Laidiens: 27.05.2022., Nr. 102

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2022/102.AKK1

Centrālā vēlēšanu komisija izsludina konkursu uz grāmatveža amata vietu (uz noteiktu laiku)

Centrālā vēlēšanu komisija ir pastāvīga un vēlēta valsts institūcija, kuras pienākumos ietilpst Saeimas, Eiropas Parlamenta, pašvaldību vēlēšanu, kā arī tautas nobalsošanu un likumu ierosināšanu sagatavošana un vadīšana.

Mūsu vērtības ir profesionalitāte, godīgums, atklātība, sadarbība un attīstība.

Tev uzticēsim:

- koordinēt un nodrošināt pašvaldību vēlēšanu komisiju un vēlēšanu iecirkņu komisiju ārvalstīs finanšu izlietojuma uzraudzību Saeimas vēlēšanās

- veikt darbinieku atalgojuma aprēķinus, sagatavot maksājuma uzdevumus un iesniegt pārskatus Valsts ieņēmumu dienesta Elektroniskās deklarēšanas sistēmā

- sagatavot un iesniegt maksājumu rīkojumus Valsts kases e-kases sistēmā

- nodrošināt grāmatvedības attaisnojuma dokumentu pārbaudi, komplektēšanu un saglabāšanu

- sekot līdzi analītiskajiem datiem un ierakstiem virsgrāmatā visu aktīvo dimensiju līmenī

- veikt uzskaites posteņu analītisko un loģisko kontroli

- piedalīties mēneša, ceturkšņa un gada pārskata sagatavošanā

- sagatavot un iesniegt statistikas pārskatus, pārskatus par atlīdzību Valsts kancelejai, nodrošināt šo dokumentu precizitāti un pareizību

No tevis sagaidām:

- augstāko vai profesionālo izglītību ekonomikā, grāmatvedībā vai finansēs, kas regulāri papildināta ar amatam nepieciešamām speciālajām zināšanām

- vismaz 2 gadu pieredzi grāmatveža amatā (pieredze valsts iestādē grāmatveža amatā tiks uzskatīta par priekšrocību)

- zināšanas par grāmatvedības darba organizāciju atbilstīgi starptautiskajiem grāmatvedības standartiem

- datorprasmes pieredzējuša lietotāja līmenī (MS Word, Excel, Horizon)

- precizitāti un atbildību par sava darba rezultātiem

- spēju organizēt savu laiku, ievērot darbu izpildes termiņus

- teicamas plānošanas un sadarbības prasmes

- iniciatīvu, spēju strādāt paaugstinātas darba intensitātes un stresa apstākļos

- teicamas latviešu valodas zināšanas un labas angļu valodas zināšanas

- prasme izmantot Valsts kases elektronisko pakalpojumu portālu "E-pakalpojumi" tiks uzskatīta par priekšrocību

Mēs piedāvājam:

- interesantu un dinamisku darbu atsaucīgu un pieredzējušu kolēģu komandā

- elastīgu darba laiku un iespēju strādāt attālināti

- piemaksu par papildu pienākumu veikšanu un samaksu par virsstundu darbu

Mēnešalga

- EUR 1200 līdz 1400 (bruto).

Plānotais darba uzsākšanas laiks

- 2022. gada 1. jūlijs.

Darba līgums tiks slēgts uz noteiktu laiku - līdz 2022. gada 30. decembrim - ar pārbaudes laiku 2 mēneši. Darba līgums noteiktos apstākļos var tikt pagarināts.

Pieteikuma vēstuli un CV lūdzam sūtīt uz e-pasta adresi: personals@cvk.lv.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš - 2022. gada 8. jūnijs.

Centrālā vēlēšanu komisija sazināsies ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvirzīti nākamajai konkursa kārtai.

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes 2016. gada 27. aprīļa regulas Nr. 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46/EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) 13. pantu, informējam, ka:

- pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu pretendentu atlasi;

- personas datu apstrādes pārzinis ir Centrālā vēlēšanu komisija, Smilšu iela 4, Rīga, LV-1050.


