Laidiens: 20.05.2022., Nr. 97

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2022/97.AKK1

Alberta koledža izsludina konkursu uz vakanto amatu - direktora vietnieks studiju un kvalitātes jautājumos

Alberta koledža ir valsts akreditēta augstākās izglītības iestāde, kas īsteno pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas dažādās specialitātēs. Tā ir augstākā izglītība, kuru var apgūt pēc vidējās izglītības iegūšanas.

Starptautiski atzītu diplomu par pirmā līmeņa augstāko profesionālo izglītību šeit var iegūt tikai 2 vai 2,5 gadu laikā - pilna vai nepilna laika studijās, kā arī e-studijās.

Prasības kandidātiem/-ēm:

- Mg. grāds vai atbilstoša augstāka izglītība

- pedagoģiskā vai zinātniskā darba pieredze

- augstāko un profesionālo izglītību reglamentējošo normatīvo aktu pārzināšana

- izcilas valsts valodas zināšanas

- angļu valodas zināšanas profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā

- prezentācijas, sadarbības un komunikācijas prasmes

- patstāvība, iniciatīva un augsta pienākumu un atbildības sajūta

- precizitāte un analītiska domāšana

- laika plānošanas un darba organizācijas prasmes

- iniciatīva, degsme un proaktivitāte

- labas digitālas prasmes

Piedāvājam:

- dinamisku darbu un iespēju pilnveidot profesionālo pieredzi un zināšanas

- stabilu atalgojumu sākot no 1500 EUR mēnesī bruto

- sociālās garantijas

- iespēju piedalīties projektos

- draudzīgu un atsaucīgu kolektīvu

- darbavietu Rīgā, Skolas ielā 22, LV-1010

Iesniedzamie dokumenti:

- pieteikuma vēstule, kurā lūdzam aprakstīt savu motivāciju strādāt Alberta koledžā, kā arī atbilstību izvirzītajām prasībām

- Curriculum Vitae

- izglītības dokumentu kopijas

Pieprasītos dokumentus lūdzam 1 mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis" sūtīt uz e-pastu: vita.vezanova@alberta-koledza.lv ar norādi "Amatu konkursam", vai pa pastu: Skolas ielā 22 Rīgā, LV-1010, vai iesniegt personīgi.

Informējam, ka amata konkurss noritēs trīs kārtās:

1) kārtā notiks pretendentu iesniegto dokumentu atbilstības un pieteikuma vēstulē sniegtās informācijas saturiskā izvērtēšana prioritārajām prasībām,

2) kārtā iekļuvušie pretendenti tiks aicināti uz sarunu ar Alberta koledžas direktoru,

3) kārtā iekļuvušie pretendenti tiks aicināti uz sarunu ar Alberta koledžas valdi par koledžas darbību un attīstības iespējam.

Līdz ar pieteikuma iesniegšanas brīdi direktora vietnieka amata pretendents ir apliecinājis, ka ir piekritis savu iesniegto datu apstrādei. Alberta koledža informē, ka:

- pretendentu konkursa pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu atlases konkursa norisi,

- iepriekš minēto personas datu apstrādes pārzinis ir Alberta koledža, kontaktinformācija: Skolas iela 22, Rīga, LV-1010, info@alberta-koledza.lv,

- pretendentu personas dati tiks glabāti līdz jauna direktora vietnieka apstiprināšanai amatā.


