Laidiens: 26.01.2022., Nr. 18

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

OP 2022/18.AD1

Paziņojums par akciju sabiedrības "Olainfarm" ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu

Akciju sabiedrības "Olainfarm", vienotais reģ. Nr. 40003007246, juridiskā adrese: Rūpnīcu iela 5, Olaine, Olaines novads, LV-2114, turpmāk - Sabiedrība, valde sasauc un paziņo, ka Sabiedrības ārkārtas akcionāru sapulce notiks 2022.gada 28.februārī plkst.11.00 Olainē, Rūpnīcu ielā 5, Sabiedrības telpās, un izmantojot elektroniskos saziņas līdzekļus.

Darba kārtība:

1. Prasību celšana pret Sabiedrības iepriekšējiem padomes un valdes locekļiem.

Balsošana pirms sapulces

Sabiedrības akcionāri var izmantot tiesības balsot pirms akcionāru sapulces, aizpildot balsojuma veidlapu, kas akcionāriem pēc pieprasījuma, sākot ar 2022.gada 14.februāri (pieprasījumu sūtot uz e-pastu: 28.02.2022_akcionaru.sapulce@olainfarm.com), tiks nosūtīta uz viņa e-pastu.

Lūdzam aizpildītu balsojuma veidlapu:

- parakstītu ar derīgu drošu elektronisko parakstu, kas satur laika zīmogu, elektroniski nosūtīt uz sabiedrības e-pasta adresi: 28.02.2022_akcionaru.sapulce@olainfarm.com, vēstules nosaukumā norādot šādu informāciju: "Balsojuma veidlapa 28.02.2022. ārkārtas akcionāru sapulcei"; vai

- parakstītu papīra formā nosūtīt uz Sabiedrības pasta adresi: Rūpnīcu iela 5, Olaine, LV-2114, uz aploksnes norādot šādu informāciju: "Balsojuma veidlapa 28.02.2022. ārkārtas akcionāru sapulcei". Šajā gadījumā parakstam uz balsojuma veidlapas jābūt notariāli apliecinātam un tai jāpievieno akcionāra (pilnvarnieka) pases vai personas apliecības apliecināta kopija un kontaktinformācija (tālruņa numurs un e-pasta adrese), lai Sabiedrības valdei būtu iespēja identificēt akcionāru.

Akcionāra pārstāvji vai pilnvarotās personas balsojuma veidlapai pievieno pilnvaru vai citu pilnvarojumu apliecinošu dokumentu (elektroniski iesniedzot - parakstītu ar drošu elektronisko parakstu, kas satur laika zīmogu, bet pa pastu - pašrocīgi parakstītu pilnvaru, uz kuras akcionāra paraksts apliecināts notariāli).

Akcionārs, kurš balsojis pirms akcionāru sapulces, var lūgt Sabiedrību apstiprināt balsojuma saņemšanu. Sabiedrība nekavējoties pēc akcionāra balsojuma saņemšanas nosūta akcionāram apstiprinājumu.

Balsojumā tiks ņemti vērā visi balsojumi, kas būs saņemti Sabiedrībā ne vēlāk kā līdz 2022.gada 27.februārim.

Akcionāru sapulce

Akcionāru sapulce klātienē notiks, ņemot vērā noteiktos pulcēšanās ierobežojumus saistībā ar Covid-19 pandēmiju, izmantojot elektroniskos saziņas līdzekļus Microsoft Teams tiešsaistes platformā.

Lai reģistrētos dalībai akcionāru sapulcē, akcionāram ir jāiesniedz aizpildīta pieteikuma veidlapa, kas akcionāriem pēc pieprasījuma (pieprasījumu, sākot no 2022.gada 14.februāra, sūtot uz e-pastu: 28.02.2022_akcionaru.sapulce@olainfarm.com) tiks nosūtīta uz viņa e-pastu. Veidlapai jāpievieno akcionāra/pilnvarnieka pases vai personas identifikācijas kartes kopija.

Lūdzam aizpildītu pieteikuma veidlapu kopā ar pases vai personas identifikācijas kartes kopiju nosūtīt:

- parakstītu ar derīgu drošu elektronisko parakstu, kas satur laika zīmogu elektroniski nosūtīt uz Sabiedrības e-pasta adresi: 28.02.2022_akcionaru.sapulce@olainfarm.com, vēstules nosaukumā norādot šādu informāciju: "Pieteikuma veidlapa 28.02.2022. ārkārtas akcionāru sapulcei"; vai

- parakstītu papīra formā nosūtīt uz Sabiedrības pasta adresi: Rūpnīcu iela 5, Olaine, LV-2114, uz aploksnes norādot šādu informāciju: "Pieteikuma veidlapa 28.02.2022. ārkārtas akcionāru sapulcei".

Akcionāra pārstāvji vai pilnvarotās personas pieteikuma veidlapai pievieno pilnvaru vai citu pilnvarojumu apliecinošu dokumentu (elektroniski iesniedzot - parakstītu ar drošu elektronisko parakstu, kas satur laika zīmogu, bet pa pastu - pašrocīgi parakstītu pilnvaru, uz kuras akcionāra paraksts apliecināts notariāli).

Akcionāri tiks reģistrēti dalībai akcionāru sapulcē, ja viņi būs iepriekš minētajā kārtībā pieteikušies dalībai sapulcē līdz 2022. gada 25. februārim plkst. 12.00. Akcionāri saņems pieejas informāciju tiešsaistes sapulcei uz e-pastu, kas būs norādīts pieteikuma veidlapā.

Akcionāri tiek aicināti pieslēgties 28.02.2022. ārkārtas akcionāru sapulcei, izmantojot piekļuves informāciju, kas tiks nosūtīta uz pieteikuma veidlapā norādīto e-pasta adresi.

Pieslēgšanās brīdī tiks veikta akcionāra (pārstāvja vai pilnvarotās personas) identifikācija, tādēļ akcionāri tiek aicināti pieslēgties akcionāru sapulcei, sākot no 28.02.2022. plkst. 10.30.

Pieslēdzoties sapulcei, akcionārs (pārstāvis vai pilnvarotā persona) tiks aicināts videorežīmā uzrādīt personu apliecinoša dokumenta oriģinālu.

Balsošana par darba kārtības jautājumiem akcionāru sapulces laikā būs iespējama, izmantojot elektroniskos saziņas līdzekļus Microsoft Teams tiešsaistes platformā.

Ar lēmumu projektiem akcionāri var iepazīties, kā arī iesniegt priekšlikumus un uzdot jautājumus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem no 2022.gada 14. februāra līdz 25.februārim, darba dienās tikai elektroniski, nosūtot pieprasījumu uz e-pastu: 28.02.2022_akcionaru.sapulce@olainfarm.com.

Akciju sabiedrības "Olainfarm" valde

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)