• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības
Zvērināts tiesu izpildītājs, zvērināts notārs, maksātnespējas administrators vai nekustamā īpašuma īpašnieks (izīrētājs) šeit paziņo personām par saistību esamību pret kreditoru (izīrētāju) un aicina labprātīgi samaksāt parādu noteiktā termiņā, norādot kredītiestādes nosaukumu un konta numuru. Šis aicinājums var būt kā brīdinājums pirms īpašuma pārdošanas izsolē vai prasības celšanas tiesā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2012/104.US1): uzaicinājums nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 4.07.2012., Nr. 104 https://www.vestnesis.lv/op/2012/104.US1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Priekuļu novada Liepas pagasta pārvalde brīdina dzīvokļa Nr.51, Pāvila Rozīša ielā 6, Liepā, Liepas pagastā, īrnieku VIKTORU MALAŠEŅU, par parāda dzēšanas nepieciešamību par dzīvojamās telpas īri un sniegtajiem pakalpojumiem, kas...

Vēl šajā numurā

04.07.2012., Nr. 104

OP 2012/104.US1
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 42 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums nokārtot saistības

Uzaicinājums nokārtot saistības

Priekuļu novada Liepas pagasta pārvalde brīdina dzīvokļa Nr.1, Rūpnīcas ielā 15, Liepā, Liepas pagastā, bijušo īpašnieku ARMANDU AMIRHANOVU, personas kods 160969-11286, par parāda dzēšanas nepieciešamību par dzīvojamās mājas uzturēšanu un apsaimniekošanu un sniegtajiem pakalpojumiem, kas uz 2012.gada 19.jūniju ir Ls 350,84, maksājuma nokavējuma procenti Ls 136,22, kopā Ls 487,06 (četri simti astoņdesmit septiņi lati un 6 santīmi).

Ja parāds netiks samaksāts mēneša laikā pēc šīs publikācijas, pret jums, saskaņā ar LR spēkā esošiem likumdošanas aktiem, tiks sniegta prasība tiesā par parāda, maksājuma nokavējuma procentu un tiesas izdevumu piedziņu.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!