921 399045
77. 77 393914 399049
78. 78 393899 399053
79. 79 393887 399052
80. 80 393881 399054
81. 81 393874 399065
82. 82 393868 399069
83. 83 393854 399073
84. 84 393852 399081
85. 85 393843 399091
86. 86 393828 399115
87. 87 393822 399126
88. 88 393813 399141
89. 89 393802 399154
90. 90 393796 399156
91. 91 393784 399156
92. 92 393762 399149
93. 93 393752 399230
93–94 pa neitrālās zonas NZ3 robežu
94. DLZ1 94 393546 399675
95. 95 393541 399663
96. 96 393515 399679
97. 97 393635 400015
98. 98 393514 400074
99. 99 393486 400085
100. 100 393473 400082
101. 101 393454 400060
102. 102 393333 399856
103. 103 393282 399784
104. 104 393235 399721
105. 105 393212 399684
106. 106 393194 399646
107. 107 393162 399561
108. 108 393144 399525
109. 109 393102 399451
110. 110 390776 400767
111. 111 390575 400640
112. 112 390454 400541
113. 113 389947 400860
114. 114 389928 400957
114–1 pa stingrā režīma zonas SRZ2 robežu un nacionālā parka ārējo robežu
115. DLZ1 115 393071 395724
116. 116 393126 395800
117. 117 393151 395895
118. 118 393114 395916
119. 119 393035 395740
120. 120 392346 398665
121. 121 392418 398752
122. 122 392437 398799
123. 123 392456 398918
124. 124 392486 398985
125. 125 392486 399036
126. 126 392502 399079
127. 127 392511 399147
128. 128 392462 399151
129. 129 392425 399124
130. 130 391984 398964
131. 131 391979 398855
132. 132 392095 398819
133. 133 392127 398735
134. DLZ2 1 388187 397110
135. 2 388259 397287
136. 3 388339 397714
137. 4 387970 397760
4–1 pa nacionālā parka ārējo robežu
138. DLZ3

1 389042 398375
139. 2 389260 398822
140. 3 389308 399072
141. 4 389465 399193
142. 5 389501 399295
143. 6 389658 399241
144. 7 389831 399417
145. 8 389846 399462
146. 9 389396 399555
147. 10 389302 399556
148. 11 389338 399346
149. 12 388939 398395
150. DLZ4

1 390909 403084
151. 2 390878 403030
152. 3 390766 403039
153. 4 390622 402820
154. 5 390341 402770
155. 6 390250 402631
156. 7 390214 402662
157. 8 390103 402739
158. 9 389858 402947
159. 10 389748 402845
160. 11 389577 403013
161. 12 389697 403104
162. 13 389561 403237
163. 14 389502 403290
164. 15 389365 403421
165. 16 389359 403416
166. 17 389547 401235
167. 18 390328 401375
168. 19 390679 401612
169. 20 391056 401309
170. 21 391571 401705
171. 22 391587 401720
172. 23 391698 401671
173. 24 391767 401656
174. 25 391817 401643
175. 26 391851 401627
176. 27 391876 401613
177. 28 391971 401550
178. 29 392010 401519
179. 30 392032 401501
180. 31 392084 401436
181. 32 392137 401403
182. 33 392370 401745
183. 34 392468 401725
184. 35 392640 401820
185. 36 392933 402757
186. 37 392875 402767
187. 38 392756 402728
188. 39 392751 402737
189. 40 392962 402857
190. 41 393252 402732
191. 42 393289 402725
192. 43 393368 402726
193. 44 393488 402777
194. 45 393640 402908
195. 46 393693 402909
196. 47 393742 402915
197. 48 393763 402916
198. 49 393892 403024
199. 50 393901 403043
200. 51 394021 403033
201. 52 394026 403047
202. 53 394249 403378
203. 54 394689 403066
204. 55 395012 402837
205. 56 395159 403188
206. 57 395382 403681
207. 58 395609 404112
208. 59 395774 404379
209. 60 395886 404395
210. 61 395987 404293
211. 62 396058 404183
212. 63 396114 404147
213. 64 396174 404141
214. 65 396190 404197
