• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Rīgas dome
Republikas pilsētas domes publicē saistošos noteikumus un to paskaidrojuma rakstu. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas, ja tajos nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Pirms republikas pilsētas domes vēlēšanām republikas pilsētu vēlēšanu komisijas publicē reģistrētos deputātu kandidātu sarakstus, pēc vēlēšanām – informāciju par pilsētas domē ievēlētajiem deputātiem.

Rīgas pilsētas izpilddirektors publicē rīkojumus par paaugstinātas ledus bīstamības perioda noteikšanu.

TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas domes 2012. gada 14. augusta saistošie noteikumi Nr. 183 "Speciāli pasažieru pārvadāšanai izgatavoto velosipēdu, kas paredzēti komercpakalpojumu sniegšanai, izmantošanas noteikumi Rīgas pilsētā". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 11.09.2012., Nr. 143 https://www.vestnesis.lv/op/2012/143.8

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valmieras pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.129

Par sabiedrisko kārtību un drošību Valmieras pilsētas pašvaldības aktīvās atpūtas objektos

Vēl šajā numurā

11.09.2012., Nr. 143

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rīgas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 183

Pieņemts: 14.08.2012.

OP numurs: 2012/143.8

2012/143.8
RĪKI

Rīgas domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 1 Visi

Rīgas domes saistošie noteikumi Nr.183

Rīgā 2012.gada 14.augustā (prot. Nr.86, 5.§)

Speciāli pasažieru pārvadāšanai izgatavoto velosipēdu, kas paredzēti komercpakalpojumu sniegšanai, izmantošanas noteikumi Rīgas pilsētā

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām" 44.panta 4.punktu un
Ministru kabineta 2004.gada 29.jūnija noteikumu Nr.571
"Ceļu satiksmes noteikumi" 230.1punktu

1. Saistošie noteikumi (turpmāk arī – noteikumi) nosaka speciāli pasažieru pārvadāšanai izgatavoto velosipēdu, kas paredzēti komercpakalpojumu sniegšanai (turpmāk – pasažieru velosipēdi), izmantošanas nosacījumus un pasažieru velosipēdu kustības maršrutu apstiprināšanas kārtību.

2. Rīgas pilsētā pasažieru velosipēdi drīkst braukt tikai šajos noteikumos noteiktajā kārtībā izsniegto pasažieru velosipēdu kustības maršrutu atļauju norādītajos maršrutos.

3. Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā, ņemot vērā satiksmes drošību un sabiedrisko nepieciešamību, pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļauju izsniedz:

3.1. visai diennaktij pasažieru velosipēda kustības maršrutiem:

3.1.1. dzīvojamās zonās, kas noteiktas atbilstoši Ministru kabineta 2004.gada 29.jūnija noteikumiem Nr.571 "Ceļu satiksmes noteikumi";

3.1.2. parku teritorijās un parku teritorijām piegulošajās ietvēs;

3.1.3. Alberta ielā, Andreja Pumpura ielā, Antonijas ielas posmā no Alberta ielas līdz Kalpaka bulvārim, Brīvības bulvāra posmā no Aspazijas bulvāra līdz Raiņa bulvārim abos virzienos, Brīvības bulvāra posmā no Raiņa bulvāra līdz Kalpaka bulvārim virzienā no centra, Eksporta ielas vietējas nozīmes brauktuvē no Miķeļa ielas līdz Eksporta ielai, Elizabetes ielas posmā no Antonijas ielas līdz Jura Alunāna ielai, Ģertrūdes ielas posmā no Skolas ielas līdz Baznīcas ielai, Jura Alunāna ielā, Krišjāņa Barona ielas posmā no Merķeļa ielas līdz Raiņa bulvārim pa ietvi, Miķeļa ielā, Nikolaja Rēriha ielā, Reimersa ielā pa velosipēdu ceļu, Skolas ielā pa velosipēdu ceļu, Strēlnieku ielas posmā no Kalpaka bulvāra līdz Alberta ielai, Tērbatas ielā no Merķeļa ielas līdz Elizabetes ielai;

