• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Finanšu un kapitāla tirgus komisija
Finanšu un kapitāla tirgus komisija publicē normatīvos noteikumus, ieteikumus un lēmumus, kā arī informāciju par kredītiestādes noguldītājiem garantētās atlīdzības izmaksas veidu un kārtību, laiku un vietu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas 2013. gada 31. janvāra noteikumi Nr. 9 "Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un sniegšanas normatīvie noteikumi". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 8.02.2013., Nr. 28 https://www.vestnesis.lv/op/2013/28.6

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

08.02.2013., Nr. 28

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Finanšu un kapitāla tirgus komisija

Veids: noteikumi

Numurs: 9

Pieņemts: 31.01.2013.

OP numurs: 2013/28.6

2013/28.6
RĪKI

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas noteikumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas normatīvie noteikumi Nr.9

Rīgā 2013.gada 31.janvārī

(Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes
sēdes protokols Nr.4 2.p.)

Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un sniegšanas normatīvie noteikumi

Izdoti saskaņā ar Noguldījumu garantiju likuma
13.panta otro daļu

I. Vispārīgie jautājumi

1. "Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un sniegšanas normatīvie noteikumi" (tālāk tekstā – noteikumi) nosaka apjomu un kārtību, kādā noguldījumu piesaistītāji apkopo un sniedz Finanšu un kapitāla tirgus komisijai (tālāk tekstā – Komisija) informāciju par garantēto atlīdzību.

2. Noteikumi ir saistoši noguldījumu piesaistītājiem, uz kuriem attiecināmi Noguldījumu garantiju likuma noteikumi.

3. Terminu lietojums šajos noteikumos atbilst Noguldījumu garantiju likuma terminu lietojumam.

II. Informācijas par garantēto atlīdzību apjoms

4. Noguldījumu piesaistītājs:

4.1. katram noguldītājam, kuram izmaksājama garantētā atlīdzība, piešķir tehnisko identifikatoru, kas ir unikāla simbolu virkne. Vienam noguldītājam, kuram izmaksājama garantētā atlīdzība, nedrīkst piešķirt vairāk kā vienu identifikatoru;

4.2. norāda informāciju par noguldītāja, kuram izmaksājama garantētā atlīdzība, kategoriju atbilstoši Latvijas Bankas 16.07.2009. noteikumu Nr. 40 "Monetāro finanšu iestāžu mēneša bilances pārskata sagatavošanas noteikumi" 1. pielikuma "Mēneša bilances pārskats" (tālāk tekstā – Mēneša bilances pārskats) pozīciju kodiem.

5. Noguldījumu piesaistītājs apkopo šādu informāciju par noguldītāju, kuram izmaksājama garantētā atlīdzība un kas ir fiziska persona:

5.1. vārds un uzvārds;

5.2. personas kods, ja fiziskā persona ir rezidents vai nerezidents, kuram piešķirts šāds kods;

5.3. dzimšanas datums, ja fiziskā persona ir nerezidents;

5.4. personu apliecinoša dokumenta numurs;

5.5. pastāvīgās dzīvesvietas adrese;

5.6. pastāvīgās dzīvesvietas adreses valsts kods saskaņā ar standartu LVS EN ISO 3166-1:2007.

6. Noguldījumu piesaistītājs apkopo šādu informāciju par noguldītāju, kuram izmaksājama garantētā atlīdzība un kas ir juridiskā persona:

6.1. nosaukums;

6.2. juridiskā adrese;

6.3. vienotais reģistrācijas numurs, ja juridiskā persona ir rezidents;

6.4. reģistrācijas numurs, ja juridiskā persona ir nerezidents;

6.5. juridiskās adreses valsts kods saskaņā ar standartu LVS EN ISO 3166-1:2007.

7. Noguldījumu piesaistītājs saskaņā ar Noguldījumu garantiju likumu aprēķina un apkopo informāciju par:

7.1. katra noguldītāja, kuram izmaksājama garantētā atlīdzība, garantētā noguldījuma apmēru;

7.2. katram noguldītājam, kuram izmaksājama garantētā atlīdzība, izmaksājamās garantētās atlīdzības apmēru.

8. Šo noteikumu 7. punktā noteikto informāciju norāda latos saskaņā ar Latvijas Bankas noteikto valūtas kursu noguldījumu nepieejamības iestāšanās dienā vai Komisijas pieprasījumā norādītajā dienā, ja Komisija ir nosūtījusi pieprasījumu par informācijas par garantēto atlīdzību iesniegšanu.