215. 66 396246 404256
216. 67 396342 404435
217. 68 396630 404262
218. 68a 389389 406048
219. 69 396740 404443
220. 70 396811 404409
221. 71 396878 404488
222. 72 396912 404535
223. 73 396960 404621
224. 74 396886 404677
225. 75 397336 405363
226. 76 397359 405352
227. 77 397569 405696
228. 78 397685 405633
229. 79 397862 405930
230. 80 397755 406000
231. 81 397723 406048
232. 82 397822 406256
233. 83 397909 406233
234. 84 398076 406502
235. 85 398108 406545
236. 86 398197 406715
237. 87 398254 406788
238. 88 398255 406804
239. 89 398308 406895
240. 90 398321 406909
241. 91 398248 406995
242. 92 398163 407117
243. 93 398115 407161
244. 94 398081 407181
245. 95 398016 407200
246. 96 397984 407220
247. 97 397943 407265
248. 98 397834 407354
249. 99 397781 407386
250. 100 397710 407399
251. 101 397562 407409
252. 102 397496 407415
102–1 pa regulējamā režīma zonas RRZ1 un stingrā režīma zonas SRZ1 robežu
253. DLZ5 1 388774 404820
254. 2 388880 404842
255. 3 389085 404756
256. 4 388982 405056
257. 5 388828 405650
5–1 pa nacionālā parka ārējo robežu
258. DLZ6 robeža iet pa nacionālā parka ārējo robežu (34–70 robežpunkts) un stingrā režīma zonas robežu SRZ1 (12–9 robežpunkts)

5. Neitrālā zona

Nr. p. k. Zonas Nr. Robežpunkts X koordināta Y koordināta
1. NZ1

1 392394 393656
2. 2 392534 393936
3. 3 392567 393931
4. 4 392605 394089
5. 5 392647 394177
6. 6 392670 394215
7. 7 392606 394237
8. 8 392619 394245
9. 9 392652 394302
10. 10 392603 394328
11. 11 392610 394341
12. 12 392786 394547
13. 13 392835 394647
14. 14 392811 394713
15. 15 392826 394738
16. 16 392880 394710
17. 17 392911 394776
18. 18 392952 394846
19. 19 392896 394875
20. 20 392924 394915
21. 21 392926 394929
22. 22 392833 394971
23. 23 392782 394924
24. 24 392738 394936
25. 25 392643 394807
26. 26 392527 394757
27. 27 392449 394786
28. 28 392357 394644
29. 29 392287 394532
30. 30 392267 394546
31. 31 392295 394604
32. 32 392274 394623
33. 33 392226 394563
34. 34 392226 394543
35. 35 392184 394540
36. 36 392152 394661
37. 37 391950 394244
38. 38 391939 394229
39. 39 391846 394253
40. 40 391818 394202
41. 41 391839 394048
42. 42 391859 394038
43. 43 391850 393932
44. 44 391848 393904
45. 45 391851 393883
46. 46 391846 393826
47. 47 391874 393819
48. 48 391915 393675
49. 49 392011 393786
50. 50 392323 393669
51. NZ2 1 388719 397989
52. 2 388374 398132
53. 3 388390 398145
54. 4 388471 398338
55. 5 388466 398340
56. 6 388522 398474
6–7 pa nacionālā parka ārējo robežu
57. NZ2 7 388166 398142
58. 8 388186 398136
59. 9 388655 397806
60. NZ3

1 395432 400811
61. 2 395281 400875
62. 3 395234 400785
63. 4 395173 400644
64. 5 395140 400539
65. 6 395129 400535
66. 7 395110 400439
67. 8 395139 400364
68. 9 395137 400320
69. 10 395086 400176
70. 11 395065 400135
71. 12 395005 400064
72. 13 394994 400043
73. 14 394974 400013
74. 15 394900 399920
75. 16 394892 399914
76. 17 394874 399878
77. 18 394872 399856
78. 19 394841 399863
79. 20 394818 399862
80. 21 394792 399846
81. 22 394760 399881
82. 23 394605 399919
83. 24 394594 399932
84. 25 394581 399933
85. 26 394653 400027
86. 27 394543 400071
87. 28 394510 399991
88. 29 394505 399958
89. 30 394470 399872
90. 31 394435 399807
91. 32 394377 399735
92. 33 394306 399822