3.1.4. šo noteikumu 3.1.1.–3.1.3.apakšpunktā norādīto teritoriju un/vai ielu posmu savienojuma vietās;

3.2. darba dienām no plkst. 21.00 līdz plkst. 06.00, brīvdienām un svētku dienām visai diennaktij papildus pasažieru velosipēda kustības maršrutiem ielu posmos, ko ierobežo Daugavas krastmala, Hanzas iela, Stabu iela, Valmieras iela, Satekles iela, Marijas iela, 13.janvāra iela un Tērbatas ielā posmā no Stabu ielas līdz Artilērijas ielai.

4. Pasažieru velosipēda nogādāšanai stāvvietā vai tehniskās apkopes vietā darba dienām no plkst. 20.00 līdz plkst. 07.00, brīvdienām un svētku dienām visai diennaktij var tikt izsniegta pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļauja arī ārpus 3.punktā norādītajām teritorijām un ielu posmiem, ar nosacījumu, ka ar pasažieru velosipēdu šajā maršrutā aizliegts pārvadāt pasažierus.

5. Šo noteikumu 3.2.apakšpunktā un 4.punktā paredzētajos pasažieru velosipēda kustības maršrutos aizliegts iekļaut Aleksandra Čaka ielu, Brīvības ielu, Eksporta ielu (izņemot šo noteikumu 3.1.apakšpunktā minēto vietējās nozīmes brauktuvi), Hanzas ielu, Krišjāņa Barona ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Marijas ielu, Pulkveža Brieža ielu, Satekles ielu, 11.novembra krastmalu, 13.janvāra ielu.

6. Pasažieru velosipēdu atļauts vadīt personai, kura nav jaunāka par 18 gadiem un ir saņēmusi vadītāja apliecību, kas dod tiesības vadīt velosipēdu.

7. Lai saņemtu pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļauju, juridiskai personai vai fiziskai personai, kas reģistrējusies Valsts ieņēmumu dienestā kā saimnieciskās darbības veicēja (turpmāk – pakalpojuma sniedzējs), Rīgas domes Satiksmes departamentā jāiesniedz:

7.1. rakstveida pieteikums (1.pielikums);

7.2. dokumenta, kas apliecina pakalpojuma sniedzēja turējuma tiesības uz pasažieru velosipēdu, ja pakalpojuma sniedzējs nav pasažieru velosipēda īpašnieks (līzinga, nomas, patapinājuma vai tamlīdzīga līguma kopija, uzrādot oriģinālu);

7.3. ražotāja izsniegto dokumentu, kas identificē pasažieru velosipēda tehniskos datus, kopijas (uzrādot oriģinālus);

7.4. izziņa, kuru ne ātrāk kā vienu mēnesi pirms šīs izziņas iesniegšanas dienas izdevis Valsts ieņēmumu dienests un kas apliecina, ka pakalpojuma sniedzējam nav nodokļu parādu, tajā skaitā valsts sociālās apdrošināšanas iemaksu parādi.

8. Pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļauja tiek izsniegta uz laiku līdz divpadsmit mēnešiem, bet ne ilgāk kā līdz nākamā kalendārā gada 1.martam.

9. Rīgas domes Satiksmes departaments izskata pieteikumu un pieņem lēmumu pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļaujas izsniegšanai par katru pasažieru velosipēdu. Ja pasažieru velosipēda kustības maršruts ietver parka teritoriju, pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļaujā tiek iekļauti parka teritorijas valdītāja nosacījumi parka teritorijas izmantošanai.

10. Rīgas domes Satiksmes departaments pieņem lēmumu par atteikumu izsniegt pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļauju, ja:

10.1. var tikt būtiski traucēti citi ceļu satiksmes dalībnieki;

10.2. iesniegtais pieteikums pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļaujas saņemšanai neatbilst šo noteikumu prasībām.