9. Noguldījumu piesaistītājs nodrošina, ka tā grāmatvedības reģistros vai informācijas sistēmās katras dienas beigās ir pieejama aktuālā un vismaz piecu darba dienu vēsturiskā šo noteikumu 5.–7. punktā noteiktā informācija.

10. Noguldījumu piesaistītājs šo noteikumu 5., 6., un 7.  punktā noteikto informāciju par noguldītājiem, kuriem pienākas garantētā atlīdzība apkopo sarakstā atbilstoši šo noteikumu 1. pielikumā norādītajām prasībām. Noguldījumu piesaistītājs informāciju apkopo elektroniski XML (Extensible Markup Language) faila formātā saskaņā ar šo noteikumu 2. pielikumā norādīto paraugu un Komisijas sagatavoto XSD (XML Schema Definition) shēmu, ko Komisija nosūta noguldījumu piesaistītājiem. Sagatavojot XML failu, noguldījumu piesaistītājs sagatavo arī faila kontrolvērtību (hash), lietojot SHA256 algoritmu. Noguldījumu piesaistītājs nodrošina, ka kontrolvērtība automātiski tiek saglabāta noguldījumu piesaistītāja informācijas sistēmā, par kuras darbībām tiek veikti auditācijas pieraksti un kuras datu integritāte tiek aizsargāta.

11. Noguldījumu piesaistītājs procesa kontroles vajadzībām sagatavo arī atsevišķu failu ar šo noteikumu 5., 6., un 7. punktā noteikto informāciju, ietverot informāciju par visiem noguldītājiem, tajā skaitā par tiem noguldītājiem, kuriem nepienākas garantētā atlīdzība, un par noguldītājiem, kuriem ir vismaz viens neslēgts konts un noguldījumu atlikums ir mazāks vai vienāds ar 0.00. Papildu iekļauj informāciju klasifikatora veidā par noguldītāja neiekļaušanas iemesliem to noguldītāju sarakstā, kuriem pienākas garantētā atlīdzība un par kuriem noguldījumu piesaistītājs apkopo informāciju saskaņā ar šo noteikumu 10. punktu. Klasifikatoru noguldījumu piesaistītājs izveido brīvā formā atbilstoši šo noteikumu mērķim, kas sastāv no ne vairāk kā pieciem simboliem. Klasifikatora vērtību skaidrojumu noguldījumu piesaistītājs iesniedz Komisijai brīvā formātā pēc pirmā pieprasījuma.

12. 11. punktā noteikto informāciju sagatavo atbilstoši šo noteikumu 3. pielikumā norādītajām prasībām, elektroniski XML (Extensible Markup Language) faila formātā saskaņā ar šo noteikumu 4. pielikumā norādīto paraugu un Komisijas sagatavoto XSD (XML Schema Definition) shēmu, ko Komisija nosūta noguldījumu piesaistītājiem. Sagatavojot XML failu, noguldījumu piesaistītājs sagatavo arī faila kontrolvērtību (hash), lietojot SHA256 algoritmu. Noguldījumu piesaistītājs nodrošina, ka kontrolvērtība automātiski tiek saglabāta noguldījumu piesaistītāja informācijas sistēmā, par kuras darbībām tiek veikti auditācijas pieraksti un kuras datu integritāte tiek aizsargāta.

13. Šo noteikumu 10., 11. un 12. punktā noteiktajā veidā un apjomā apkopoto informāciju noguldījumu piesaistītājs ne vēlāk kā nākamajā dienā pēc noguldījumu nepieejamības iestāšanās iesniedz Komisijai elektroniski.

14. Ja noguldījumu piesaistītājs konstatē, ka informācijā par garantēto atlīdzību, kas Komisijai iesniegta noguldījumu nepieejamības iestāšanās gadījumā, nepieciešams veikt precizējumus, noguldījumu piesaistītājs nekavējoties par to informē Komisiju un iesniedz precizēto informāciju saskaņā ar šo noteikumu 10. punkta prasībām, ietverot informāciju tikai par tiem noguldītājiem, kuru informācija ir precizēta vai pievienota no jauna. Ja nepieciešams koriģēt 11. un 12. punktā noteikto informāciju, tad noguldījumu piesaistītājs nekavējoties par to informē Komisiju un iesniedz precizēto informāciju saskaņā ar šo noteikumu 11. un 12. punkta prasībām.