93. 34 394314 399826
94. 35 394178 399998
95. 36 394139 400022
96. 37 394099 400036
97. 38 393748 400214
98. 39 393739 400195
99. 40 393659 400002
100. 41 393600 399848
101. 42 393590 399809
102. 43 393546 399675
103. 44 393561 399651
104. 45 393658 399680
105. 46 393718 399761
106. 47 393853 399634
107. 48 393724 399567
108. 49 393623 399363
109. 50 393700 399305
110. 51 393675 399287
111. 52 393649 399261
112. 53 393637 399245
113. 54 393629 399237
114. 55 393607 399222
115. 56 393604 399165
116. 57 393686 399102
117. 58 393752 399230
118. 59 393703 399303
119. 60 393700 399305
120. 61 393777 399343
121. 62 393815 399381
122. 63 393833 399408
123. 64 393877 399395
124. 65 393896 399359
125. 66 393926 399243
126. 67 393955 399311
127. 68 394052 399289
128. 69 394064 399345
129. 70 394089 399360
130. 71 394109 399334
131. 72 394122 399274
132. 73 394170 399258
133. 74 394163 399279
134. 75 394186 399315
135. 76 394203 399329
136. 77 394221 399330
137. 78 394241 399322
138. 79 394249 399306
139. 80 394251 399281
140. 81 394255 399263
141. 82 394270 399232
142. 83 394273 399217
143. 84 394273 399211
144. 85 394272 399201
145. 86 394272 399198
146. 87 394272 399193
147. 88 394273 399187
148. 89 394277 399178
149. 90 394295 399155
150. 91 394302 399150
151. 92 394322 399146
152. 93 394361 398976
153. 94 394412 398940
154. 95 394468 398919
155. 96 394507 398910
156. 97 394525 398947
157. 98 394520 398964
158. 99 394542 399073
159. 100 394563 399097
160. 101 394569 399091
161. 102 394593 399078
162. 103 394604 399074
163. 104 394608 399073
164. 105 394617 399076
165. 106 394620 399078
166. 107 394621 399080
167. 108 394623 399086
168. 109 394677 399038
169. 110 394682 399036
170. 111 394721 399102
171. 112 394730 399111
172. 113 394739 399118
173. 114 394741 399119
174. 115 394819 399092
175. 116 394821 399095
176. 117 394825 399092
177. 118 394833 399088
178. 119 394849 399083
179. 120 394857 399081
180. 121 394868 399076
181. 122 394872 399073
182. 123 394904 399058
183. 124 394913 399049
184. 125 394921 399043
185. 126 394935 399036
186. 127 394951 399086
187. 128 394926 399099
188. 129 394930 399120
189. 130 394920 399123
190. 131 394936 399174
191. 132 394923 399175
192. 133 394896 399164
193. 134 394861 399169
194. 135 394799 399208
195. 136 394853 399327
196. 137 394824 399395
197. 138 394847 399448
198. 139 394911 399528
199. 140 395097 399515
200. 141 395100 399569
201. 142 395167 399551
202. 143 395189 399629
203. 144 395223 399685
204. 145 395244 399717
205. 146 395306 399807
206. 147 395339 399865
207. 148 395383 399950
208. 149 395413 400106
209. 150 395351 400116
210. 151 395368 400215
211. 152 395426 400204
212. 153 395444 400313
213. 154 395418 400325
214. 155 395420 400340
215. 156 395437 400359
216. 157 395436 400368
217. 158 395454 400367
218. 159 395503 400468
219. 160 395405 400562
220. 161 395454 400668
221. 162 395362 400705
222. NZ4 1 393318 400086
223. 2 393347 400165
224. 3 393299 400182
225. 4 393212 400181
226. 5 393218 400133
227. NZ5 1 393381 400177
228. 2 393563 400484
229. 3 393618 400635
230. 4 393416 400812
231. 5 393455 400857
232. 6 393458 400855
233. 7 393484 400886
234. 8 393516 400937
235. 9 393637 401129
