• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/42.AKK8): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 27.02.2014., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/op/2014/42.AKK8

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Programmu vadības un uzraudz. depart. Programmu vadības un metodikas nod. vec. referents
Centrālā finanšu un līgumu aģentūra...

Vēl šajā numurā

27.02.2014., Nr. 42

OP 2014/42.AKK8
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 17 Pēdējās nedēļas laikā 6 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Ja esi cilvēks, kas vēlas sevi pilnveidot, un nebaidies pieņemt izaicinājumus,  ja vēlies izmantot savas zināšanas un pieredzi, strādājot valsts pārvaldes iestādē, tad pievienojies Finanšu ministrijas enerģiskajam un radošajam kolektīvam, kurš  šobrīd meklē jaunu kolēģi!

Finanšu ministrija ir vadošā valsts pārvaldes iestāde finanšu nozarē. Ministrija veido valsts nodokļu politiku, izstrādā gadskārtējo valsts budžetu, vada Eiropas Savienības struktūrfondus, kā arī uzrauga valsts makroekonomisko attīstību.

Finanšu ministrijas komandā nepieciešams enerģisks, jauniem izaicinājumiem gatavs kolēģis uz šādiem vakantajiem amatiem:

1. Eiropas Savienības fondu stratēģijas departamenta Eiropas Sociālā fonda plānošanas nodaļas vecākais/-ā eksperts/-e

Eiropas Savienības fondu stratēģijas departaments ir struktūrvienība, kas nodrošina ES fondu plānošanas dokumentu sagatavošanu, nodrošina ES fondu programmu izvērtēšanu, koordinē un nodrošina Latvijas pozīcijas formulēšanu par Eiropas Savienības līmeņa normatīvajiem aktiem Kohēzijas politikas vadībai un ieviešanai, kā arī piedalās Latvijas pozīcijas formulēšanā attiecībā uz citām ES un nacionāla līmeņa politikām, kas saistītas ar Kohēzijas politiku.

Mūsu piedāvātajam amatam tev jāatbilst šādām prasībām:

- augstākā akadēmiskā vai augstākā profesionālā izglītība ekonomikā, vadībzinībās, jurisprudencē vai citās sociālajās zinātnēs

- ļoti labas angļu valodas zināšanas rakstos un mutvārdos

- pieredze darbā valsts pārvaldē ilgāka par gadu un izpratne par tās darbības principiem tiks uzskatīta par priekšrocību

- zināšanas par ES institūcijām, darbības principiem, lēmumu pieņemšanas procesu

- labas analītiskās un komunikāciju spējas

- datora lietotāja līmeņa prasmes (Excel, Word, PowerPoint)

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

Vecākā eksperta amatā tavi pienākumi būs saistīti ar Kohēzijas politikas plānošanas dokumentu sagatavošanu 2014.-2020.gada plānošanas periodam nodarbinātības un valsts pārvaldes veiktspējas jomās.

2. Pašvaldību finansiālās darbības uzraudzības un finansēšanas departamenta Pašvaldību finansiālās darbības uzraudzības un analīzes nodaļas vecākais/-ā referents/-e (uz noteiktu laiku)

Pašvaldību finansiālās darbības uzraudzības un finansēšanas departaments ir struktūrvienība, kas nodrošina pašvaldību budžeta veidošanas un uzraudzības politikas izstrādi, veic pašvaldību finansiālās darbības uzraudzību un pašvaldību finanšu rādītāju analīzi.

Ja tev ir:

- augstākā akadēmiskā vai profesionālā augstākā izglītība ekonomikā, finansēs vai vadības zinātnē

- labas angļu valodas zināšanas

- darba pieredze finanšu jomā un izpratne par valsts pārvaldes procesiem tiks uzskatīta par priekšrocību

- spēja analizēt liela apjoma dažāda veida informāciju

- prasme formulēt un izteikt mutvārdos un rakstveidā savu viedokli

- spēja strādāt komandā

- labas iemaņas darbā ar datoru

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

Ja esi gatavs uzņemties šādus uzdevumus:

- izvērtēt pašvaldību pieprasījumus aizņēmumu saņemšanai un galvojumu sniegšanai Eiropas Savienības struktūrfondu līdzfinansēto projektu īstenošanai

- nodrošināt Pašvaldību aizņēmumu un galvojumu kontroles un pārraudzības padomes darbu, kas saistīts ar pašvaldību aizņēmumiem un galvojumiem Eiropas Savienības struktūrfondu līdzfinansētajiem projektiem

- veidot un katru mēnesi aktualizēt analītiskos materiālus par pašvaldību, ieņēmumiem, izdevumiem, aizņēmumiem un galvojumiem Eiropas Savienības struktūrfondu līdzfinansēto projektu īstenošanai.

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- karjeru vadošajā valsts pārvaldes iestādē finanšu nozarē

- darbu pie viena no labākajiem un stabilākajiem darba devējiem Latvijā

- un galvenais - profesionālu un atsaucīgu kolēģu komandu

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām un citus pretendenta kvalifikāciju apliecinošus dokumentus lūdzam sūtīt 20 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas Finanšu ministrijas Personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, fakss 67095503, e-pasts: pasts@fm.gov.lv. Papildu informāciju un apliecinājuma formu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām tu atradīsi Finanšu ministrijas interneta vietnē http://www.fm.gov.lv/?lat/karjera/vakances. Zvani mums, ja tev ir neskaidrības vai jautājumi, pa tālruni 67083908.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!