• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/44.PD1): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.03.2014., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/op/2014/44.PD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Akciju sabiedrība "Latvenergo"
Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 12, LV-1230
IZSLUDINA ATKLĀTU SARUNU PROCEDŪRU
"Rīgas TEC-1 un TEC-2 ēku, būvju, iekārtu pamatu un tilta celtņu sliežu ceļu deformāciju noteikšana 2014.-2015.gadam"...

Vēl šajā numurā

03.03.2014., Nr. 44

OP 2014/44.PD1
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Konkurss

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija aicina iesniegt projekta iesniegumus Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklātā konkursa "Siltumnīcefekta gāzu emisijas samazināšana transporta sektorā - atbalsts elektromobiļu un to uzlādes infrastruktūras ieviešanai" ietvaros.

Konkursa īstenošanas kārtību nosaka Ministru kabineta 2014.gada 4.februāra noteikumi Nr.78 "Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklāta konkursa "Siltumnīcefekta gāzu emisijas samazināšana transporta sektorā - atbalsts elektromobiļu un to uzlādes infrastruktūras ieviešanai" nolikums" (turpmāk - Noteikumi).

Konkursa mērķis ir veicināt siltumnīcefekta gāzu (turpmāk - SEG) emisijas samazināšanu, atbalstot transportlīdzekļu, kas pēc savas konstrukcijas kā vienīgo mehānisko dzinējspēku izmanto enerģiju no transportlīdzeklī glabātās elektroenerģijas un kuru SEG emisijas ir 0 g/km (turpmāk - elektromobilis) un uzlādes staciju, kas neatkarīgi no to faktiskās izmantošanas vai īpašuma formas kalpo sabiedrības kopējo vajadzību un interešu nodrošināšanai un par maksu vai bez maksas ir pieejama ikvienai personai, kura nav attiecīgās uzlādes stacijas īpašnieks (turpmāk - publiski pieejama uzlādes stacija) ieviešanu Latvijā.

Projekta iesniedzējs var būt:

- Latvijas Republikas tiešās vai pastarpinātās pārvaldes iestāde;

- atvasināta publiska persona;

- Latvijas Republikā reģistrēts komersants.

Konkursa īstenošanai ir pieejams finansējums 5 012 238,12 euro apmērā, un pieejamo finansējumu sadala šādā kārtībā:

- Noteikumu 6.1.apakšpunktā minētajai aktivitātei - 1 670 746,04 euro;

- Noteikumu 6.2.apakšpunktā minētajai aktivitātei - 1 670 746,04 euro;

- Noteikumu 6.3.apakšpunktā minētajai aktivitātei - 1 670 746,04 euro.

Projekta iesniedzējam ir tiesības iesniegt projekta iesniegumu:

- Noteikumu 7.1. un 7.2.apakšpunktā minēto aktivitāšu ietvaros var iesniegt vienu projekta iesniegumu. Viena projekta ietvaros var iegādāties gan vienu, gan vairākus elektromobiļus;

- Noteikumu 7.3.apakšpunktā minētās aktivitātes ietvaros var iesniegt gan vienu, gan vairākus projektu iesniegumus. Viena projekta ietvaros var iegādāties un uzstādīt gan vienu, gan vairākas publiski pieejamas uzlādes stacijas.

Projekta iesniegumi iesniedzami no 2014.gada 3.marta līdz 2014.gada 1.aprīlim (ieskaitot). Projekta iesniegumu var iesniegt personīgi SIA "Vides investīciju fonds" (Ģertrūdes ielā 10/12, 2.stāvā, Rīgā) darba dienās no plkst. 8.30 līdz 17.30 vai nosūtīt pa pastu SIA "Vides investīciju fonds" uz pasta adresi "Ģertrūdes iela 10/12, Rīga, LV-1010", vai arī noformētu elektroniskā dokumenta veidā nosūtīt uz elektroniskā pasta adresi: kpfi@lvif.gov.lv.

Visi projekti ir jāīsteno līdz 2014.gada 31.decembrim.

Jautājumus par projekta iesnieguma sagatavošanu un iesniegšanu var sūtīt elektroniski uz elektroniskā pasta adresi: kpfi@lvif.gov.lv. Lūdzam pirms jautājumu uzdošanas iepazīties ar konkursa nolikumu, vadlīnijām projektu iesniedzējiem iesnieguma veidlapas aizpildīšanai un publicētajiem biežāk uzdotajiem jautājumiem.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!