OP 2022/102.AKK2

LATVIJAS UNIVERSITĀTE, reģistrācijas Nr. 90000076669, izsludina konkursu uz akadēmiskā personāla amata vietu:

Sociālo zinātņu fakultātē

- uz vienu vadošā pētnieka amata vietu - socioloģija un sociālais darbs

Darba samaksa no 12,30 euro/h

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem un konkursa pieteikumu noformēšanu atbilstoši Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē prasībām pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā https://www.lu.lv/lv/par-mums/vakances/.

Pieteikšanās termiņš ir viens mēnesis no sludinājuma publicēšanas dienas.

Konkursam iesniedzamo dokumentu reģistrācija Latvijas Universitātes Personālvadības departamentā Raiņa bulvārī 19, 127. vai 129. telpā, Rīgā, LV-1586, vai nosūtot uz norādīto LU adresi ierakstītā pasta sūtījumā, vai elektroniski LU portālā https://www.lu.lv/par-mums/vakances/pieteiksanas-akademisko-amatu-konkursam/.

Latvijas Universitāte informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi (leģitīmo interešu nodrošināšana) un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Universitāte, e-pasts: datu.specialisti@lu.lv.

Papildu informācija pa tālr. 67033990.


OP 2022/102.AKK3

Rīgas Tehniskā universitāte, reģ. Nr. 90000068977, izsludina konkursu uz vakanto zinātniskā personāla amata vietu:

MATERIĀLZINĀTNES UN LIETIŠĶĀS ĶĪMIJAS FAKULTĀTĒ

Lietišķās ķīmijas institūtā

- uz vienu vadošā pētnieka amata vietu (0,1 slodzes) - Ķīmija/ Organiskā ķīmija

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora grāds ķīmijā vai ķīmijas tehnoloģijā

- spēj patstāvīgi veikt zinātniskos pētījumus

- vismaz piecu gadu zinātniskā un akadēmiskā darba pieredze

- vismaz piecas publikācijas, trīs no tām indeksētas Scopus

- angļu valodas zināšanas - vismaz B2 līmenī

Darba samaksa: 100,00 eiro/mēnesī.

Pretendentiem, kuri vēlas piedalīties konkursā, Rīgas Tehniskās universitātes Personāla nodaļai ir jāiesūta elektroniski (parakstītus ar drošu elektronisko parakstu) uz e-pastu (cv@rtu.lv):

1) rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā;

2) dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta zinātniskā, pedagoģiskā, organizatoriskā darba pieredze un publicēto darbu saraksts pēdējo 6 (sešu) gadu laikā (vēlams publicēto darbu sarakstu pievienot kā atsevišķu pielikumu), kā arī citi dokumenti, kurus pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju;

3) zinātniskos/akadēmiskos grādus vai augstāko izglītību apliecinošo dokumentu kopijas un pēc nepieciešamības citus normatīvajos aktos noteiktos dokumentus (piemēram, valsts valodas prasmes līmeni apliecinošo dokumentu un tml.), uzrādot to oriģinālus, ja pretendents konkursā darbam RTU piedalās pirmo reizi un Personāla nodaļā nav iepriekš iesniedzis šo dokumentu kopijas;

4) publiskā ziņojuma prezentācija par savu zinātnisko darbību, kas jāprezentē struktūrvienībai (vai padomei/domei) savlaicīgi pirms ievēlēšanas.

Ar visām normatīvos noteiktajām prasībām varat iepazīties RTU mājaslapā.

Konkursa termiņš ir viens mēnesis no sludinājuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Papildu informācija (dokumentu paraugi u.c.) RTU mājaslapas sadaļā "Darbs RTU" vai pa tālr.25678056.

Mēs atbalstām iekļaujošu darba vidi, un kandidātus(-es) izvērtējam, balstoties vienīgi uz sasniegumiem, kvalifikācijām, kompetenci un darba pieredzi.

