Laidiens: 30.03.2022., Nr. 63

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2022/63.AKK1

Ventspils Augstskola (reģistrācijas Nr. 90000362426) izsludina atklātu konkursu uz vakanto ārvalstu akadēmisko personāla amatu (darba līgums uz noteiktu laiku) Tulkošanas studiju fakultātē, studiju virzienā "Tulkošana"

Prasības ārvalstu akadēmiskā personāla amata pretendentiem:

- vismaz maģistra grāds valodniecībā vai tulkošanā

- vismaz 5 gadu darba pieredze akadēmiskajā (pedagoģiskajā) darbā

- iepriekšējo piecu gadu laikā nodarbināts akadēmiskā amatā kādā no akreditētām ārvalstu augstskolām

- spēja veikt šādus uzdevumus:

* studiju kursa audiovizuālajā tulkošanā īstenošana

* materiālu izstrāde tālmācībai

* tālākizglītības konsultācijas docētājiem audiovizuālās tulkošanas kursa nodrošināšanai profesionālajā bakalaura studiju programmā "Tulkošana un valodu tehnoloģija"

Attiecīgā amata mēneša bruto samaksas amplitūda noteikta saskaņā ar Ministru kabineta 2016. gada 5 .jūlija noteikumiem Nr. 445 "Pedagogu darba samaksas noteikumi" un Ministru kabineta 2018. gada 9. janvāra noteikumiem Nr. 25 "Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 8.2.2. specifiskā atbalsta mērķa "Stiprināt augstākās izglītības institūciju akadēmisko personālu stratēģiskās specializācijas jomās" pirmās, otrās un trešās projektu iesniegumu atlases kārtas īstenošanas noteikumi"".

Iesniedzamie dokumenti:

- rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos atklātajā konkursā noteiktajam amatam

- normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā noformētu dokumentu noraksti vai pretendentu apliecinātas dokumentu kopijas, kas apliecina atbilstošajam amatam nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus (uzrādot oriģinālus)

- amata pretendenta dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī pētniecības, akadēmiskā, administratīvā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto darbu saraksts pēdējo 6 gadu laikā pēc "EUROPASS" (Curriculum Vitae) veidlapas parauga, kā arī citi dokumenti, ko pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju

- apliecinājums, ka iepriekšējo piecu gadu laikā nodarbināts akadēmiskā amatā kādā no akreditētām ārvalstu augstākās izglītības institūcijām, iekļaujot minētās augstākās izglītības institūcijas akreditācijas pretendenta apliecinātu dokumentu kopiju.

Dokumenti iesniedzami līdz 2022. gada 14.aprīlim, sūtot elektroniski uz e-pasta adresi: personals@venta.lv vai ierodoties personīgi darba dienās no plkst. 8.30 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 17.00 Ventspils Augstskolas Personāla nodaļā, C202 kabinetā, 2.stāvā, Inženieru ielā 101, Ventspilī. Uzziņas pa tālruni 636 28303.

Pamatojoties uz Fizisko personas datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, Ventspils Augstskola informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Ventspils Augstskola.


OP 2022/63.AKK2

Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts "BIOR" (reģ. Nr. 90009235333) izsludina konkursu uz zinātniskā personāla amata vietām:

Bioloģijas nozare, hidrobioloģijas apakšnozare

- pētnieks - 1 amata vieta

darba samaksa līdz 7,71 EUR stundā

darba noslodze - 0,3 PLE (pilna laika ekvivalents)

- pētnieks - 1 amata vieta

darba samaksa līdz 7,71 EUR stundā

darba noslodze - 0,3 PLE (pilna laika ekvivalents)

- zinātniskais asistents - 1 amata vieta

darba samaksa līdz 5,38 EUR stundā

darba noslodze - 0,30 PLE (pilna laika ekvivalents)

- zinātniskais asistents - 1 amata vieta

darba samaksa līdz 5,38 EUR stundā

darba noslodze - 0,30 PLE (pilna laika ekvivalents)

Veselības un sporta zinātnes nozare, uzturzinātnes apakšnozare

- zinātniskais asistents - 1 amata vieta

darba samaksa līdz 5,38 EUR stundā

darba noslodze - 0,20 PLE (pilna laika ekvivalents)

Veterinārmedicīnas nozare, parazitoloģijas apakšnozare

- zinātniskais asistents - 1 amata vieta

darba samaksa līdz 5,38 EUR stundā

darba noslodze 1 amata vietā - 0,20 PLE (pilna laika ekvivalents)

Pretendentam jāiesniedz šādi dokumenti:

- iesniegums par piedalīšanos konkursā;

- zinātniskos/akadēmiskos grādus vai augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas/noraksti un pēc nepieciešamības citi normatīvajos aktos noteiktie dokumenti (valsts valodas prasmes līmeni apliecinošs dokuments u.tml.), uzrādot to oriģinālus;

- dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā ietverts zinātniskās darbības uzskaitījums, kuras izpildē pretendents ir piedalījies pēdējo sešu gadu laikā, norādot savu lomu.

Dokumenti jāiesniedz mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Konkursam iesniedzamo dokumentu reģistrācija Institūta BIOR Personāla nodaļā Rīgā, Lejupes ielā 3, 342. kabinetā.

Papildu informācija pa tālr. 29530505

Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts "BIOR", kontaktinformācija Lejupes iela 3, Rīga, apstrādās jūsu iesniegto informāciju (t.sk. personas datus) augstāk norādītā personāla atlases konkursa norises nodrošināšanai. Jūsu dati tiks saglabāti trīs mēnešus pēc konkursa norises veikšanas. Ar sīkāku savu tiesību aprakstu saistībā ar personas datu apstrādi jūs varat iepazīties www.bior.lv vai vēršoties pie datu aizsardzības speciālista: datuaizsardziba@bior.lv.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)