15. Ja Komisija konstatē, ka noguldījumu piesaistītāja sniegtā informācija par garantēto atlīdzību neatbilst aktuālajai situācijai noguldījumu nepieejamības iestāšanās dienas vai Komisijas pieprasījumā norādītās dienas beigās, Komisija informē par to noguldījumu piesaistītāju, un tas vienas dienas laikā sniedz Komisijai precizētu informāciju saskaņā ar šo noteikumu 10. punkta prasībām.

16. Komisija, uzraugot šo noteikumu izpildi, var veikt klātienes (on-site) pārbaudes un neklātienes (off-site) uzraudzību un var pieprasīt noguldījumu piesaistītājam šo noteikumu 10., 11. un 12. punktā noteiktajā veidā un apjomā apkopoto informāciju par garantēto atlīdzību iesniegt vienas dienas laikā elektroniski par stāvokli pieprasījumā norādītās dienas beigās.

17. Uz noguldījumu piesaistītāju, kura garantētās atlīdzības saņēmēju skaits ir mazāks par četriem simtiem, nav attiecināmas šo noteikumu 9. – 16. punkta prasības. Šāds noguldījumu piesaistītājs 5., 6. un 7. punktā noteikto informāciju apkopo elektroniskā veidā savām tehnoloģiskām iespējām atbilstošā formātā. Ja garantēto atlīdzību izmaksu gaitā nepieciešams veikt izmaiņas sniegtajā informācijā, tad tās nekavējoties sagatavo un iesniedz Komisijai, ietverot informāciju tikai par tiem noguldītājiem, kuru informācija ir precizēta vai pievienota no jauna.

IV. Noslēguma jautājums

18. Noteikumi stājas spēkā 01.04.2013.

19. Ar šo noteikumu spēkā stāšanos spēku zaudē Komisijas 29.10.2009. normatīvie noteikumi Nr. 136 "Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un sniegšanas normatīvie noteikumi".

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētājs K.Zakulis

 

 

1.pielikums
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas
31.01.2013. normatīvajiem noteikumiem Nr.9
"Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un
sniegšanas normatīvie noteikumi"

Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un sniegšanas prasības

Lauka nosaukums

Lauka datu formāts (*)

Lauka vērtība

Lauka vērtības kategorija

Elementa nosaukums

Mātes elements/i

1. Noguldītāja unikāls identifikators

Max40(x)

Iekšējais iestādes identifikators

Identifikators

<NogulditajaUnikalsIdentifikators>

<NGFSubjekts>

2a. Noguldītāja (fiziskās personas) vārds vai vārdi

Max200(x)

Vārds/i. Atdalītājs starp vārdiem – atstarpe

Teksts

<Vards>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

2b. Noguldītāja (fiziskās personas) uzvārds vai uzvārdi

Max200 (x)

Uzvārds/i. Atdalītājs starp vārdiem – atstarpe

Teksts

<Uzvards>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

2c. Noguldītāja (fiziskās personas – rezidenta vai nerezidenta) identifikācijas dokumenta numurs

Max200(x)

Identifikācijas dokumenta numurs

Kods

<IdentifikacijasDokNumurs>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>
<IdentifikacijasDokumenti>
<IdentifikacijasDokuments>

2d. Noguldītāja (fiziskās personas – rezidenta vai nerezidenta, kuram piešķirts šāds kods) identifikācijas (personas) kods

Max200(x)

Personas identifikācijas kods

Kods

<IdentifikacijasNumurs>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

2e. Noguldītāja (fiziskās personas – nerezidenta) dzimšanas datums

YYYY-MM-DD

Starptautiskā standarta ISO 8601 datuma formāts: YYYY-MM-DD

Datums

<DzimsanasDatums>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

3a. Noguldītāja (juridiskās personas) nosaukums

Max200(x)

Atdalītājs starp vārdiem – atstarpe

Teksts

<Nosaukums>

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona>

3b. Noguldītāja (juridiskās personas) reģistrācijas numurs

Max200(x)

Juridiskas personas reģistrācijas numurs publiskā reģistrā

Kods

<RegistracijasNumurs>

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona>

4. Noguldītāja pastāvīgās dzīvesvietas vai juridiskās adreses valsts kods

2(a)

Saskaņā ar standartu LVS EN ISO 3166-1:2007

Kods

<ValstsKods>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona><Adrese>

vai

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona><Adrese>

5. Noguldītāja pastāvīgās dzīvesvietas vai juridiskās adreses pilsēta vai novads

Max200 (a)