OP 2022/97.AKK2

Akciju sabiedrība "RĪGAS SILTUMS" aicina darbā Juridiskās daļas vecāko juriskonsultu (-i)

Galvenie darba pienākumi:

- sniegt paskaidrojumus un gatavot jebkura cita veida dokumentus saistībā ar AS "RĪGAS SILTUMS" (turpmāk - AS) ierosinātiem un pret AS ierosinātiem tiesvedības procesiem, kā arī pārstāvēt sabiedrības intereses Latvijas Republikas (turpmāk - LR) tiesās

- vizēt AS valdes sēdēs izskatāmo lēmumu projektus, izvērtējot to atbilstību LR normatīvo aktu, AS iekšējo normatīvo aktu prasībām un AS interesēm

- izskatīt un sniegt juridiskus atzinumus par AS valdes un direktoru rīkojumu projektu atbilstību LR normatīvo aktu, AS iekšējo normatīvo aktu prasībām un AS interesēm

- piedalīties AS iekšējo normatīvo aktu izstrādē, sniegt atzinumus par sagatavoto dokumentu atbilstību LR spēkā esošo normatīvo aktu un AS iekšējo normatīvo aktu prasībām

- sniegt juridiskas konsultācijas un informāciju AS valdei, direktoriem, struktūrvienību vadītājiem jautājumos, kas saistīti ar AS komercdarbību

- veikt darījumu juridisko izvērtēšanu, izstrādāt un noformēt līgumu un vienošanās projektus, sniegt atzinumus par AS iesniegtajiem līgumprojektiem

- AS iekšējo normatīvo aktu noteiktās kompetences ietvaros organizēt un/vai kontrolēt tiesas spriedumu izpildi

Prasības pretendentam (-ei)

Izglītība: augstākā juridiskā izglītība, maģistra grāds tiesību zinātnēs

Pieredze: līdzīgā amatā ne mazāk kā 5 gadi

Valsts valodas prasme: C2 līmenī, teicama valodas rakstu kultūras prasme

Zināšanas:

- par vispārējiem komercdarbību regulējošajiem normatīvajiem aktiem

- tiesvedības jautājumos (t.sk. prasības pieteikumu un paskaidrojumu sagatavošana un pārstāvība tiesu instancēs)

- maksātnespējas procesā (t.sk. kreditoru pieteikumu sagatavošana un pārstāvība maksātnespējas procesos)

- enerģētikas nozares normatīvajā regulējumā un sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju darbību reglamentējošajā normatīvajā regulējumā tiks uzskatītas par priekšrocību

Prasmes:

- prasme izstrādāt dažādus normatīvos dokumentus (metodikas, nolikumus u.tml.)

- prasme sagatavot komplicētus dokumentus ar analītisko materiālu un motivāciju

- prasme strādāt patstāvīgi un komandā

- labas datora lietošanas prasmes (Word, Excel, PowerPoint u.c.)

- spēja plānot un organizēt darbu, patstāvīgi pieņemt lēmumus

Piedāvājam

- darbu mūsdienīgā un profesionālā uzņēmumā

- bruto algu no EUR 1480 līdz EUR 1924 mēnesī

- personīgo izaugsmi un profesionālo zināšanu pilnveidošanu

- papildus sociālās garantijas un veselības apdrošināšanu

- darbu profesionālā kolektīvā

- darba vietu Cēsu ielā 3a, Rīgā

Kontaktpersona:

Juridiskās daļas vadītāja Sigita Rieksta, tālrunis 67017360. Piesakoties vakancei, lūdzam aizpildīt pieteikuma anketu, kas pieejama šajā tīmekļa vietnē: https://www.rs.lv/lv/saturs/vakances-0, CV un motivācijas vēstule NAV jāiesniedz. Pieteikuma anketu un atsauksmes no iepriekšējā darba devēja lūdzam iesniegt, nosūtot pa e-pastu: personaldala@rs.lv līdz 2022.gada 8.jūnijam.

*Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula), 13. pantu, akciju sabiedrība "RĪGAS SILTUMS" informē, ka:

1) pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu atlases norisi;

2) minētās personas datu apstrādes pārzinis ir akciju sabiedrība "RĪGAS SILTUMS", kontaktinformācija: Cēsu iela 3A, Rīga, LV-1012. Papildu informāciju par personas datu apstrādi jūs varat iegūt akciju sabiedrības "RĪGAS SILTUMS" tīmekļvietnē: https://rs.lv/saturs/atlase.