236. 10 393662 401169
237. 11 393717 401238
238. 12 393765 401203
239. 13 393942 401509
240. 14 393900 401597
241. 15 393875 401597
242. 16 393892 401720
243. 17 393923 402009
244. 18 393913 402144
245. 19 393004 401571
246. 20 393103 401495
247. 21 393091 401480
248. 22 393083 401422
249. 23 393157 401380
250. 24 393164 401375
251. 25 393165 401369
252. 26 393146 401318
253. 27 393055 401195
254. 28 393051 401192
255. 29 393044 401189
256. 30 393039 401190
257. 31 393007 401195
258. 32 392975 401162
259. 33 392987 401120
260. 34 392967 401072
261. 35 392786 401058
262. 36 392786 401050
263. 37 392700 401054
264. 38 392665 401026
265. 39 392625 401074
266. 40 392574 401134
267. 41 392540 401168
268. 42 392466 401080
269. 43 392459 401062
270. 44 392458 401035
271. 45 392467 401017
272. 46 392556 400909
273. 47 392523 400873
274. 48 392462 400833
275. 49 392428 400855
276. 50 392385 400823
277. 51 392455 400738
278. 52 392498 400695
279. 53 392618 400826
280. 54 392640 400805
281. 55 392696 400830
282. 56 392733 400808
283. 57 392770 400869
284. 58 392785 400880
285. 59 392969 400655
286. 60 393256 400250
287. 61 393278 400223
288. 62 393298 400207
289. 63 393315 400198
290. 64 393372 400181
291. NZ6 1 396443 401857
292. 2 396465 401957
293. 3 396457 401982
294. 4 396458 401991
295. 5 396485 401977
296. 6 396524 402051
297. 7 396543 402085
298. 8 396527 402095
299. 9 396539 402135
300. 10 396485 402171
301. 11 396440 402208
302. 12 396463 402250
303. 13 396493 402241
304. 14 396520 402316
305. 15 396552 402367
306. 16 396501 402390
307. 17 396541 402434
308. 18 396420 402494
309. 19 396436 402531
310. 20 396374 402557
311. 21 396284 402455
312. 22 396244 402451
313. 23 396242 402493
314. 24 396204 402507
315. 25 396160 402458
316. 26 396158 402428
317. 27 396132 402466
318. 28 395951 402518
319. 29 395866 402394
320. 30 395958 402329
321. 31 395991 402315
322. 32 396054 402280
323. 33 396055 402273
324. 34 396048 402264
325. 35 396090 402227
326. 36 396127 402216
327. 37 396124 402210
328. 38 396255 402162
329. 39 396289 402064
330. 40 396293 402053
331. 41 396283 402037
332. 42 396264 402014
333. 43 396253 401997
334. 44 396240 401978
335. 45 396222 401952
336. 46 396375 401891
337. NZ7 1 397649 404339
338. 2 397485 404424
339. 3 397170 404102
340. 4 397149 404094
341. 5 397144 404101
342. 6 397100 404082
343. 7 397050 404165
344. 8 396969 404211
345. 9 396806 403965
346. 10 396786 403971
347. 11 396676 404013
348. 12 396688 404050
349. 13 396628 404079
350. 14 396604 404046
351. 15 396562 403974
352. 16 396516 404000
353. 17 396543 404043
354. 18 396582 404092
355. 19 396663 404240
356. 20 396342 404435
357. 21 396246 404256
358. 22 396190 404197
359. 23 396158 404083
360. 24 396132 404032
361. 25 396090 403979
362. 26 395992 403834
363. 27 396265 403611
364. 28 396319 403704
365. 29 396378 403818
366. 30 396406 403857
367. 31 396414 403871
368. 32 396446 403853
369. 33 396412 403712
370. 34 396440 403655
371. 35 396646 403529
372. 36 396558 403390
373. 37 396510 403334
374. 38 396539 403308
375. 39 396542 403301
376. 40 396598 403324
377. 41 396627 403360
378. 42 396626 403365
379. 43 396918 403259
380. 44 396992 403230
381. 45 397047 403367
382. 46 397049 403375