11. Lēmums par pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļaujas izsniegšanu stājas spēkā un tā (2.pielikums) tiek izsniegta, kad ir izpildīti turpmāk minētie nosacījumi, ko apliecina Rīgas domes Satiksmes departamenta atzīme uz lēmuma:

11.1. pakalpojuma sniedzējs ir iesniedzis Rīgas domes Satiksmes departamentā spēkā esoša apdrošināšanas līguma kopiju (uzrādot oriģinālu) par attiecīgā pasažieru velosipēda vadītāja civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu par trešajām personām nodarītajiem zaudējumiem pasažieru velosipēda izmantošanas laikā saskaņā ar šo noteikumu 12.punktu;

11.2. pasažieru velosipēdam ir piestiprināta numura zīme, kas atbilst šo noteikumu 13.punkta prasībām;

11.3. pasažieru velosipēds ir aprīkots ar pirmās palīdzības aptieciņu;

11.4. pasažieru velosipēds ir aprīkots ar drošības jostu pasažieriem;

11.5. pasažieru velosipēds ir aprīkots ar gaismas virzienrādītājiem;

11.6. pasažieru velosipēds ir aprīkots ar baltas gaismas lukturi priekšpusē un diviem sarkanas gaismas lukturiem aizmugurē, ne tālāk par 120 mm no ārējiem pasažieru velosipēda gabarītiem;

11.7. pasažieru velosipēds ir aprīkots ar vismaz diviem baltas gaismas atstarotājiem, kas norāda pasažieru velosipēda gabarītus pretim braucošajiem transportlīdzekļiem.

12. Civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas līgumā katram pasažieru velosipēda vadītājam jāparedz atbildības limits ne mazāks kā 200 000 latu gadā ar šādu atbildības limitu katram apdrošināšanas gadījumam:

12.1. personai nodarīto zaudējumu atlīdzināšanai – ne mazāk kā 40 000 latu katrai cietušajai personai;

12.2. mantai nodarīto zaudējumu atlīdzināšanai – ne mazāk kā 40 000 latu neatkarīgi no trešo personu skaita.

13. Numura zīmi ar VAS "Ceļu satiksmes drošības direkcija" piešķirto pasažieru velosipēda reģistrācijas numuru jāpiestiprina uz ārējās virsbūves aizmugurē redzamā vietā, ievērojot šādas prasības:

13.1. numura zīmes izmēri – 520 x 110 mm, katra simbola augstums – 80 mm, katra simbola platums – 45 mm, attālums starp simboliem – 15 mm;

13.2. numura zīmes simboliem jābūt skaidri saredzamiem.

14. Pasažieru velosipēdam izmantošanas laikā jābūt aprīkotam atbilstoši šo noteikumu 11.2.–11.7.apakšpunkta prasībām, jābūt spēkā esošam apdrošināšanas līgumam par pasažieru velosipēda vadītāja civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu atbilstoši šo noteikumu 11.1.apakšpunktam. Braukšanas laikā pasažieru velosipēda pasažieriem jābūt piesprādzētiem ar drošības jostu. Šo noteikumu 11.6.apakšpunktā minētajiem lukturiem jābūt iedegtiem diennakts tumšajā laikā vai nepietiekamas redzamības apstākļos.

15. Rīgas domes Satiksmes departaments lēmumu par pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļaujas izsniegšanu var atcelt, ja:

15.1. pakalpojuma sniedzējs pieteikumā Rīgas domes Satiksmes departamentam sniedzis nepatiesu informāciju;

15.2. nav veikta pasažieru velosipēda īpašnieka civiltiesiskās atbildības apdrošināšana par trešajām personām nodarītajiem zaudējumiem;

15.3. pakalpojuma sniedzējs pārkāpj šo noteikumu vai citu Latvijas Republikas normatīvo aktu prasības;

15.4. konstatēts, ka tiek apdraudēta pasažieru vai citu personu dzīvība vai veselība;

15.5. pasažieru velosipēda vadītājam nav Ceļu satiksmes likuma noteiktajām prasībām atbilstošas vadītāja apliecības, kas dod tiesības vadīt velosipēdu.

