Laidiens: 06.10.2022., Nr. 194

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2022/194.AKK1

Valsts robežsardzes koledža izsludina atklātu konkursu uz akadēmiskā personāla amatu ar pilnu slodzi

Amatam atbilstošā mēnešalga, sākot no EUR 1277 līdz EUR 1312. Informācija par pretendentiem nepieciešamo izglītības līmeni un kvalifikācijas pakāpi pieejama tīmekļvietnē www.vrk.rs.gov.lv sadaļā "Akadēmiskā personāla vēlēšanas".

Dokumentus iesniegt mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas datuma Valsts robežsardzes koledžā, Zavoloko ielā 8, Rēzeknē. Sīkāka informācija pa tālr. 64603676.


OP 2022/194.AKK2

Jelgavas valstspilsētas pašvaldība izsludina konkursu uz Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestādes "Sabiedriskais centrs" vadītāja amata vietu (1 vakance uz nenoteiktu laiku)

Galvenie pienākumi:

- nodrošināt iestādes darbību saskaņā ar normatīvo aktu prasībām

- nodrošināt iestādes darba nepārtrauktību atbilstoši tās mērķiem un uzdevumiem

- bez īpaša pilnvarojuma pārstāvēt iestādi visās valsts un pašvaldību iestādēs, visās tiesu instancēs, citās institūcijās un attiecībās ar juridiskajām un fiziskajām personām

- nodrošināt iestādi ar atbilstošas kvalifikācijas personālu

- plānot un lemt par iestādes finanšu un materiālo līdzekļu ekonomisku un mērķtiecīgu izmantošanu

Prasības pretendentam/-ei:

- otrā līmeņa profesionālā augstākā vai akadēmiskā izglītība

- par priekšrocību tiks uzskatīta pieredze vadošā amatā pēdējo 10 gadu laikā valsts vai pašvaldības iestādē

- zināšanas par iestādes darbību un darba tiesisko attiecību jomas reglamentējošo normatīvo aktu piemērošanu

- zināšanas iestādes resursu un finanšu līdzekļu racionālu un lietderīgu plānošanu, un izlietojumu atbilstoši tās funkcijām un uzdevumiem

- vadības prasmes, spēja motivēt darbiniekus un prasme strādāt komandā

- labas prasmes darbā ar informācijas un komunikāciju tehnoloģijām

- valsts valodas zināšanas augstākajā pakāpē (C2)

- vienas svešvalodas zināšanas profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā

Pieteikuma dokumenti:

- dzīves, iepriekšējā darba un profesionālās pieredzes apraksts (CV)

- pieteikums (pieejams Jelgavas valstspilsētas mājaslapā https://www.jelgava.lv/lv/pasvaldiba/sludinajumi/vakances/

- izglītību apliecinošu dokumentu kopijas vienā eksemplārā (pretendentiem, kuri izglītību ieguvuši ārvalstīs, jāpievieno dokuments par izglītības akadēmisko atzīšanu Latvijā)

- valsts valodas prasmes apliecība pretendentiem, kuriem latviešu valoda nav dzimtā valoda

iesniedzami Jelgavas valstspilsētas pašvaldības administrācijas Administratīvās pārvaldes Klientu apkalpošanas centrā, Lielajā ielā 11, Jelgavā, 131.kabinetā, slēgtā aploksnē ar norādi "Jelgavas valstspilsētas pašvaldības jaunizveidotās iestādes "Sabiedriskais centrs" vadītāja amata konkursam" vai nosūtot uz e-pastu: indra.luse@dome.jelgava.lv, līdz 2022.gada 20 oktobrim (ieskaitot). Tālr. uzziņām 63005498.

Konkursa nolikums un pretendenta pieteikuma veidlapa pieejami Jelgavas valstspilsētas mājaslapā https://www.jelgava.lv/lv/pasvaldiba/sludinajumi/vakances/.

Amats klasificēts 1.2. amata saimes I līmenī (12.mēnešalgu grupa) ar mēnešalgu 1819 euro, profesijas klasifikatora kods 1112 29.

Piesakoties konkursam uz vakanto amatu, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei atlases konkursa mērķim - pretendentu atlases nodrošināšanai. Personas datu apstrādes pārzinis ir Jelgavas valstspilsētas pašvaldība. Personas dati tiks glabāti sešus mēnešus no konkursa rezultātu paziņošanas brīža.