383. 47 397079 403392
384. 48 397106 403426
385. 49 397143 403480
386. 50 397208 403570
387. 51 397237 403624
388. 52 397253 403644
389. 53 397273 403673
390. 54 397290 403730
391. 55 397293 403742
392. 56 397298 403749
393. 57 397204 403798
394. 58 397271 403822
395. 59 397312 403833
396. 60 397381 403898
397. 61 397331 403918
398. 62 397272 403957
399. 63 397294 404017
400. 64 397322 404008
401. 65 397397 404022
402. 66 397421 403997
403. 67 397439 404061
404. 68 397458 404107
405. 69 397451 404141
406. 70 397484 404179
407. 71 397521 404238
408. 72 397558 404223
409. 73 397585 404211
410. NZ8 1 399013 407097
411. 2 398831 407219
412. 3 398715 407297
413. 4 398723 407320
414. 5 398687 407335
415. 6 398674 407313
416. 7 398653 407320
417. 8 398586 407230
418. 9 398595 407212
419. 10 398598 407187
420. 11 398653 407142
421. 12 398600 407052
422. 13 398545 406959
423. 14 398498 406885
424. 15 398454 406823
425. 16 398475 406812
426. 17 398399 406716
427. 18 398362 406747
428. 19 398351 406732
429. 20 398330 406755
430. 21 398297 406761
431. 22 398264 406775
432. 23 398254 406788
433. 24 398197 406715
434. 25 398108 406545
435. 26 398076 406502
436. 27 398234 406493
437. 28 398203 406439
438. 29 398140 406354
439. 30 398091 406277
440. 31 398119 406266
441. 32 398075 406173
442. 33 398175 406106
443. 34 398161 406077
444. 35 398151 406064
445. 36 398145 406038
446. 37 398178 406022
447. 38 398196 406022
448. 39 398181 405994
449. 40 398171 405963
450. 41 398220 405929
451. 42 398266 406017
452. 43 398362 406111
453. 44 398436 406043
454. 45 398477 406130
455. 46 398508 406177
456. 47 398573 406152
457. 48 398597 406194
458. 49 398648 406272
459. 50 398583 406306
460. 51 398765 406673
461. 52 398802 406746
462. 53 398824 406856
463. 54 398745 406903
464. 55 398764 406969
465. 56 398942 406944
466. 57 398981 407014
467. 58 398984 407027
468. NZ9 1 400026 409295
469. 2 399995 409317
470. 3 399929 409354
471. 4 399828 409212
472. 5 399750 409167
473. 6 399722 409085
474. 7 399624 409019
475. 8 399593 408954
476. 9 399565 408913
477. 10 399503 408951
478. 11 399480 408895
479. 12 399433 408826
480. 13 399219 408470
481. 14 399170 408504
482. 15 399164 408507
483. 16 399093 408404
484. 17 399057 408388
485. 18 398996 408296
486. 19 399047 408276
487. 20 399093 408351
488. 21 399167 408337
489. 22 399158 408309
490. 23 399138 408274
491. 24 399233 408209
492. 25 399194 408122
493. 26 399240 408068
494. 27 399322 408146
495. 28 399339 408227
496. 29 399362 408265
497. 30 399374 408259
498. 31 399373 408297
499. 32 399379 408330
500. 33 399459 408371
501. 34 399605 408638
502. 35 399693 408595
503. 36 399719 408578
504. 37 399709 408707
505. 38 399788 408746
506. 39 399873 408912
507. 40 399861 408921
508. 41 399805 408998
509. 42 399827 409048
510. 43 399867 409027
511. 44 399893 409087
512. 45 399901 409084
513. 46 399944 409142
514. 47 399957 409156
515. 48 399986 409195
516. 49 399986 409213
517. 50 400004 409268
518. NZ10 1 402269 416319
519. 2 402270 416330
520. 3 402069 416429
521. 4 402024 416438
522. 5 401967 416439
523. 6 401928 416430
524. 7 401908 416422
525. 8 401881 416407
526. 9 401856 416452
527. 10 401792 416444
528. 11 401707 416549
