Laidiens: 07.02.2023., Nr. 27

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

OP 2023/27.PD1

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (turpmāk - CFLA) paziņo

ka, ir veikts tehnisks precizējums 2022.gada 21.novembrī izsludinātās Eiropas Savienības Atveseļošanas un noturības mehānisma plāna 3.1.reformu un investīciju virziena "Reģionālā politika" 3.1.1.6.i. investīcijas "Pašvaldību funkciju īstenošanai un pakalpojumu sniegšanai nepieciešamo bezemisiju transportlīdzekļu iegāde" projektu iesniegumu atlases nolikuma (turpmāk - atlases nolikums) 2.pielikumā "Projekta iesnieguma veidlapas aizpildīšanas metodika" - ir papildināts skaidrojums par pievienotās vērtības nodokļa izmaksu iekļaušanu projektā saskaņā ar MK noteikumu 1 24.punktu.

Papildus atlases nolikumam ir pievienots 1.pielikuma 4.apakšpielikums "Apliecinājums par informētību attiecībā uz interešu konflikta jautājumu regulējumu un to integrāciju iekšējās kontroles sistēmās". Pamatojoties uz veiktajiem grozījumiem, tehniski precizēts atlases nolikuma 1.pielikums "Iesniedzamo dokumentu saraksts un pielikumi".

Veiktie grozījumi un informācija par projektu iesniegumu atlasi pieejama CFLA tīmekļa vietnē: https://www.cfla.gov.lv/lv/3116i-pasvaldibu-funkciju-istenosanai-un-pakalpojumu-sniegsanai-nepieciesamo-bezemisiju-transportlidzeklu-iegade.

____________________________________________

1 Ministru kabineta 2022.gada 25.oktobra noteikumi Nr.673 "Eiropas Savienības Atveseļošanas un noturības mehānisma plāna trešās komponentes "Nevienlīdzības mazināšana" 3.1. reformu un investīciju virziena "Reģionālā politika" 3.1.1.6.i. investīcijas "Pašvaldību funkciju īstenošanai un pakalpojumu sniegšanai nepieciešamo bezemisiju transportlīdzekļu iegāde" īstenošanas noteikumi".


OP 2023/27.PD2

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (turpmāk - CFLA) paziņo

ka, ir veikti tehniski precizējumi 2022.gada 20.decembrī izsludinātās Eiropas Savienības Atveseļošanas un noturības mehānisma plāna 1.2. reformu un investīciju virziena "Energoefektivitātes uzlabošana" 1.2.1.3.i. investīcijas "Pašvaldību ēku un infrastruktūras uzlabošana, veicinot pāreju uz atjaunojamo energoresursu tehnoloģiju izmantošanu un uzlabojot energoefektivitāti" projektu iesniegumu atlases nolikuma (turpmāk - atlases nolikums) 1.pielikumā "Iesniedzamo dokumentu saraksts un pielikumi" (turpmāk - 1.pielikums) un tā 7.apakšpielikumā "Pārskats par ēkas energosertifikāta aprēķinos izmantojamām ievaddatu vērtībām" (word formātā), projektu iesniegumu atlases nolikuma 2.pielikumā "Projekta iesnieguma veidlapas aizpildīšanas skaidrojums", projektu iesniegumu atlases nolikuma 3.pielikumā "Ēkā īstenoto sabiedrisko pakalpojumu (valsts vai pašvaldības apmaksātie veselības aprūpes pakalpojumi) sniegšanas jaudas īpatsvara aprēķinu veidnes finanšu izteiksmē" un projektu iesniegumu atlases nolikuma 4.pielikuma apakšpielikumā "Veidne saimnieciskās darbības aprēķinam laika izteiksmē".

Papildus atlases nolikumam ir pievienots 1.pielikuma 8.apakšpielikums "Apliecinājums par informētību attiecībā uz interešu konflikta jautājumu regulējumu un to integrāciju iekšējās kontroles sistēmās" un 4.pielikums "Metodiskie norādījumi par parasto papildpakalpojumu un papildinošas saimnieciskās darbības kontroli un uzraudzību 1.2.1.3.i. investīcijas ietvaros".

Veiktie grozījumi un informācija par projektu iesniegumu atlasi pieejama CFLA tīmekļa vietnē: https://www.cfla.gov.lv/lv/1213i-pasvaldibu-eku-un-infrastrukturas-uzlabosana.


OP 2023/27.PD3

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) paziņo

ka, ir veikti grozījumi Eiropas Savienības Atveseļošanas un noturības mehānisma plāna 3.1.reformu un investīciju virziena "Reģionālā politika" 3.1.1.3.i. investīcijas "Investīcijas uzņēmējdarbības publiskajā infrastruktūrā industriālo parku un teritoriju attīstīšanai reģionos"" projektu iesniegumu atlases kārtas atlases nolikumā.

Grozījumi ir veikti atlases nolikuma 2.pielikumā "Iesniedzamo dokumentu saraksts", 3.pielikumā "Eiropas Savienības Atveseļošanas un noturības mehānisma plāna 3.1. reformu un investīciju virziena "Reģionālā politika" 3.1.1.3.i. investīcijas "Investīcijas uzņēmējdarbības publiskajā infrastruktūrā industriālo parku un teritoriju attīstīšanai reģionos" projekta iesnieguma veidlapas aizpildīšanas metodika", 4.pielikumā "3.1.1.3.i. investīcijas "Investīcijas uzņēmējdarbības publiskajā infrastruktūrā industriālo parku un teritoriju attīstīšanai reģionos" projektu iesniegumu vērtēšanas kritēriju piemērošanas metodika", 6.pielikumā "Līgums/Vienošanās> par Eiropas Savienības Atveseļošanas fonda projekta ieviešanu".

Papildus atlases nolikuma 1.pielikumam "Projekta iesnieguma veidlapas saturs un pielikumi" ir pievienots 13.pielikums "Apliecinājums par informētību attiecībā uz interešu konflikta jautājumu regulējumu un to integrāciju iekšējās kontroles sistēmās" un 14.pielikums "Projekta realizācijas rezultātā sagaidāmo izmaiņu būtiskuma novērtējums". Pamatojoties uz veiktajiem grozījumiem, tehniski precizēts atlases nolikuma 1.pielikums "Iesniedzamo dokumentu saraksts un pielikumi".

Veiktie grozījumi un informācija par projektu iesniegumu atlasi pieejama CFLA tīmekļvietnē: https://www.cfla.gov.lv/lv/3113i-investicijas-uznemejdarbibas-publiskaja-infrastruktura-industrialo-parku-un-teritoriju-attistisanai-regionos.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)