Pilsētas/novada nosaukums

Teksts

<PilsetaNovads>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona><Adrese>

vai

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona><Adrese>

6. Noguldītāja pastāvīgās dzīvesvietas vai juridiskās personas pārējā adreses daļa

Max200(x)

Pārējā adreses daļa – iela, māja, dzīvoklis, indekss vai cits

Teksts

<ParejaAdrese>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona><Adrese>

vai

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona><Adrese>

7. Noguldītāja kategorija atbilstoši Mēneša bilances pārskata pozīciju kodiem

4(n)

3203 = Valsts nefinanšu sabiedrību noguldījumi

3204 = Privāto nefinanšu sabiedrību noguldījumi

3207 = Mājsaimniecības apkalpojošo bezpeļņas institūciju noguldījumi

3221 = Mājsaimniecību noguldījumi

3251 = Citu finanšu starpnieku un finanšu palīgsabiedrību noguldījumi

3252 = Apdrošināšanas sabiedrību un pensiju fondu noguldījumi

Kods

<NogulditajaKategorijaMBP>

<NGFSubjekts>

8. Garantētā noguldījuma summa, latos

Max12 (d)

 Garantētā noguldījuma summa, latos

Skaitlis

<GarantetaNGSummaLVL>

<NGFSubjekts>

9. Garantētās atlīdzības summa, latos

Max7 (d)

Garantētās atlīdzības summa, latos

Skaitlis

<GarantetaATLSummaLVL>

<NGFSubjekts>

10. Garantētā noguldījuma summa latos par stāvokli piecas darba dienas pirms pārskata sagatavošanas datuma

Max12 (d)

Garantētā noguldījuma summa latos par stāvokli piecas darba dienas pirms pārskata sagatavošanas datuma

Skaitlis

<GarantetaNGS5dienasLVL>

<NGFSubjekts>

* a = burts; x = burts, cipars vai simbols; d = decimāldaļskaitlis; n = cipars.

 

 

2.pielikums
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas
31.01.2013. normatīvajiem noteikumiem Nr.9
"Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un
sniegšanas normatīvie noteikumi"

XML faila paraugs

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<FKTK_NGF BankasBICKods="XXXXLV22XXX" IzveidesDatums="2007-08-14"
IzveidesLaiks="14:20:00" Versija="1.1" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:noNamespaceSchemaLocation="fktk_ngf_v1-1.xsd">

