Laidiens: 06.04.2022., Nr. 68

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2022/68.AKK1

Latvijas Lauksaimniecības universitāte (reģ.Nr. 90000041898) izsludina konkursu uz vakantajām akadēmiskā personāla lektora amata vietām

Struktūrvienība

Apakšnozare

Skaits

Klīniskais institūts

Iekšķīgās slimības

1 vieta

Sociālo un humanitāro zinātņu institūts

Socioloģija, Sociālā politika un sociālā darba organizācija

1 vieta

Ekonomikas un reģionālās attīstības institūts

Ekonomika un uzņēmējdarbība, Mikroekonomika

1 vieta

Finanšu un grāmatvedības institūts

Ekonomika un uzņēmējdarbība, Grāmatvedības un uzskaites teorija

1 vieta

Izglītības un mājsaimniecības institūts

Materiālzinātne, Tekstila un apģērbu tehnoloģija

1 vieta

Matemātikas katedra

Varbūtības teorija un matemātiskā statistika

1 vieta

Sporta centrs

Sporta pedagoģija

2 vietas

Pretendentiem/-ēm jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā, dokumentu kopijas, kas apliecina augstāko izglītību un nepieciešamos zinātniskos/akadēmiskos grādus (ja augstākā izglītība, zinātniskais/akadēmiskais grāds iegūts ārvalstīs, - izziņu par to, kādam Latvijā piešķiramajam grādam vai diplomam atbilst ārvalstīs iegūts diploms, - ārvalstīs iegūto diplomu ekspertīzi un pielīdzināšanu veic Akadēmiskās informācijas centrs), dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī zinātniskā, pedagoģiskā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto zinātnisko darbu saraksts pēdējo 6 (sešu) gadu laikā.

Dokumentu kopa jāiesniedz mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas LLU Personāldaļā Jelgavā, Lielajā ielā 2, vai sūtīt pa pastu (LV-3001), pa e-pastu: dace.verdina@llu.lv ir jāiesūta elektroniski (ar skenētu parakstu uz iesnieguma vai parakstītu ar drošu elektronisko parakstu).

Darba vieta: Lielā iela 2, Jelgava.

Papildu informācija pa tālr. 63005697.

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Lauksaimniecības universitāte, adrese: Lielā iela 2, Jelgava.


OP 2022/68.AKK2

LATVIJAS UNIVERSITĀTE, reģistrācijas Nr. 90000076669, izsludina konkursu uz akadēmiskā personāla amatu vietām

Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē

- uz divām pētnieka amata vietām - ekonomika un uzņēmējdarbība

- uz vienu pētnieka amata vietu - izglītības zinātnes

Darba samaksa no 7,90 euro/h.

- uz vienu pētnieka mata vietu - izglītības zinātnes

Darba samaksa no 8,00 euro/h.

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem un konkursa pieteikumu noformēšanu atbilstoši "Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē" prasībām pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā https://www.lu.lv/lv/par-mums/vakances/.

Pieteikšanās termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas.

Konkursam iesniedzamo dokumentu reģistrācija Latvijas Universitātes Personālvadības departamentā Raiņa bulvārī 19, 127. vai 129. telpā, Rīgā, LV-1586, vai nosūtot uz norādīto LU adresi ierakstītā pasta sūtījumā, vai elektroniski LU portālā https://www.lu.lv/par-mums/vakances/pieteiksanas-akademisko-amatu-konkursam/.

Latvijas Universitāte informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi (leģitīmo interešu nodrošināšana) un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Universitāte, e-pasts: datu.specialisti@lu.lv.

Papildu informācija pa tālr. 67033990.


OP 2022/68.AKK3

Vidzemes augstskola, reģ.Nr.LV90001342592, izglītības iestādes reģ.Nr.2594001659, izsludina atklātu starptautisku konkursu uz Vidzemes Augstskolas rektora amatu (profesijas kods 1345 01)

Uz rektora amatu var kandidēt persona:

- kurai ir zinātnes doktora grāds

- pieredze un sasniegumi zinātnē

- pieredze un sasniegumi augstākās izglītības vai inovāciju jomā

- darba pieredze vadošā amatā

- darba pieredze starptautiskā vidē

- nevainojama reputācija

Alga par rektora pienākumu veikšanu - 4500,00 EUR mēnesī pirms nodokļu nomaksas.

Piesakoties konkursa 1.kārtai, pretendentiem uz vakanto amatu viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas datuma oficiālajā vietnē "Latvijas Vēstnesis" jāiesniedz ViA Padomei adresēta motivācijas vēstule, iekļaujot informāciju par atbilstību rektora amata kandidātam izvirzītajiem kritērijiem, t.sk. apliecinājumu par nevainojamu reputāciju, kā arī tēžu formā - redzējumu par ViA stratēģisko attīstību. Pretendentiem jāiesniedz izglītību, akadēmisko un zinātnisko kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas, dzīves gājuma apraksts (CV), iekļaujot zinātnisko publikāciju un monogrāfiju sarakstu vai citus apliecinājumus par darbību zinātnes, augstākās izglītības vai inovāciju jomā. Pretendentam jāiesniedz apliecinājums par piekrišanu personas datu apstrādei, lai nodrošinātu ViA rektora kandidāta izvirzīšanas un ievēlēšanas norisi.