Piesakoties konkursam, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis) par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46/EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) un uzglabāšanai Rīgas Tehniskās universitātes Personāla nodaļā. Bez kandidāta piekrišanas personas dati netiks nodoti trešajām personām, izņemot Latvijas Republikā spēkā esošajos normatīvajos aktos noteiktajos gadījumos.


OP 2022/102.AKK4

Vidzemes Augstskola, reģ. Nr. LV90001342592, izsludina konkursu uz vakanto amatu Vidzemes Augstskolas Sociotehnisku sistēmu inženierijas institūtā:

- zinātniskais asistents - 1 vieta (zinātnes nozare Elektrotehnika, elektronika, informācijas un komunikāciju tehnoloģijas, apakšnozare Citas elektrotehnikas, elektronikas, informācijas un komunikāciju tehnoloģiju apakšnozares)

Prasības pretendentiem: zinātniskajam asistentam - maģistra grāds, vismaz viena zinātniskā publikācija un/vai vismaz viena uzstāšanās ar referātu starptautiskajā konferencē vai seminārā pēdējo sešu gadu laikā, angļu valodas zināšanas vismaz B2 līmenī.

Pretendentiem uz vakanto amatu viena mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas datuma laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" jāiesniedz institūta direktoram adresēta motivācijas vēstule, izglītību un zinātnisko grādu apliecinošu dokumentu kopijas, publicēto zinātnisko darbu saraksts, CV ar iekļautu informāciju par dalību/vadību pētnieciskos projektos un angļu valodas zināšanu līmeni. Pieteikumu sūtīt augstskolas juristei-personāla speciālistei: C204.kabinets, Cēsu iela 4, Valmiera, LV-4201, vai pa e-pastu: agrita.somase@va.lv ar norādi "Konkurss uz zinātnisko amatu", tālr. 26186555.

Samaksa: zinātniskajam asistentam 5,62-33,72 EUR/h EUR/h atbilstoši konkrētajam veiktajam darbam.


OP 2022/102.AKK5

Vidzemes Augstskola, reģ. Nr. LV90001342592, izsludina konkursu uz vakantajiem amatiem Vidzemes Augstskolas Sociālo, ekonomisko un humanitāro pētījumu institūtā:

- zinātniskais asistents - 1 vieta (zinātnes nozare Ekonomika un uzņēmējdarbība, apakšnozare Agrārā ekonomika)

- zinātniskais asistents - 1 vieta (zinātnes nozare Mūzika, vizuālās mākslas un arhitektūra, apakšnozare Vizuālās mākslas, tai skaitā glezniecības, tēlniecības, grafikas, lietišķās mākslas, dizaina, komunikācijas tehnoloģijās izmantotā mākslas vēsture un teorija)

Prasības pretendentiem: zinātniskajam asistentam - maģistra grāds, vismaz viena zinātniskā publikācija un/vai vismaz viena uzstāšanās ar referātu starptautiskajā konferencē vai seminārā pēdējo sešu gadu laikā, angļu valodas zināšanas vismaz B2 līmenī.

Pretendentiem uz vakanto amatu viena mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas datuma laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" jāiesniedz institūta direktoram adresēta motivācijas vēstule, izglītību un zinātnisko grādu apliecinošu dokumentu kopijas, publicēto zinātnisko darbu saraksts, CV ar iekļautu informāciju par dalību/vadību pētnieciskos projektos un angļu valodas zināšanu līmeni. Pieteikumu sūtīt augstskolas juristei-personāla speciālistei: C204.kabinets, Cēsu iela 4, Valmiera, LV-4201, vai pa e-pastu: agrita.somase@va.lv ar norādi "Konkurss uz zinātnisko amatu", tālr. 26186555.

Samaksa: zinātniskajam asistentam 5,62-33,72 EUR/h EUR/h atbilstoši konkrētajam veiktajam darbam.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)