OP 2022/194.AKK3

Jelgavas valstspilsētas pašvaldība izsludina konkursu uz Jelgavas valstspilsētas pašvaldības jaundibinātās pirmsskolas izglītība iestādes Brīvības bulvārī 31A, Jelgavā, vadītāja amata vietu (1 vakance)

Galvenie pienākumi:

- izstrādāt nepieciešamos dokumentus izglītības iestādes reģistrēšanai, darbības uzsākšanai un nodrošināšanai

- sadarbībā ar pašvaldības iestādi "Jelgavas izglītības pārvalde" veikt nepieciešamos priekšdarbus izglītības iestādes atvēršanai un darbības uzsākšanai

- organizēt personāla atlasi un nodrošināt izglītības iestādi ar atbilstošas kvalifikācijas personālu

- vadīt izglītības iestādes darbu saskaņā ar normatīvo aktu prasībām

- nodrošināt izglītības iestādes darba nepārtrauktību

- izstrādāt izglītības iestādes attīstības plānu 3 gadiem, izvirzīt mērķus un noteikt uzdevumus izglītības iestādes attīstībai

- plānot un lemt par izglītības iestādes finanšu un materiālo līdzekļu ekonomisku un mērķtiecīgu izmantošanu

- organizēt un nodrošināt kvalitatīvu iekļaujošu pedagoģisko procesu

- plānot un īstenot sadarbību ar izglītojamo vecākiem

Prasības pretendentam/-ei:

- izglītība saskaņā ar Ministru kabineta 2018.gada 11.septembra noteikumu Nr.569 "Noteikumi par pedagogiem nepieciešamo izglītību un profesionālo kvalifikāciju un pedagogu profesionālās kompetences pilnveides kārtību" 13.punkta prasībām

- atbilstība Izglītības likumam un Bērnu tiesību aizsardzības likumam

- speciālas zināšanas bērnu tiesību aizsardzības jomā

- vismaz 3 gadu pieredze izglītības jomā. Par priekšrocību tiks uzskatīta pieredze vadošā amatā

- zināšanas un izpratne izglītības kvalitātes vadības, finansēšanas un budžeta plānošanas jautājumos

- zināšanas par izglītības iestādes darbību reglamentējošajiem normatīvajiem aktiem, valsts un pašvaldības izglītības attīstības prioritātēm

- vadības prasmes, spēja motivēt darbiniekus un prasme strādāt komandā

- labas prasmes darbā ar informācijas un komunikācijas tehnoloģijām

- valsts valodas zināšanas augstākajā pakāpē

- par priekšrocību tiks uzskatīta vismaz vēl vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšana profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā

Iesniedzamie dokumenti:

- motivēts pieteikums

- dzīves, iepriekšējās darba un profesionālās pieredzes apraksts (CV)

- apliecinājums, ka uz pretendentu neattiecas Izglītības likumā un Bērnu tiesību aizsardzības likumā noteiktie ierobežojumi strādāt par pedagogu (Konkursa nolikuma 1.pielikums)

- izglītību apliecinošu dokumentu kopijas vienā eksemplārā (pretendentiem, kuri izglītību ieguvuši ārvalstīs, jāpievieno dokuments par izglītības akadēmisko atzīšanu Latvijā)

- valsts valodas prasmes apliecība pretendentiem, kuriem latviešu valoda nav dzimtā valoda

Dokumentus iesniegt Jelgavas valstspilsētas pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā, Lielajā ielā 11, Jelgavā, 131.kabinetā, slēgtā aploksnē ar norādi "Jaunizveidotās Jelgavas valstspilsētas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes vadītāja amata konkursam", vai sūtot elektroniski uz e-pastu: indra.luse@jelgava.lv, ar norādi "Jaunizveidotās Jelgavas valstspilsētas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes vadītāja amata konkursam", līdz 2022.gada 28.oktobrim plkst. 14.00. Tālr. uzziņām 63012465, 63012467.

Konkursa nolikums, pretendenta pieteikums un apliecinājums pieejami Jelgavas valstspilsētas tīmekļvietnē https://www.jelgava.lv/lv/pasvaldiba/sludinajumi/vakances/.

Amats klasificēts ar profesijas klasifikatora kodu - 1345 03, ar mēnešalgu 1331,00 euro.

