Laidiens: 09.02.2024., Nr. 29

Dažādi sludinājumi

OP 2024/29.DA1

Paziņojums

Kultūras ministrija saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 49. panta pirmo daļu, Ministru kabineta 2014. gada 17. jūnija noteikumiem Nr. 317 "Kārtība, kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz un publisko līdzdarbības līgumus, kā arī piešķir valsts budžeta finansējumu privātpersonām valsts pārvaldes uzdevumu veikšanai un uzrauga piešķirtā finansējuma izlietojumu" un Ministru kabineta 2003. gada 29. aprīļa noteikumu Nr. 241 "Kultūras ministrijas nolikums" 4.1. un 4.2. punktu, ņemot vērā Kultūras ministrijas izsludinātā konkursa "Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu džeza mūzikas attīstības veicināšanai" rezultātus, 2024. gada 31. janvārī noslēgusi līdzdarbības līgumu "Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu džeza mūzikas attīstības veicināšanai" ar biedrību "Latvijas Mūzikas informācijas centrs". Līdzdarbības līguma pilns teksts pieejams Kultūras ministrijas tīmekļvietnes www.km.gov.lv sadaļā "NVO deleģētie uzdevumi".


OP 2024/29.DA2

Paziņojums

Zemgales apgabaltiesas zvērināta notāre Ilona Litinska, prakses vieta: Pasta iela 47, Jelgava, LV-3001, pamatojoties uz DITAS RIETUMAS un IEVAS RIETUMAS lūgumu un saskaņā ar Dzīvojamo telpu īres likuma 28. panta trešo daļu, paziņo, ka nekustamajam īpašumam ar kadastra numuru 0100 088 0041, īpašuma adrese: Čiekurkalna 6. šķērslīnija 13, Rīga, ir mainījušās īpašuma tiesības, un uzaicina personas, kuras bija noslēgušas šo dzīvojamo telpu īres līgumus ar izīrētāju, viena mēneša laikā no publikācijas dienas paziņot par to un iesniegt dzīvojamās telpas īres līgumu/-us zvērinātai notārei.

Ja publikācijā noteiktajā termiņā un kārtībā neviena persona nav pieteikusies, uzskatāms, ka ar ieguvēja īpašuma tiesību nostiprināšanu zemesgrāmatā ir izbeigušās jebkādas dzīvojamo telpu īres likumā minētās tiesības lietot dzīvojamo telpu uz izīrētāja noslēgtā īres līguma pamata.


OP 2024/29.DA3

Paziņojums

Kultūras ministrija saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likumu un Ministru kabineta 2014. gada 17. jūnija noteikumiem Nr. 317 "Kārtība, kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz un publisko līdzdarbības līgumus, kā arī piešķir valsts budžeta finansējumu privātpersonām valsts pārvaldes uzdevumu veikšanai un uzrauga piešķirtā finansējuma izlietojumu" izsludina konkursu "Par valsts pārvaldes uzdevuma - sabiedrības kritiskās domāšanas stiprināšana attiecībā uz mediju saturu un mediju atbildīguma veicināšana - veikšanu".

Ar konkursa nolikumu var iepazīties Kultūras ministrijas tīmekļvietnes www.km.gov.lv sadaļā "Finansējuma iespējas", kā arī līdz pieteikumu iesniegšanas termiņa beigām - Kultūras ministrijas Dokumentu pārvaldības nodaļā Rīgā, K.Valdemāra ielā 11a, 21. kabinetā, darba laikā (pirmdienās - ceturtdienās no plkst. 8.30 līdz plkst. 17.15 un piektdienās no plkst. 8.30 līdz plkst. 16.00).

Pieteikumi jāiesniedz Kultūras ministrijas Dokumentu pārvaldības nodaļā līdz 2024. gada 7. marta plkst. 17.15, nogādājot tos klātienē vai nosūtot pa pastu - K.Valdemāra iela 11a, Rīga, LV-1364 (pasta zīmogs - 2024. gada 7. marts), vai nosūtot elektroniski uz Kultūras ministrijas oficiālo elektronisko adresi (e-adresi) vai e-pastu: pasts@km.gov.lv, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu.

Pieteikumu atvēršanas datums un vieta: ne vēlāk kā 10 (desmit) dienu laikā pēc pieteikšanās termiņa beigām Kultūras ministrijā. Informāciju par nolikumu un dalību konkursā var saņemt pa tālruni 26453523, vai iesniedzot rakstveida pieprasījumu, bet ne vēlāk kā 5 (piecas) dienas pirms pieteikuma iesniegšanas termiņa beigām.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)