OP 2022/97.AKK3

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija izsludina konkursu uz šādām vakantajām zinātniskā personāla amata vietām pētījumu veikšanai JVLMA Zinātniskās pētniecības centrā:

- pētnieks sistemātiskajā muzikoloģijā uz pilnu slodzi - 1 vakance

- pētnieks etnomuzikoloģijā uz pilnu slodzi - 1 vakance

- zinātniskais asistents uz nepilnu slodzi (0,25 slodzes) - 4 vakances

Līgums ar amatos ievēlētajām personām tiks slēgts uz 6 gadiem.

JVLMA zinātniskā personāla vakantajām amata vietām tiek noteikts šāds atalgojums:

- pētnieks (ar doktora grādu) - 1404,00 EUR pirms nodokļu nomaksas par pilnas slodzes darbu

- zinātniskais asistents - 877,00 EUR pirms nodokļu nomaksas par pilnas slodzes darbu

Saskaņā ar Nolikumu par akadēmiskajiem amatiem Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā* (turpmāk - Nolikums) pretendentiem līdz 2022.gada 10.jūnijam jānosūta uz e-pasta adresi: vakances@jvlma.lv vai jāiesniedz pie JVLMA dienas dežurantiem (1.stāvā pie ieejas durvīm) šādi dokumenti:

Rektoram adresēts iesniegums par atļauju piedalīties konkursā.

Dokumentu kopijas, kas apliecina nepieciešamos akadēmiskos/zinātniskos grādus (pēc pieprasījuma jāuzrāda dokumentu oriģināli).

Ja augstākā izglītība, akadēmiskais vai zinātniskais grāds iegūts ārvalstīs, jāiesniedz arī Akadēmiskās informācijas centra izsniegta izziņa par to kādam Latvijā piešķirtam grādam vai diplomam ārvalstīs iegūtais diploms atbilst.

Dzīves un darba gājuma apraksts (Curriculum Vitae - CV) Europass formātā.

Pārskats par pēdējo sešu gadu perioda zinātnisko darbu, tajā norādot pēdējo sešu gadu ikdienas darba saturu un apjomu, pieredzi izglītības/studiju darbā, publikācijas, konferences, seminārus, priekšlasījumus, zinātnisko pētījumu projektu un programmu vadību vai līdzdalību to īstenošanā, eksperta darbību Latvijas Zinātnes padomes un starptautiskajos projektos un programmās un citu svarīgu informāciju pēc pretendenta ieskatiem (pārskata forma atrodama JVLMA mājaslapā sadaļā Veidlapas /Docētāju veidlapas/16.Pārskats par pēdējo sešu gadu perioda mākslinieciskās jaunrades, zinātnisko, pedagoģisko darbu un profesionālo pilnveidi(pētnieka un zinātniskā asistenta amata pretendentiem).

Apliecinājums pie pieteikuma ievēlēšanai akadēmiskajā amatā (apliecinājuma forma atrodama JVLMA mājas lapā sadaļā Veidlapas/Docētāju veidlapas/14.Apliecinājums pie pieteikuma ievēlēšanai akadēmiskajā amatā).

Dokumentus, kas apliecina pārskatā par pēdējo sešu gadu perioda zinātnisko darbu iekļautās ziņas, kā arī citus dokumentus, kas pilnīgāk raksturo pretendenta kvalifikāciju (pēc pretendenta ieskatiem), iepriekš piesakoties var iesniegt JVLMA Personāldaļā.

*Prasības pētnieku amatu pretendentiem ir noteiktas JVLMA Nolikumā par akadēmiskajiem amatiem Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, ar kuru var iepazīties JVLMA mājaslapā (sadaļā: /Dokumenti/ Darba procesu reglamentējošie iekšējie normatīvie akti / Nolikums par akadēmiskajiem amatiem JVLMA).

Pamatojoties uz Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13.pantu, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija, K. Barona iela 1, Rīga.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)