             <NGFSubjekts>

                          <NogulditajaUnikalsIdentifikators>IBB_345678</NogulditajaUnikalsIdentifikators>

                          <FiziskaPersona>

                                       <Vards>Roberts</Vards>

                                       <Uzvards>Kalniņš</Uzvards>

                                       <IdentifikacijasDokumenti>

                                                     <IdentifikacijasDokuments>

                                       <IdentifikacijasDokNumurs>AT1234567</IdentifikacijasDokNumurs>

                                       <IdentifikacijasDokBeiguDatums>2013-12-31</IdentifikacijasDokBeiguDatums>

                                                     </IdentifikacijasDokuments>

                                                     <IdentifikacijasDokuments>

                                       <IdentifikacijasDokNumurs>AT8912345</IdentifikacijasDokNumurs>

                                       <IdentifikacijasDokBeiguDatums>2015-09-20</IdentifikacijasDokBeiguDatums>

                                                     </IdentifikacijasDokuments>

                                       </IdentifikacijasDokumenti>

                                       <IdentifikacijasNumurs>290281-11753</IdentifikacijasNumurs>

                                       <DzimsanasDatums></DzimsanasDatums>

                                       <Adrese>

                                                     <ValstsKods>LV</ValstsKods>

                                                     <PilsetaNovads>Rīga</PilsetaNovads>

                                                     <ParejaAdrese>Tadaiķu 55-66, LV-1111</ParejaAdrese>

                                       </Adrese>

                          </FiziskaPersona>

                          <NogulditajaKategorijaMBP>3207</NogulditajaKategorijaMBP>

                          <GarantetaNGSummaLVL>5000.00</GarantetaNGSummaLVL>

                          <GarantetaATLSummaLVL>5000.00</GarantetaATLSummaLVL>

                          <GarantetaNGS5dienasLVL>6000.10</GarantetaNGS5dienasLVL>

             </NGFSubjekts>

             <NGFSubjekts>

                          <NogulditajaUnikalsIdentifikators>US-ABCLRC</NogulditajaUnikalsIdentifikators>

                          <JuridiskaPersona>

                                       <Nosaukums>SIA XMIA</Nosaukums>

                                       <RegistracijasNumurs>UK5212584222</RegistracijasNumurs>

                                       <Adrese>

                                                     <ValstsKods>LV</ValstsKods>

                                                     <PilsetaNovads>Rīga</PilsetaNovads>

                                                     <ParejaAdrese>Bauskas 300-10</ParejaAdrese>

                                       </Adrese>

                          </JuridiskaPersona>

                          <NogulditajaKategorijaMBP>3204</NogulditajaKategorijaMBP>

                          <GarantetaNGSummaLVL>255000.00</GarantetaNGSummaLVL>

                          <GarantetaATLSummaLVL>70280.40</GarantetaATLSummaLVL>

                          <GarantetaNGS5dienasLVL>300000.00</GarantetaNGS5dienasLVL>

             </NGFSubjekts>

             </FKTK_NGF>

 

 

3.pielikums
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas
31.01.2013. normatīvajiem noteikumiem Nr.9
"Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un
sniegšanas normatīvie noteikumi"

Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un sniegšanas prasības

Lauka nosaukums

Lauka datu formāts (*)

Lauka vērtība

Lauka vērtības kategorija

Elementa nosaukums

Mātes elements/i

1. Noguldītāja unikāls identifikators

Max40(x)

Iekšējais iestādes identifikators

Identifikators

<NogulditajaUnikalsIdentifikators>

<NGFSubjekts>

2a. Noguldītāja (fiziskās personas) vārds vai vārdi

Max200(x)

Vārds/i. Atdalītājs starp vārdiem – atstarpe

Teksts

<Vards>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

2b. Noguldītāja (fiziskās personas) uzvārds vai uzvārdi

Max200 (x)

Uzvārds/i. Atdalītājs starp vārdiem – atstarpe

Teksts

<Uzvards>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

2c. Noguldītāja (fiziskās personas – rezidenta vai nerezidenta) identifikācijas dokumenta numurs

Max200(x)

Identifikācijas dokumenta numurs

Kods

<IdentifikacijasDokNumurs>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>
<IdentifikacijasDokumenti>
<IdentifikacijasDokuments>

2d. Noguldītāja (fiziskās personas – rezidenta vai nerezidenta, kuram piešķirts šāds kods) identifikācijas (personas) kods

Max200(x)

Personas identifikācijas kods

Kods

<IdentifikacijasNumurs>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

2e. Noguldītāja (fiziskās personas – nerezidenta) dzimšanas datums

YYYY-MM-DD

Starptautiskā standarta ISO 8601 datuma formāts: YYYY-MM-DD

Datums

<DzimsanasDatums>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

3a. Noguldītāja (juridiskās personas) nosaukums

Max200(x)

Atdalītājs starp vārdiem – atstarpe

Teksts

<Nosaukums>

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona>

3b. Noguldītāja (juridiskās personas) reģistrācijas numurs

Max200(x)

Juridiskas personas reģistrācijas numurs publiskā reģistrā

Kods

<RegistracijasNumurs>

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona>

4. Noguldītāja pastāvīgās dzīvesvietas vai juridiskās adreses valsts kods

2(a)

Saskaņā ar standartu LVS EN ISO 3166-1:2007

Kods

<ValstsKods>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona><Adrese>

vai

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona><Adrese>

5. Noguldītāja pastāvīgās dzīvesvietas vai juridiskās adreses pilsēta vai novads

Max200 (a)

Pilsētas/novada nosaukums

Teksts

<PilsetaNovads>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona><Adrese>

vai

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona><Adrese>

6. Noguldītāja pastāvīgās dzīvesvietas vai juridiskās personas pārējā adreses daļa

Max200(x)

Pārējā adreses daļa – iela, māja, dzīvoklis, indekss vai cits

Teksts

<ParejaAdrese>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona><Adrese>

vai

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona><Adrese>

7. Noguldītāja kategorija atbilstoši Mēneša bilances pārskata pozīciju kodiem

4(n)

MBP pozīcijas kods

Kods

<NogulditajaKategorijaMBP>

<NGFSubjekts>

8. Garantētā noguldījuma summa, latos

Max12 (d)

 Garantētā noguldījuma summa, latos

Skaitlis

<GarantetaNGSummaLVL>

<NGFSubjekts>

9. Garantētās atlīdzības summa, latos

Max7 (d)