529. 12 401718 416588
530. 13 401708 416613
13–14 pa nacionālā parka ārējo robežu
531. NZ10 14 399178 415608
532. 15 399194 415561
533. 16 399201 415558
534. 17 399219 415532
535. 18 399228 415541
536. 19 399234 415541
537. 20 399240 415538
538. 21 399244 415531
539. 22 399244 415525
540. 23 399239 415521
541. 24 399221 415518
542. 25 399218 415510
543. 26 399220 415505
544. 27 399219 415500
545. 28 399221 415493
546. 29 399223 415488
547. 30 399223 415477
548. 31 399232 415477
549. 32 399234 415476
550. 33 399235 415473
551. 34 399233 415471
552. 35 399229 415471
553. 36 399225 415469
554. 37 399226 415466
555. 38 399231 415460
556. 39 399233 415455
557. 40 399232 415452
558. 41 399230 415447
559. 42 399229 415443
560. 43 399232 415441
561. 44 399237 415439
562. 45 399242 415439
563. 46 399245 415436
564. 47 399250 415428
565. 48 399252 415424
566. 49 399252 415417
567. 50 399249 415414
568. 51 399248 415410
569. 52 399256 415404
570. 53 399264 415395
571. 54 399267 415394
572. 55 399270 415394
573. 56 399273 415391
574. 57 399278 415387
575. 58 399281 415383
576. 59 399280 415381
577. 60 399382 415392
578. 61 399458 415407
579. 62 399520 415413
580. 63 399572 415413
581. 64 399618 415417
582. 65 399802 415445
583. 66 399833 415455
584. 67 399974 415487
585. 68 400021 415503
586. 69 400105 415519
587. 70 400115 415513
588. 71 400363 415571
589. 72 400365 415547
590. 73 400368 415532
591. 74 400361 415530
592. 75 400375 415513
593. 76 400375 415513
594. 77 400383 415515
595. 78 400388 415508
596. 79 400401 415444
597. 80 400424 415334
598. 81 400654 415283
599. 82 400660 415273
600. 83 400786 415309
601. 84 400938 415339
602. 85 400942 415387
603. 86 400947 415442
604. 87 401075 415464
605. 88 401195 415484
606. 89 401175 415555
607. 90 401164 415666
608. 91 401173 415670
609. 92 401353 415699
610. 93 401396 415698
611. 94 401461 415695
612. 95 401412 415811
613. 96 401444 415871
614. 97 401476 415931
615. 98 401525 415951
616. 99 401551 415967
617. 100 401630 415996
618. 101 401633 416001
619. 102 401632 416003
620. 103 401650 416006
621. 104 401779 416043
622. 105 401793 416051
623. 106 401795 416042
624. 107 401980 416096
625. 108 402000 416197
626. 109 402082 416278
627. 110 402210 416199
628. 111 402263 416301
629. NZ11 1 396374 414751
630. 2 396309 414785
631. 3 396248 414810
632. 4 396176 414823
633. 5 396145 414691
634. 6 396197 414677
635. 7 396236 414675
636. 8 396356 414694
637. NZ12 1 396526 414511
638. 2 396463 414615
639. 3 396496 414633
640. 4 396443 414684
641. 5 396309 414665
642. 6 396309 414670
643. 7 396292 414668
644. 8 396292 414663
645. 9 396285 414663
646. 10 396286 414668
647. 11 396279 414670
648. 12 396276 414661
649. 13 396245 414654
650. 14 396235 414653
651. 15 396209 414605
652. 16 396360 414413
653. 17 396404 414453
654. 18 396337 414546
655. 19 396381 414570
656. 20 396437 414501
657. 21 396457 414515
658. 22 396481 414485

6. Ainavu aizsardzības zonā ietilpst visa pārējā nacionālā parka teritorija, kas nav iekļauta citās zonās.

Piezīme

Kadastra informācija norādīta saskaņā ar Nekustamā īpašuma valsts kadastra reģistra informācijas sistēmas datiem 2011.gada 31.decembrī.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!