• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/223.PD6): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 10.11.2014., Nr. 223 https://www.vestnesis.lv/op/2014/223.PD6

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Lauku atbalsta dienesta paziņojums
Lauku atbalsta dienests izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda (EJZF) un Rīcības programmas zivsaimniecības attīstībai (ZRP)...

Vēl šajā numurā

10.11.2014., Nr. 223

OP 2014/223.PD6
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 8 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) izsludina atklātu konkursu Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) un Norvēģijas finanšu instrumentu programmas "Pētniecība un Stipendijas" aktivitātē "Stipendijas"

Aktivitāte paredzēta, lai veicinātu divpusējo sadarbību augstākās izglītības jomā starp Latvijas, Norvēģijas, Īslandes vai Lihtenšteinas augstākās izglītības institūcijām.

Projektā ir obligāta partnerība ar vismaz vienu valsts atzītu augstākās izglītības iestādi no Norvēģijas, Īslandes vai Lihtenšteinas. Visiem partneriem, tai skaitā Latvijas, jābūt derīgai Erasmus Augstākās izglītības hartai, ko piešķir Eiropas Komisija. Projektu iesniegt var tikai Latvijas puse.

Pieejams finansējums 1 045 037 euro apmērā.

Konkursa nosacījumi un detalizēta informācija par programmu ir pieejama VIAA mājaslapā www.viaa.gov.lv sadaļā "EEZ un Norvēģijas finanšu instruments".

Projektu iesniegumi līdz 2015. gada 23. janvārim latviešu vai angļu valodā jāiesniedz elektroniski, izmantojot Elektronisko sistēmu, kurai piekļuvi izsniedz VIAA pēc rakstiska pieprasījuma saņemšanas.

Kontaktinformācija: Reinis Tralmaks, Jana Sīle, tālr. 67830837, e-pasts: info@viaa.gov.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!