• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/64.PD3): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2014., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/op/2014/64.PD3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

31.03.2014., Nr. 64

OP 2014/64.PD3
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Latvijas Republikas Kultūras ministrija (KM) izsludina atklātas projektu iesniegumu atlases konkursa Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.4.3.pasākuma "Kultūrvides sociālekonomiskā ietekme" 3.4.3.3.aktivitātes "Atbalsts kultūras pieminekļu privātīpašniekiem kultūras pieminekļu saglabāšanā un to sociālekonomiskā potenciāla efektīvā izmantošanā" piekto un sesto kārtu.

Aktivitātes mērķis ir nodrošināt tādu valsts nozīmes kultūras pieminekļu saglabāšanu, pieejamību sabiedrībai un sociālekonomisku izmantošanu, kas atrodas privātīpašumā un nodrošina nozīmīgas publiskas funkcijas.

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš piektajā un sestajā atlases kārtā: no 2014.gada 31.marta līdz 2014.gada 15.maijam.

Aktivitātes piektās atlases kārtas ietvaros pieejams ERAF finansējums - biedrībām, nodibinājumiem, reliģiskām organizācijām - 457 187 euro apmērā.

Aktivitātes piektās atlases kārtas ietvaros pieejamais finansējums vienam projektam ir ne vairāk kā 50 000 euro un ne mazāk kā 10 000 euro. ERAF finansējuma intensitāte nepārsniedz 85% no kopējām attiecināmajām izmaksām.

Aktivitātes sestās atlases kārtas ietvaros pieejams ERAF finansējums - juridiskām vai komercreģistrā reģistrētām fiziskām personām - 304 792 euro apmērā.

Aktivitātes sestās atlases kārtas ietvaros vienam projektam pieejamais finansējums ir ne vairāk kā 50 000 euro un ne mazāk kā 10 000 euro. ERAF finansējuma intensitāte nepārsniedz 50% no kopējām attiecināmajām izmaksām.

2009.gada 30.jūnija Ministru kabineta noteikumus Nr.675 "Noteikumi par darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.4.3.3. aktivitāti "Atbalsts kultūras pieminekļu privātīpašniekiem kultūras pieminekļu saglabāšanā un to sociālekonomiskā potenciāla efektīvā izmantošanā"" un projekta iesnieguma veidlapas aizpildīšanas metodiku var saņemt KM Rīgā, Antonijas ielā 9, 2.stāvā vai lejupielādēt KM mājaslapā sadaļā "ES struktūrfondi".

Projektu iesniegumus KM var iesniegt:

- personīgi darba dienās plkst. 8.30-12.00, 12.30-17.00 Rīgā, K.Valdemāra ielā 11a, Dokumentu pārvaldības nodaļā (2.stāvā, 21.kabinetā);

- nosūtot pa pastu līdz projektu iesniegumu iesniegšanas termiņa beigām Latvijas Republikas Kultūras ministrijai, adrese: K.Valdemāra iela 11 a, Rīga, LV-1364;

- elektroniska dokumenta formā, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu un apliecinātu ar laika zīmogu, sūtot uz elektroniskā pasta adresi: pasts@km.gov.lv.

Jautājumus par aktivitātes piektās un sestās atlases kārtas nosacījumiem lūdzam sūtīt rakstveidā uz e-pastu: pasts@km.gov.lv.

Lai informētu potenciālos projektu iesniedzējus, KM š.g. 2.aprīlī plkst. 13.00 "ES mājā" Rīgā (adrese: Aspazijas bulvāris 28, 2.stāva zāle) organizē informatīvo semināru par 3.4.3.3.aktivitātes "Atbalsts kultūras pieminekļu privātīpašniekiem kultūras pieminekļu saglabāšanā un to sociālekonomiskā potenciāla efektīvā izmantošanā" piekto un sesto atlases kārtu.

Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar KM Eiropas Savienības fondu departamenta Finanšu instrumentu attīstības nodaļas vecāko referenti Lindu Krūmiņu (e-pasts: Linda.Krumina@km.gov.lv) vai Finanšu instrumentu attīstības nodaļas referenti Kitiju Sniedzi (e-pasts: Kitija.Sniedze@km.gov.lv).

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!