16. Rīgas domes Satiksmes departaments atceļ lēmumu par pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļaujas izsniegšanu, ja:

16.1. pakalpojuma sniedzējs iesniedz Rīgas domes Satiksmes departamentam iesniegumu par atteikšanos no pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļaujas;

16.2. pakalpojuma sniedzējs zaudē īpašuma vai turējuma tiesības uz pasažieru velosipēdu;

16.3. pakalpojuma sniedzējs sistemātiski vai būtiski pārkāpj šo noteikumu vai citu Latvijas Republikas normatīvo aktu prasības.

17. Ja tiek pieņemts šo noteikumu 15. vai 16.punktā minētais lēmums, pakalpojumu sniedzējam ir pienākums 5 (piecu) dienu laikā pēc lēmuma stāšanās spēkā nodot pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļauju Rīgas domes Satiksmes departamentā.

18. Ja tiek noslēgts jauns apdrošināšanas līgums par pasažieru velosipēda īpašnieka civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu par trešajām personām nodarītajiem zaudējumiem, pakalpojuma sniedzējs 10 dienu laikā iesniedz Rīgas domes Satiksmes departamentā šo dokumentu kopijas (uzrādot oriģinālus).

19. Pasažieru velosipēdam redzamā vietā jāpiestiprina pakalpojuma sniedzēja vizītkarte (3.pielikums) un informācija par komercpakalpojuma maksu, kā arī lietošanas drošības noteikumi latviešu valodā un vismaz divās svešvalodās.

20. Pasažieru velosipēdus atļauts apstādināt un novietot stāvēšanai vienā rindā paralēli brauktuves (ceļa) malai. Pasažieru velosipēdam aizliegts apstāties vai stāvēt, ja tas apdraud ceļu satiksmes drošību vai traucē citus ceļu satiksmes dalībniekus.

21. Pakalpojuma sniedzējs un pasažieru velosipēda vadītājs ir atbildīgi par pasažieru drošību.

22. Ja sakarā ar publiskiem pasākumiem, valsts amatpersonu vizītēm vai citu iemeslu dēļ uz noteiktu laiku tiek slēgta vai ierobežota kustība kādā maršruta posmā, pasažieru velosipēds šajā laikā ir tiesīgs braukt tikai tajā maršruta daļā, kurā kustība ir atļauta.

23. Pasažieru velosipēda vadītājam līdzi jābūt vadītāja apliecībai un pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļaujai, kas jāiesniedz pārbaudei pēc šo noteikumu prasību izpildes kontrolējošo institūciju darbinieka pieprasījuma.

24. Šo noteikumu prasību izpildi kontrolē Rīgas pašvaldības policija un Rīgas domes Satiksmes departamenta Kontroles dienests.

25. Pakalpojumu sniedzējam vai pasažieru velosipēda vadītājam var uzlikt šādus administratīvos sodus:

25.1. par pasažieru velosipēda izmantošanu bez tehniskā kārtībā esoša šo noteikumu 11.2.–11.7.apakšpunktā paredzētā aprīkojuma, par pasažiera, kurš nav piesprādzējies ar drošības jostu, vešanu un par šo noteikumu 18., 19., 22., 23.punktā minēto prasību pārkāpšanu var uzlikt administratīvo sodu no Ls 10 līdz Ls 50;

25.2. par pasažieru velosipēda izmantošanu bez šo noteikumu 11.1.apakšpunktā paredzētā apdrošināšanas līguma, par pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļaujā norādītā pasažieru skaita pārsniegšanu un par šo noteikumu 20.punktā minēto prasību pārkāpšanu var uzlikt administratīvo sodu no Ls 20 līdz Ls 150;

25.3. par šo noteikumu 2. un 6.punktā minēto prasību pārkāpšanu var uzlikt administratīvo sodu no Ls 50 līdz Ls 250.