Vidzemes Augstskolas rektors tiek vēlēts atbilstoši nolikumam. Vidzemes Augstskolas rektora vēlēšanu nolikums atrodams: https://ej.uz/ViA_rektora_velesanu_nolikums.

Ar elektronisko parakstu parakstītu pieteikumu sūtīt ViA Padomei uz e-pastu: padome@va.lv ar norādi "Konkurss uz rektora amatu".

Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar ViA Padomes priekšsēdētāju, rakstot uz e-pastu: arnis.sauka@va.lv.


OP 2022/68.AKK4

Banku augstskola izsludina konkursu uz vakanto amatu:

Lektors Ekonomikas un uzņēmējdarbības nozares Uzņēmējdarbības vadības apakšnozarē - 1 amata vieta

Prasības pretendentam/-ei:

1) doktora vai maģistra grāds, vai persona ar augstāko izglītību bez zinātniskā grāda, ar pasniedzamajam priekšmetam atbilstošu piecu gadu praktiskā darba stāžu;

2) teicamas datorprasmes (Word, Excel, Power Point u.c.);

3) teicamas svešvalodu (īpaši angļu valodas) zināšanas, prasme pielietot tās studiju un metodiskajā darbā.

Mēs piedāvājam:

- interesantu darbu dinamiskā un mūsdienīgā augstskolā

- stabilu atalgojumu

- sociālās garantijas

Amata mēneša samaksa noteikta saskaņā ar Ministru kabineta 2016.gada 5.jūlija noteikumiem Nr.445 "Pedagogu darba samaksas noteikumi".

Pieteikuma vēstuli, CV (Europass), kurā norādīta zinātniskā un pedagoģiskā darba pieredze, publicēto darbu saraksts pēdējo 6 gadu laikā un izglītību apliecinošus dokumentus 2 (divu) nedēļu laikā no paziņojuma publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis" sūtīt uz e-pastu: personals@ba.lv vai pa pastu Krišjāņa Valdemāra ielā 161, Rīgā, ar norādi "Amatu konkursam".

Pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Personu datu apstrādes pārzinis ir Banku augstskola, Krišjāņa Valdemāra ielā 161, Rīgā, LV-1013, e-pasts: info@ba.lv.


OP 2022/68.AKK5

Rīgas Tehniskā universitāte, reģ.Nr. 90000068977, izsludina konkursu uz vakantajām zinātniskā personāla amata vietām

INŽENIEREKONOMIKAS UN VADĪBAS FAKULTĀTE

Uzņēmējdarbības inženierijas un vadības institūts, Starptautisko programmu nodaļa/ Nozare: Ekonomika un uzņēmējdarbība, Apakšnozare: Uzņēmējdarbības vadība

- zinātniskais asistents (0,5 slodzes) - 11 amata vietas

Prasības pretendentiem/-ēm:

- maģistra grāds

- angļu valodas zināšanas vismaz B2 līmenī

- teicamas datorprasmes

- iepriekšēja pieredze starptautiskos projektos

Darba samaksa: no 3,14 līdz 31,40 eiro/stundā.

Pretendentiem, kuri vēlas piedalīties konkursā, Rīgas Tehniskās universitātes Personāla nodaļai ir jāiesūta elektroniski (parakstītus ar drošu elektronisko parakstu) uz e-pastu (cv@rtu.lv):

1) rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā;

2) dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta zinātniskā, pedagoģiskā, organizatoriskā darba pieredze un publicēto darbu saraksts pēdējo 6 (sešu) gadu laikā (vēlams publicēto darbu sarakstu pievienot kā atsevišķu pielikumu), kā arī citi dokumenti, kurus pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju;

3) zinātniskos/akadēmiskos grādus vai augstāko izglītību apliecinošo dokumentu kopijas un pēc nepieciešamības citi normatīvajos aktos noteiktie dokumenti (piemēram, valsts valodas prasmes līmeni apliecinošs dokuments u.tml.), uzrādot to oriģinālus, ja pretendents konkursā darbam RTU piedalās pirmo reizi un Personāla nodaļā nav iepriekš iesniedzis šo dokumentu kopijas;

4) izziņa par grādu pielīdzināšanu ārvalstīs iegūtai izglītībai: kādam Latvijā piešķiramajam grādam/kvalifikācijai atbilst ārvalstīs iegūtais diploms (ārvalstīs iegūto diplomu ekspertīzi un pielīdzināšanu veic Akadēmiskās informācijas centrs);

5) publiskā ziņojuma prezentācija par savu zinātnisko darbību, kas jāprezentē struktūrvienībai (vai padomei/domei) savlaicīgi pirms ievēlēšanas.

Informējam, ka darbam būs nepieciešams digitālais Covid-19 sertifikāts.

Ar visām normatīvos noteiktajām prasībām var iepazīties RTU mājaslapā.

Konkursa termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Papildu informācija (dokumentu paraugi u.c.) RTU mājaslapas sadaļā "Darbs RTU" vai pa tālr.25678056.

Mēs atbalstām iekļaujošu darba vidi, un kandidātus(-es) izvērtējam, balstoties vienīgi uz sasniegumiem, kvalifikācijām, kompetenci un darba pieredzi.

Piesakoties konkursam, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis) par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46/EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) un uzglabāšanai Rīgas Tehniskās universitātes Personāla nodaļā. Bez kandidāta piekrišanas personas dati netiks nodoti trešajām personām, izņemot Latvijas Republikā spēkā esošajos normatīvajos aktos noteiktajos gadījumos.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)