Laidiens: 04.03.2022., Nr. 45

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2022/45.AKK1

Liepājas Universitāte (reģ. Nr. 3093000219) (turpmāk - LiepU) izsludina konkursu uz vakantajām amata vietām:

Dabaszinātņu un inovatīvo tehnoloģiju institūtā

- pētnieks fizikas un astronomijas nozares matemātiskās fizikas materiālu fizikas apakšnozarē - 1 amata vieta (nepilna slodze)

- pētnieks matemātikas nozares diskrētās matemātikas un matemātiskās informātikas apakšnozarē - 1 amata vieta (nepilna slodze)

- pētnieks elektrotehnikas, elektronikas, informācijas un komunikāciju tehnoloģijas nozares datorvadības apakšnozarē - 1 amata vieta (nepilna slodze)

Prasības pretendentiem noteiktas saskaņā ar LiepU nolikumu "Nolikums par vēlēšanām akadēmiskajos amatos" (apstiprināts LieU Senāta sēdē 2021.gada 14.jūnijā, prot. Nr.13 https://www.liepu.lv/uploads/dokumenti/Nolikums%20par%20velesanam%20akademiskajos%20amatos.pdf).

Alga pētniekam mēnesī par pilnu slodzi pirms nodokļu nomaksas (sākot no) 701,60 euro apmērā.

Konkursa pretendentiem viena mēneša laikā pēc konkursa izsludināšanas dienas Latvijas Vēstnesī jāiesniedz (elektroniski/ar pasta sūtījuma starpniecību) Liepājas Universitātes Personāla un dokumentu pārvaldības daļā šādi dokumenti:

- LiepU rektoram adresēts iesniegums, kurā norādīts amats, uz kuru persona pretendē un atsauce uz konkursa sludinājumu (publikācijas datums un vietne);

- normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā apstiprinātas augstāko izglītību, akadēmisko un zinātnisko grādu apliecinošu dokumentu (diplomu) kopijas;

- ja augstākā izglītība, akadēmiskais vai zinātniskais grāds iegūts ārvalstīs, jāiesniedz arī atzinums par to, kādam Latvijā piešķirtam akadēmiskajam grādam vai diplomam atbilst ārvalstīs iegūtais diploms;

- pēdējo sešu gadu laikā publicēto zinātniski pētniecisko un/vai mākslinieciskās jaunrades darbu saraksts;

- dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae - CV), kā arī pētniecības, akadēmiskā, administratīvā un organizatoriskā darba pieredzes apkopojums;

- citi dokumenti, ko amata pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju.

Liepājas Universitātes pasta adrese: Personāla un dokumentu pārvaldības daļa, 214.kabinets, Lielā iela 14, Liepāja, LV-3401; e-pasta adrese: personaldala@liepu.lv.

Informācija pa tālruni 63407782 (Personāla un dokumentu pārvaldības daļa).

Liepājas Universitāte kā jūsu personas datu apstrādes pārzinis, pamatojoties uz Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13.pantu, informē, ka konkursa ietvaros sniegtie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī konkursa norisi.


OP 2022/45.AKK2

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (reģ. Nr. 90011524360) izsludina konkursu uz vakanto Rīgas valstspilsētas pašvaldības izglītības iestādes vadītāja amatu - Rīgas Itas Kozakēvičas Poļu vidusskolas direktors/-e (Rīga, Nīcgales iela 15, ar latviešu/mazākumtautību mācību valodu)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- uz pretendentu neattiecas normatīvajos aktos noteiktie ierobežojumi strādāt par pedagogu

- izglītība atbilstoši normatīvajos aktos izglītības iestādes vadītājam noteiktajām prasībām

- valsts valodas zināšanas augstākajā līmenī un vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšanas profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā

- poļu valodas zināšanas

- vismaz 3 gadu pedagoģiskā darba pieredze vispārējās izglītības jomā

- vismaz 2 gadu pieredze izglītības vadības darbā vai vadības darbā izglītības jomā; par priekšrocību tiks uzskatīta pieredze vispārējās izglītības iestādes vadības darbā

- iemaņas darbā ar datoru

- zināšanas izglītības iestāžu finansēšanas jautājumos

- sadarbspējīgs COVID-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts

Dokumentus - pieteikumu, CV, izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas, valsts valodas prasmes apliecību (ja nepieciešams), vīziju par Rīgas Itas Kozakēvičas Poļu vidusskolas attīstības virzieniem, apliecinājumu, ka uz pretendentu neattiecas Izglītības likumā un Bērnu tiesību aizsardzības likumā noteiktie ierobežojumi strādāt par pedagogu (atrodams konkursa nolikuma pielikumā), un vēlams rekomendācijas līdz 2022.gada 15.martam (ieskaitot) ar norādi "Konkursam uz izglītības iestādes vadītāja amatu" iesniegt pa pastu, norādot adresātu - Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, K. Valdemāra iela 5, Rīga, LV-1010; vai personīgi Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Klientu apkalpošanas centrā Rīgā, K. Valdemāra ielā 5, iepriekš zvanot pa tālruni 67026816, vai parakstītu ar elektronisko parakstu, nosūtot uz e-pastu: iksd@riga.lv. Konkursa nolikums pieejams interneta vietnē www.iksd.riga.lv. Tālruņi uzziņām 67026819, 67181306.

Rīgas Itas Kozakēvičas Poļu vidusskolas direktora amatalga EUR 1586.

Informējam, ka pretendentu pieteikumos iekļauto personas datu apstrādes mērķis ir pretendentu atlases nodrošināšana. Personas datu apstrādes pārzinis ir Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Pēc konkursa rezultātu paziņošanas pretendentu personas dati tiks uzglabāti 2 gadus.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)