Laidiens: 03.10.2022., Nr. 191

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2022/191.AKK1

Sakarā ar Zinātniskās institūcijas dibināšanu, Ekonomikas un kultūras augstskola (EKA), reģ. Nr. 40003402986, izsludina konkursu uz vakanto personāla amata vietu:

"zinātniskais asistents" (0,3 slodze) - zinātņu nozarē "Ekonomika un uzņēmējdarbība" - 1 amata vieta

Prasības pretendentiem/-ēm:

- maģistra grāds

- angļu valodas zināšanas vismaz B2 līmenī

- vismaz 2 zinātniskās publikācijas pēdējo 6 gadu laikā

Darba alga - no 432 eiro mēnesī (pirms nodokļiem) par 0,3 slodzi.

Darba pienākumi:

- Veikt pētījumus ekonomikas un uzņēmējdarbības jomā un publicēt pētījumu rezultātus

- Nodrošināt veikto pētījumu objektivitāti

- Informēt sabiedrību par savu zinātnisko pētījumu rezultātiem, piedaloties starptautiskajās un vietējās zinātniskajās konferencēs un semināros

- Piedalīties pētniecisko projektu pieteikumu sagatavošanā un pētniecisko projektu īstenošanā

- Pilnveidot savu zinātnisko kvalifikāciju.

Pretendentiem, kuri vēlas piedalīties konkursā, ir jāiesniedz Ekonomikas un kultūras augstskolas Rektoram adresēts iesniegums un dokumentu noraksti, kas apliecina augstāko izglītību un akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae) Europass formā, kā arī citi dokumenti, kurus pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju. Ja pretendents konkursā darbam EKA piedalās pirmo reizi, jāuzrāda dokumentu oriģināli.

Dokumenti ir jāiesniedz Ekonomikas un kultūras augstskolā Rīgā, Lomonosova 1/5, 118. kabinetā vai jāsūta elektroniski parakstītos dokumentus uz jelena.titko@eka.edu.lv. Konkursa termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".


OP 2022/191.AKK2

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija (turpmāk - JVLMA) izsludina atklātu konkursu ārvalstu viesdocētājam uz studiju kursu "'Mūzikas uztvere, izpratne un pārdzīvojums ķermeņa kinestētiskā darbībā skolēnu labizjūtas sekmēšanai" docēšanu uz noteiktu laiku (līdz 31.03.2023.)

JVLMA izsludina atklātu konkursu ārvalstu viesdocētājam uz studiju kursu "'Mūzikas uztvere, izpratne un pārdzīvojums ķermeņa kinestētiskā darbībā skolēnu labizjūtas sekmēšanai" docēšanu 2022./2023. akadēmiskajā gadā ESF projekta "JVLMA akadēmiskā personāla stiprināšana jaunveidojamo pedagoģijas studiju programmu kvalitatīvai īstenošanai" Nr. 8.2.2.0/18/I/001 ietvaros.

Galvenie pienākumi:

- Studiju kursa apraksta sagatavošana, atbilstoši JVLMA studiju kursu izstrādes nosacījumiem

- Studiju kursa docēšana. Studiju kursa īstenošanai tiek plānotas 156 stundas

- Metodisko un mācību materiālu sagatavošana, ievietošana e-studiju vidē

- Pārbaudījumu organizēšana, novērtēšana, saskaņā ar studiju kursa aprakstu

Prasības pretendentiem/-ēm:

- ārvalstu akreditēto augstskolu un atbilstošo specializāciju studiju programmu akadēmiskais personāls, kura pedagoģiskā darba stāžs augstskolā ir vismaz 5 gadi;

- pieredze līdzvērtīga studiju kursa satura izstrādē un vadīšanā.

Atalgojums tiek noteikts saskaņā ar stundas algas likmi 60,00 EUR par 1 stundu.

Pieteikuma vēstuli un CV (Europass formā) līdz 2022.gada 9.oktobrim sūtīt uz e-pasta adresi: Anita.Grasmane@jvlma.lv ar norādi "'Mūzikas uztvere, izpratne un pārdzīvojums ķermeņa kinestētiskā darbībā skolēnu labizjūtas sekmēšanai" docētāja atlasei.

Pamatojoties uz Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13.pantu, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)