Laidiens: 01.02.2022., Nr. 22

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2022/22.AKK1

Valsts robežsardzes koledža izsludina atklātu konkursu uz akadēmiskā personāla amatu ar pilnu slodzi

Amatam atbilstošā mēnešalga, sākot no EUR 1289 līdz 1324. Informācija par pretendentiem nepieciešamo izglītības līmeni un kvalifikācijas pakāpi pieejama tīmekļvietnē www.vrk.rs.gov.lv sadaļā "Akadēmiskā personāla vēlēšanas 2022".

Dokumentus iesniegt mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas datuma Valsts robežsardzes koledžas Administratīvajā nodaļā, 227.kabinetā, Rēzeknē, Zavoloko ielā 8. Sīkāka informācija pa tālr. 64603676.


OP 2022/22.AKK2

APP "Dārzkopības institūts" izsludina konkursu:

- pētnieks/-ce - Agrotehnisko pētījumu un šķirņu izvērtēšanas nodaļā darbam augsnes ķīmisko un bioloģisko procesu novērtēšanai.

Pilna vai nepilna slodze.

Amata prasības:

vismaz maģistra grāds un paralēlas studijas doktorantūrā vai ir doktora zinātniskā grāda pretendents kādā no šīm nozarēm: lauksaimniecības; zemes zinātnēs, fiziskajā ģeogrāfijā un vides zinātnēs; bioloģijas zinātnē. Pretendentam ir zināšanas MS Office programmatūras pielietošanā, pieredze darbam ar datu statistisko apstrādi. Ir latviešu un angļu valodas prasmes, vēlama B kategorijas autovadītāja apliecība.

Konkursam iesniedzamie dokumenti:

- iesniegums par piedalīšanos konkursā uz izsludināto amata vietu

- dokumentu kopijas, kas apliecina nepieciešamo akadēmisko vai zinātnisko grādu

- amata pretendenta dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae) ar publicēto darbu sarakstu, citas zinātniskās darbības un zinātniskās kvalifikācijas kopsavilkumu

- profesionālo un zinātnisko kvalifikāciju, pilnveidi apliecinošu dokumentu un citu dokumentu kopijas, kas apliecina pretendenta atbilstību kvalifikācijas prasībām (zinātnisko rakstu kopijas, projektu un programmu titullapu kopijas u.c.)

- sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts

Pētnieka darba samaksas likme no 4,50 līdz 9,90 EUR stundā atkarībā no noslodzes projektos un izglītības līmeņa saskaņā ar Dārzkopības institūta darba samaksas noteikšanas principiem.

- asistents/-e - Agrotehnisko pētījumu un šķirņu izvērtēšanas nodaļā darbam augsnes ķīmisko un bioloģisko procesu novērtēšanai.

Pilna vai nepilna slodze.

Amata prasības:

vismaz bakalaura grāds un vēlamas paralēlas studijas maģistratūrā kādā no sekojošām nozarēm: lauksaimniecības; zemes zinātnēs, fiziskajā ģeogrāfijā un vides zinātnēs; bioloģijas zinātnē.

Pretendentam ir vēlama pieredze pētniecībā. Ir zināšanas MS Office programmatūras pielietošanā. Ir latviešu un angļu valodas prasmes, vēlama B kategorijas autovadītāja apliecība.

Konkursam iesniedzamie dokumenti:

- iesniegums par piedalīšanos konkursā uz izsludināto amata vietu;

- dokumentu kopijas, kas apliecina nepieciešamo akadēmisko vai zinātnisko grādu;

- amata pretendenta dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), ietverot līdzšinējās zinātniskās darbības kopsavilkumu, ja tāds ir;

- profesionālo kvalifikāciju, izglītību, pilnveidi apliecinošu dokumentu un citu dokumentu kopijas, kas apliecina pretendenta atbilstību kvalifikācijas prasībām;

- sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts.

Asistenta darba samaksas likme no 4,00 līdz 7,70 EUR stundā atkarībā no noslodzes projektos saskaņā ar Dārzkopības institūta darba samaksas noteikšanas principiem.

Konkursam iesniedzamos dokumentus nosūtīt uz e-pasta adresi: darzkopibas.instituts@llu.lv ar norādi "Amatu konkursam".

Konkursa termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Mēs strādājam: Graudu iela 1, Ceriņi, Krimūnu pagasts, Dobeles novads, LV-3701, http://www.darzkopibasinstituts.lv.

Informējam, ka jūsu iesniegtie pieteikuma dokumenti tiks apstrādāti, tikai šī atlases konkursa norisei un tiks glabāti 6 mēnešus, ja netiks uzsāktas darba attiecības. Lūgums pieteikuma dokumentos nenorādīt sensitīva rakstura datus, piemēram, foto, tautību, arodbiedrības statusu u.tml. Pieteikuma dokumentos norādītos personas datus apstrādās Dārzkopības institūta atbildīgās personas.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)