Piesakoties konkursam uz vakanto amatu, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei atlases konkursa mērķim - pretendentu atlases nodrošināšanai. Personas datu apstrādes pārzinis ir Jelgavas pilsētas pašvaldība. Personas datus glabās sešus mēnešus no konkursa rezultātu paziņošanas brīža.


OP 2022/194.AKK4

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte (LBTU) (reģ.Nr. 90000041898) izsludina konkursu uz vakanto akadēmiskā personāla lektora amata vietu

Struktūrvienība

Apakšnozare

Skaits

Ekonomikas un reģionālās attīstības institūts

Ekonomika un uzņēmējdarbība, Mikroekonomika

1 vieta

Pretendentiem/-ēm jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā, dokumentu kopijas, kas apliecina augstāko izglītību un nepieciešamos zinātniskos/akadēmiskos grādus (ja augstākā izglītība, zinātniskais/akadēmiskais grāds iegūts ārvalstīs, - izziņa par to, kādam Latvijā piešķiramajam grādam vai diplomam atbilst ārvalstīs iegūtais diploms, - ārvalstīs iegūto diplomu ekspertīzi un pielīdzināšanu veic Akadēmiskās informācijas centrs) saskaņā ar Augstskolu likuma 36.pantu un LBTU Nolikuma par akadēmiskajiem amatiem 2.6.punktu, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī zinātniskā, pedagoģiskā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto zinātnisko darbu saraksts pēdējo 6 (sešu) gadu laikā.

Dokumentu kopa jāiesniedz mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas LBTU Personāldaļā Jelgavā, Lielajā ielā 2, LV-3001, personīgi, sūtot pa pastu vai uz e-pastu: dace.verdina@lbtu.lv, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu.

Ar Nolikumu par LBTU akadēmiskajiem amatiem var iepazīties LBTU mājaslapā www.lbtu.lv sadaļā Par mums, Dokumenti, Nolikumi.

Darba vieta: Lielā iela 2, Jelgava.

Papildu informācija pa tālr. 63005697.

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte, adrese: Lielā iela 2, Jelgava.


OP 2022/194.AKK5

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte (LBTU) (reģ. Nr. 90000041898) izsludina konkursu uz akadēmiskajiem amatiem

- uz profesoru amata vietām šādās struktūrvienībās un zinātņu apakšnozarēs:

Mežkopības katedra

Meža ekoloģija un mežkopība

1 vieta

Kokapstrādes katedra

Koksnes materiāli un tehnoloģija

1 vieta

- uz asociēto profesoru amata vietām šādās struktūrvienībās un zinātņu apakšnozarēs:

Mežkopības katedra

Meža ekoloģija un mežkopība

1 vieta

Būvkonstrukciju katedra

Būvkonstrukcijas

1 vieta

- uz docentu amata vietām šādās struktūrvienībās un zinātņu apakšnozarēs:

Klīniskais institūts

Ķirurģija

1 vieta

Pretendentiem/-ēm jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā, dokumentu kopijas, kas apliecina augstāko izglītību un nepieciešamos zinātniskos/akadēmiskos grādus (ja augstākā izglītība, zinātniskais/akadēmiskais grāds iegūts ārvalstīs, - izziņa par to, kādam Latvijā piešķiramajam grādam vai diplomam atbilst ārvalstīs iegūtais diploms, - ārvalstīs iegūto diplomu ekspertīzi un pielīdzināšanu veic Akadēmiskās informācijas centrs) saskaņā ar Augstskolu likuma 30., 31., 32.p. un LBTU nolikuma par akadēmiskajiem amatiem 2.2., 2.3., 2.4.p., dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī zinātniskā, pedagoģiskā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto zinātnisko darbu saraksts pēdējo 6 (sešu) gadu laikā.

Dokumentu kopa jāiesniedz mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas LBTU Personāldaļā Jelgavā, Lielajā ielā 2, LV-3001, vai sūtot pa pastu, vai e-pastā: dace.verdina@lbtu.lv, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu.

Ar Nolikumu par LBTU akadēmiskajiem amatiem var iepazīties LBTU mājaslapā www.lbtu.lv sadaļā Par mums, Dokumenti, Nolikumi.

Darba vieta: Lielā iela 2, Jelgava.

Tālr. uzziņām 63005697.

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte, adrese: Lielā iela 2, Jelgava.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)