26. Par šo noteikumu neievērošanu pakalpojuma sniedzējam vai pasažieru velosipēda vadītājam var uzlikt administratīvo sodu no Ls 10 līdz Ls 250.

27. Šo saistošo noteikumu prasības pakalpojuma sniedzējiem ir jāizpilda viena mēneša laikā pēc saistošo noteikumu spēkā stāšanās dienas.

28. Saistošie noteikumi publicējami laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" un stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas.

Rīgas domes priekšsēdētājs N.Ušakovs



 

1.pielikums
Rīgas domes 2012.gada 14.augusta
saistošajiem noteikumiem Nr.183

Rīgas domes priekšsēdētājs N.Ušakovs



 

2.pielikums
Rīgas domes 2012.gada 14.augusta
saistošajiem noteikumiem Nr.183

Rīgas domes priekšsēdētājs N.Ušakovs



 

3.pielikums
Rīgas domes 2012.gada 14.augusta
saistošajiem noteikumiem Nr.183

Rīgas domes priekšsēdētājs N.Ušakovs



 

Paskaidrojuma raksts
Rīgas domes 2012.gada 14.augusta saistošajiem noteikumiem Nr.183 "Speciāli pasažieru pārvadāšanai izgatavoto velosipēdu, kas paredzēti komercpakalpojumu sniegšanai, izmantošanas noteikumi Rīgas pilsētā"

1. Īss saistošo noteikumu satura izklāsts

Saistošie noteikumi "Speciāli pasažieru pārvadāšanai izgatavoto velosipēdu, kas paredzēti komercpakalpojumu sniegšanai, izmantošanas noteikumi Rīgas pilsētā" (turpmāk – noteikumi) paredz, ka ar pasažieru velosipēdu drīkstēs braukt pa maršrutiem, kurus apstiprinās Rīgas domes Satiksmes departaments, izsniedzot attiecīgu pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļauju uz vienu sezonu. Šī atļauja tiks izsniegta visai diennaktij maršrutiem tikai dzīvojamās zonās, parku teritorijās un ielu posmos, lai savienotu netālu esošās dzīvojamās zonas un/vai parku teritorijas, ielu posmos, lai nokļūtu līdz pasažieru ostai Eksporta ielā, ielu posmos jūgendstila ēku apskatei klusajā centrā, kā arī maršrutiem pa velosipēdu ceļu Skolas ielā un Ģertrūdes ielas posmā no Skolas ielas līdz Baznīcas ielai. Darba dienām no plkst. 21.00 līdz plkst. 06.00, brīvdienām un svētku dienām visai diennaktij pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļauja tiks izsniegta papildus maršrutiem ielu posmos, ko ierobežo Daugavas krastmala, Hanzas iela, Stabu iela, Valmieras iela, Satekles iela, Marijas iela, 13.janvāra iela un Tērbatas ielā posmā no Stabu ielas līdz Artilērijas ielai, tādējādi nodrošinot iespēju pakalpojuma sniedzējiem veikt pārvadājumus līdz izplatītākajiem galamērķiem pilsētas centrālajā daļā (viesnīcas, klubi, kafejnīcas u.tml.). Noteikumos ir minētas ielas, kuras nav atļauts iekļaut pasažieru velosipēdu kustības maršrutos, jo šajās ielās ir liela satiksmes intensitāte un/vai pa tām tiek nodrošināta sabiedriskā transporta satiksme. Pasažieru velosipēdu nogādāšanai stāvvietā vai tehniskās apkopes vietā tiks paredzēta iespēja apstiprināt speciālu maršrutu, pa kuru atļauts braukt bez pasažieriem.

