Laidiens: 04.08.2022., Nr. 149

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2022/149.AKK1

Latvijas Mākslas akadēmija izsludina akadēmiskā personāla - pasniedzējs mākslās - vakanci

Latvijas Mākslas akadēmija, reģistrācijas Nr. 90000029965, izstrādājot un īstenojot Projektu Nr.8.2.2.0/20/I/002 - Akadēmiskā personāla attīstība - doktorantu grantu pieejas aprobācija un ārvalstu akadēmiskā personāla piesaiste Latvijas Kultūras akadēmijā, Latvijas Mākslas akadēmijā un Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā" atklātā projektu atlases kārtas ietvaros un atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem Nr. 25 (Rīgā 2018. gada 9. janvārī), izsludina atklātu akadēmiskā personāla - ārvalstu pasniedzēja mākslā - atlasi.

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem un atlases pieteikumu noformēšanu var iepazīties mājaslapā publicētajās aktualitātēs/ aktuālie projekti (projekts Nr. Nr.8.2.2.0/20/I/002): https://www.lma.lv/akademija/projekti/akademiska-personala-attistiba-doktorantu-grantu-pieejas-aprobacija-un-arvalstu-akademiska-personala-piesaiste-lma-lka-jvlma-nr822020i002

Darba samaksa: līdz 4000 EUR mēnesī (t. sk. darba devēja un visi darba ņēmēja nodokļi) uz periodu 4 mēneši 1 kalendārā gada laikā.

Pieteikšanās termiņš ir līdz 2022. gada 22. augustam.

Pieteikuma vēstuli un CV (Europass formā) sūtīt uz e-pasta adresi: mara.adina@lma.lv vai pa pastu, adrese: O. Kalpaka bulvāris 13, Rīga, ar norādi "Atklātai ārvalstu akadēmiskā personāla atlasei" (projekts Nr. Nr.8.2.2.0/20/I/002).

Pamatojoties uz Fizisko personas datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, Latvijas Mākslas akadēmija informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Mākslas akadēmija.


OP 2022/149.AKK2

Salaspils novada pašvaldība izsludina atklātu konkursu Salaspils 1. vidusskolas direktora (profesijas kods 1345 08) amatam uz nenoteiktu laiku

Prasības pretendentam/-ei:

- uz pretendentu neattiecas Izglītības likumā un Bērnu tiesību aizsardzības likumā noteiktie ierobežojumi strādāt par pedagogu

- pretendenta izglītība atbilst Izglītības likumā un Ministru kabineta noteikumos par pedagogiem nepieciešamo izglītību un profesionālo kvalifikāciju un profesionālās pilnveides kārtību noteiktajām prasībām

- pretendents prot valsts valodu augstākajā līmenī atbilstoši Valsts valodas likuma prasībām un vismaz vienu Eiropas Savienības oficiālo valodu profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā

- pretendentam ir vismaz triju gadu pedagoģiskā darba pieredze izglītības jomā vai izglītības vadības darbā (par izglītības vadības darbu tiek uzskatīts darbs izglītības iestādes vadītāja vai vadītāja vietnieka amatā; cits darbs, ja tas saistīts ar izglītības jomas administrēšanu)

Pretendenta/-es iesniedzamie dokumenti:

- stratēģiskais redzējums par Salaspils novada pašvaldības iestādi "Salaspils 1. vidusskola" (jaunā satura ieviešana, izglītības kvalitātes paaugstināšana, personālpolitika un iekļaušana vienotā novada izglītības ekosistēmā) jūsu vadībā tuvāko trīs gadu laikā, ņemot vērā iestādes nolikumu un Salaspils novada attīstības programmu 2019.-2025.gadam (apjoms līdz 3 lapām A4 formātā)

- pieteikuma vēstule, aprakstot motivāciju pieteikties un īpašās vadības prasmes, rakstura īpašības, kas noderēs, pildot amata pienākumus

