• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi par teritoriālo plānošanu
Vietējās pašvaldības teritorijas plānojumu un lokālplānojumu apstiprina ar pašvaldības saistošajiem noteikumiem. Pašvaldības publicē paziņojumus par saistošo noteikumu pieņemšanu divu nedēļu laikā pēc to apstiprināšanas Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc publikācijas.

Pašvaldības, juridiskas un fiziskas personas publicē paziņojumus par apstiprinātiem detālplānojumu projektiem nekustamajiem īpašumiem, par to izmaiņām un iespējām ar tiem iepazīties.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2013/73.TP16): paziņojumi par teritoriālo plānošanu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 16.04.2013., Nr. 73 https://www.vestnesis.lv/op/2013/73.TP16

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

16.04.2013., Nr. 73

OP 2013/73.TP16
RĪKI

Paziņojumi par teritoriālo plānošanu: Šajā laidienā 16 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums par detālplānojumu

Saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2012.gada 16.oktobra noteikumu Nr.711 "Noteikumi par pašvaldību teritorijas attīstības un plānošanas dokumentiem" 105.punktu paziņojam, ka Engures novada dome 2013.gada 19.martā ir pieņēmusi lēmumu (prot. Nr.3 25.p.) "Par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu zemesgabalam "Kuģukalni", apz. kadastrā Nr.9066 001 0238, Ragaciems, Lapmežciema pagasts, Engures novads".

Detālplānojuma izstrādes mērķis ir zemesgabalā attīstīt jauktu dzīvojamo, darījumu, ārstniecības iestāžu un citu atļauto izmantošanu (tajā skaitā savrupmāju, daudzdzīvokļu dzīvojamo māju, rindu māju, viesu namu, tirdzniecības un pakalpojumu objektu, sporta būvju, ar zvejniecību tunzivju pārstrādi saistītu vieglās ražošanas uzņēmumu būvniecību), nosakot apbūves rādītājus - apbūves intensitāti, blīvumu un augstumu, nosakot kompleksu transporta infrastruktūras un inženierkomunikāciju izbūvi, kā arī nekustamā īpašuma tiesību aprobežojumus un zemes lietošanas mērķus.

Par detālplānojuma projekta izstrādes vadītāju apstiprināts Engures novada domes būvvaldes vadītāja vietnieks Roberts Kozlovskis.

Detālplānojuma izstrādes ierosinātājs SIA "KOMUNIKĀCIJAS PROJEKTI", reģ. Nr.40003425103, juridiskā adrese: Eksporta iela 3A, Rīga, LV-1010.

Visas ieinteresētās personas ar jautājumiem par detālplānojumu var vērsties Engures novada Lapmežciema pagasta pārvaldē Lapmežciemā, Liepu ielā 2, LV-3118. Apmeklētāju pieņemšana pie projekta vadītāja - būvvaldes vadītāja vietnieka R.Kozlovska - notiek ceturtdienās no plkst. 9.00 līdz 13.00 un no 14.00 līdz 19.00.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!