Lai saņemtu pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļauju, pakalpojuma sniedzējam būs jāiesniedz dokumenti, kas apliecina pasažieru velosipēda īpašuma vai turējuma tiesības, velosipēda tehnisko dokumentu kopijas, izziņu par nodokļu parādu neesamību. Pasažieru velosipēds būs jāreģistrē VAS "Ceļu satiksmes drošības direkcija", kā arī pakalpojuma sniedzējam būs pienākums apdrošināt vadītāja civiltiesisko atbildību par trešajām personām nodarītajiem zaudējumiem pasažieru velosipēda izmantošanas laikā. Noteikumi nosaka prasības, kādām jābūt pasažieru velosipēda aprīkojumam – jābūt piestiprinātai numura zīmei, vizītkartei un informācijai par komercpakalpojuma maksu, lietošanas drošības noteikumiem, pirmās palīdzības aptieciņai, drošības jostai pasažieriem, gaismas virzienrādītājiem, baltas gaismas lukturim priekšpusē un diviem sarkanas gaismas lukturiem aizmugurē un vismaz diviem baltas gaismas atstarotājiem, kas norāda pasažieru velosipēda gabarītus pretimbraucošajiem transportlīdzekļiem. Noteikumos noteiktas prasības, kādiem dokumentiem jāatrodas pie pasažieru velosipēda vadītāja un jāiesniedz pārbaudei pēc kontrolējošo institūciju darbinieka pieprasījuma (vadītāja apliecībai un pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļaujai). Pasažieru velosipēdus drīkstēs apstādināt un novietot stāvēšanai vienā rindā paralēli brauktuves (ceļa) malai.

Noteikumi paredz arī kārtību lēmuma par pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļaujas izsniegšanu atcelšanai. Noteikumu ievērošanas kontroli veiks Rīgas pašvaldības policija un Rīgas domes Satiksmes departamenta Kontroles dienests, kuri par noteikumu neievērošanu pakalpojuma sniedzējam vai pasažieru velosipēda vadītājam būs tiesīgi uzlikt administratīvo sodu no Ls 10 līdz Ls 250.

2. Saistošo noteikumu nepieciešamības pamatojums

Ar 2011.gada 27.decembra Ministru kabineta noteikumiem Nr.1017 "Grozījumi Ministru kabineta 2004.gada 29.jūnija noteikumos Nr.571 "Ceļu satiksmes noteikumi"" Ministru kabineta 2004.gada 29.jūnija noteikumi Nr.571 "Ceļu satiksmes noteikumi" (turpmāk tekstā – Ceļu satiksmes noteikumi) tika papildināti ar 230.1punktu. Ceļu satiksmes noteikumu 230.1punkts paredz tiesības pašvaldībām noteikt speciāli pasažieru pārvadāšanai izgatavotu pasažieru velosipēdu, kas paredzēti komercpakalpojumu sniegšanai, izmantošanas nosacījumus un pasažieru velosipēdu kustības maršrutus, izvērtējot maršrutu sabiedriskās nepieciešamības un drošības kritērijus. Ņemot vērā minēto deleģējumu un faktu, ka pēdējos gados Rīgas pilsētā ir attīstījusies pasažieru velosipēdu komercpakalpojumu sniegšana, izstrādāti šie noteikumi.

3. Informācija par saistošo noteikumu ietekmi uz pašvaldības budžetu

Nav tiešas ietekmes uz pašvaldības budžetu.

4. Informācija par saistošo noteikumu ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā

Saistošie noteikumi izstrādāti, lai sekmētu uzņēmējdarbību un tūristu piesaisti Rīgas pilsētā.

5. Informācija par saistošo noteikumu ietekmi uz administratīvajām procedūrām

Noteikumi paredz administratīvās procedūras, kas nepieciešamas lēmumu pieņemšanai par pasažieru velosipēda kustības maršrutu atļaujas izsniegšanu minēto lēmumu atcelšanai, kā arī lēmumu izpildes kontrolei.

6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām

Notikušas konsultācijas ar biedrību "Latvijas Velorikšu asociācija".


Rīgas domes priekšsēdētājs N.Ušakovs

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!