- profesionālās pieredzes apraksts (Curriculum Vitae - Europass) ar iekļautu valodu prasmes pašvērtējumu - izglītība un pieredze pedagoģiskajā darbā, kas pārsniedz obligātās prasības, pieredze izglītības vadības darbā vismaz pēdējo 3 gadu laikā; vismaz vienas Eiropas Savienības obligāto svešvalodu prasmes

- izglītību apliecinošu dokumentu kopijas

- apliecinājums, ka uz pretendentu neattiecas Izglītības likumā un Bērnu tiesību aizsardzības likumā noteiktie ierobežojumi strādāt par pedagogu (pielikums Nr.1 - skat. Salaspils mājaslapā www.salaspils.lv sludinājumi)

- pretendents var pievienot citus viņa personību un kvalifikāciju raksturojošus dokumentus (pedagoģijā - ne vecākus par 3 gadiem), kas sniedz plašāku informāciju par amata kandidātu

Dokumentu iesniegšanas kārtība:

Pieteikumu iesniegt līdz 2022. gada 24. augustam personīgi domes Apmeklētāju apkalpošanas centrā vai nosūtot pa pastu Salaspils novada domes Administrācijai Līvzemes ielā 8, Salaspilī, LV-2169, vai nosūtot uz elektroniskā pasta adresi: dome@salaspils.lv. Iesniedzot pieteikumu elektroniska dokumenta veidā, tam jābūt parakstītam ar drošu elektronisku parakstu un jāsatur laika zīmogs saskaņā ar normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu, vai izmantojot Vienotajā valsts un pašvaldību pakalpojumu portālā (www.latvija.lv) pieejamo e-pakalpojumu "Priekšlikuma, sūdzības, jautājuma vai lūguma iesniegšana" vai e-adresi, dokumenti ar norādi "Pieteikums konkursam uz Salaspils 1. vidusskolas direktora amatu".

Pēc 24. augusta iesniegtie vai iesūtītie pieteikumi netiek vērtēti.

Piedāvājam:

- mēnešalgu 2000,00 EUR pirms nodokļu nomaksas, pašvaldības piemaksu par darba kvalitāti

- sociālās garantijas, tai skaitā veselības apdrošināšanu (pēc pārbaudes termiņa)

- izglītības iespējas profesionālai pilnveidei

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu (Eiropas Parlamenta un Padomes regula (ES) 2016/679) Salaspils novada pašvaldība informē, ka:

"Pretendenta personas datu apstrādes pārzinis ir Salaspils novada dome, reģistrācijas Nr. 90000024008, kontaktinformācija: Līvzemes iela 8, Salaspils, Salaspils novads, LV-2169. Salaspils novada domes datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija: datu.aizsardziba@salaspils.lv.

Pretendentu personas datu apstrādes mērķis: nodrošināt vakantā amata pretendentu atlases procesu normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā un izvērtēt attiecīgo pretendentu atbilstību amata prasībām.

Pretendentu datu apstrādes tiesiskais pamats: pretendenta informācijas un datu iesniegšana uzskatāma par pretendenta piekrišanas apliecinājumu iesniegto personas datu apstrādei nolūkā, kādā tie tika iesniegti. Pretendents ir atbildīgs par informācijas un personas datu saturu un apjomu, ko viņš norāda un iesniedz atlases procesā. Pretendents ar personas datu apstrādes politiku (Privātuma politika) iepazīties var Salaspils novada pašvaldības interneta vietnē http://www.salaspils.lv/privatums-politika".

Informējam, ka pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas amata atlases otrajai kārtai.

Pilnvarota sniegt skaidrojumus par amata vakanci Izglītības daļas vadītāja/Izpilddirektora vietniece izglītības jautājumos Inga Elksne, tālr. 26481457, e-pasts: inga.elksne@salaspils.lv.

Garantējam informācijas konfidencialitāti.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)