Garantētās atlīdzības summa, latos

Skaitlis

<GarantetaATLSummaLVL>

<NGFSubjekts>

10. Garantētā noguldījuma summa latos par stāvokli piecas darba dienas pirms pārskata sagatavošanas datuma

Max12 (d)

Garantētā noguldījuma summa latos par stāvokli piecas darba dienas pirms pārskata sagatavošanas datuma

Skaitlis

<GarantetaNGS5dienasLVL>

<NGFSubjekts>

11. Neiekļau- šanas garantēto noguldītāju sarakstā iemesls

Max5 (x)

Klasifikators, kas norāda, kādēļ noguldītājs nav iekļauts garantēto noguldītāju sarakstā

Teksts

<NeieklausanasIemesls>

<NGFSubjekts>

* a = burts; x = burts, cipars vai simbols; d = decimāldaļskaitlis; n = cipars.

 

 

4.pielikums
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas
31.01.2013. normatīvajiem noteikumiem Nr.9
"Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un
sniegšanas normatīvie noteikumi"

XML faila paraugs

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<FKTK_NGF BankasBICKods="XXXXLV22XXX" IzveidesDatums="2007-08-14"
IzveidesLaiks="14:20:00" Versija="1.1" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:noNamespaceSchemaLocation="fktk_ngf_v1-1.xsd">

             <NGFSubjekts>

                          <NogulditajaUnikalsIdentifikators>IBB_345678</NogulditajaUnikalsIdentifikators>

                          <FiziskaPersona>

                                       <Vards>Roberts</Vards>

                                       <Uzvards>Kalniņš</Uzvards>

                                       <IdentifikacijasDokumenti>

                                                     <IdentifikacijasDokuments>

                                       <IdentifikacijasDokNumurs>AT1234567</IdentifikacijasDokNumurs>

                                       <IdentifikacijasDokBeiguDatums>2013-12-31</IdentifikacijasDokBeiguDatums>

                                                     </IdentifikacijasDokuments>

                                                     <IdentifikacijasDokuments>

                                       <IdentifikacijasDokNumurs>AT8912345</IdentifikacijasDokNumurs>

                                       <IdentifikacijasDokBeiguDatums>2015-09-20</IdentifikacijasDokBeiguDatums>

                                                     </IdentifikacijasDokuments>

                                       </IdentifikacijasDokumenti>

                                       <IdentifikacijasNumurs>290281-11753</IdentifikacijasNumurs>

                                       <DzimsanasDatums></DzimsanasDatums>

                                       <Adrese>

                                                     <ValstsKods>LV</ValstsKods>

                                                     <PilsetaNovads>Rīga</PilsetaNovads>

                                                     <ParejaAdrese>Tadaiķu 55-66, LV-1111</ParejaAdrese>

                                       </Adrese>

                          </FiziskaPersona>

                          <NogulditajaKategorijaMBP>3207</NogulditajaKategorijaMBP>

                          <GarantetaNGSummaLVL>5000.00</GarantetaNGSummaLVL>

                          <GarantetaATLSummaLVL>5000.00</GarantetaATLSummaLVL>

                          <GarantetaNGS5dienasLVL>6000.10</GarantetaNGS5dienasLVL>

             </NGFSubjekts>

             <NGFSubjekts>

                          <NogulditajaUnikalsIdentifikators>US-ABCLRC</NogulditajaUnikalsIdentifikators>

                          <JuridiskaPersona>

                                       <Nosaukums>SIA XMIA</Nosaukums>

                                       <RegistracijasNumurs>UK5212584222</RegistracijasNumurs>

                                       <Adrese>

                                                     <ValstsKods>LV</ValstsKods>

                                                     <PilsetaNovads>Rīga</PilsetaNovads>

                                                     <ParejaAdrese>Bauskas 300-10</ParejaAdrese>

                                       </Adrese>

                          </JuridiskaPersona>

                          <NogulditajaKategorijaMBP>3204</NogulditajaKategorijaMBP>

                          <GarantetaNGSummaLVL>255000.00</GarantetaNGSummaLVL>

                          <GarantetaATLSummaLVL>70280.40</GarantetaATLSummaLVL>

                          <GarantetaNGS5dienasLVL>300000.00</GarantetaNGS5dienasLVL>

                          <NeieklausanasIemesls>AB123</NeieklausanasIemesls>

             </NGFSubjekts>

             </FKTK_NGF>

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!