Laidiens: 20.05.2021., Nr. 96

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

OP 2021/96.AD1

Paziņojums par akciju sabiedrības "Grindeks" kārtējās akcionāru sapulces sasaukšanu

Akciju sabiedrības "Grindeks", vienotais reģ. Nr. 40003034935, juridiskā adrese: Krustpils iela 53, Rīga, LV-1057 (tālāk tekstā - Sabiedrība), valde sasauc un paziņo, ka Sabiedrības kārtējā akcionāru sapulce notiks 2021. gada 22. jūnijā plkst. 12.00 Rīgā, Krustpils ielā 53, akciju sabiedrības "Grindeks" telpās un izmantojot elektroniskos saziņas līdzekļus.

Darba kārtība:

1. Sabiedrības valdes, padomes ziņojumi un zvērināta revidenta atzinums.

2. Sabiedrības 2020. gada pārskata apstiprināšana.

3. Sabiedrības peļņas izlietošana.

4. Sabiedrības akciju konversija un akciju formas maiņa.

5. Sabiedrības statūtu grozījumi.

6. Sabiedrības revīzijas komitejas likvidēšana.

7. Sabiedrības valdes un padomes atalgojuma politikas atcelšana.

Ieraksta datums akcionāru dalībai akcionāru sapulcē ir 2021. gada 15. jūnijs. Tikai personas, kas ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar tām piederošo akciju skaitu piedalīties Sabiedrības kārtējā akcionāru sapulcē 2021. gada 22. jūnijā, kā arī balsot rakstveidā pirms akcionāru sapulces.

Balsošana pirms sapulces

Ņemot vērā Covid-19 pandēmiju, lai aizsargātu akcionāru, akciju sabiedrības "Grindeks" darbinieku un sabiedrības veselību kopumā, aicinām akcionārus akcionāru sapulcē piedalīties rakstveidā, pirms sapulces aizpildot balsojuma veidlapu, kas akcionāriem pēc pieprasījuma (pieprasījumu sūtot uz e-pastu: shares@grindeks.lv) tiks nosūtīta uz viņa e-pastu, sākot ar 2021. gada 8. jūniju.

Lūdzam aizpildītu balsojuma veidlapu:

- parakstītu ar derīgu elektronisko parakstu ar laika zīmogu elektroniski nosūtīt uz sabiedrības e-pasta adresi: shares@grindeks.lv; vai

- parakstītu papīra formā nosūtīt uz sabiedrības pasta adresi: Krustpils iela 53, Rīga, LV-1057. Šajā gadījumā balsojuma veidlapai jābūt notariāli apliecinātai vai tai jāpievieno akcionāra pases vai personas apliecības (paša akcionāra) apliecināta kopija un kontaktinformācija (tālr. numurs un e-pasta adrese), lai Sabiedrības valdei būtu iespēja identificēt akcionāru.

Akcionārs, kurš balsojis pirms akcionāru sapulces, var lūgt akciju sabiedrības "Grindeks" apstiprināt balsojuma saņemšanu. Akciju sabiedrības "Grindeks" nekavējoties pēc akcionāra balsojuma saņemšanas nosūta akcionāram apstiprinājumu.

Balsojumā tiks ņemtas vērā visas balsojuma veidlapas, kas būs saņemtas Sabiedrībā līdz 2021. gada 21. jūnijam.

Akcionāru sapulce

Sapulce klātienē notiks, ņemot vērā Latvijas Republikas valdības noteiktos pulcēšanās ierobežojumus saistībā ar Covid-19 pandēmiju, un, izmantojot elektroniskos saziņas līdzekļus, Zoom tiešsaistes platformā.

Lai reģistrētos dalībai akcionāru sapulcē akcionāram ir jāiesniedz aizpildīta pieteikuma veidlapa, kas akcionāriem pēc pieprasījuma (pieprasījumu sūtot uz e-pastu: shares@grindeks.lv) tiks nosūtīta uz viņa e-pastu, sākot ar 2021. gada 8. jūniju.

Lūdzam aizpildītu pieteikuma veidlapu kopā ar pases vai personas identifikācijas kartes kopiju nosūtīt:

- parakstītu ar derīgu elektronisko parakstu ar laika zīmogu elektroniski nosūtīt uz sabiedrības e-pasta adresi: shares@grindeks.lv; vai

- parakstītu papīra formā nosūtīt uz sabiedrības pasta adresi: Krustpils iela 53, Rīga, LV-1057.

Akcionāri tiks reģistrēti dalībai akcionāru sapulcē, ja viņi būs korekti pieteikušies dalībai sapulcē līdz 2021. gada 21. jūnijam plkst. 12.00. Akcionāri saņems pieejas informāciju tiešsaistes sapulcei uz e-pastu, kas būs norādīts pieteikšanās formā. Pirms sapulces Sabiedrības valde veiks akcionāru identifikāciju, pamatojoties uz iesniegto pases vai personas identifikācijas kartes kopiju, salīdzinot to ar dokumenta oriģinālu, kuru uzrādīs akcionārs vai tā pārstāvis. Balsošana par darba kārtības jautājumiem akcionāru sapulces laikā būs iespējama, izmantojot drošu elektronisko parakstu un e-pastu.

Akcionāri var piedalīties akcionāru sapulcē (t. sk. aizpildīt un iesniegt balsojuma veidlapu) personiski vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību. Ja akcionāru pārstāv pilnvarnieks, balsojuma veidlapai jāpievieno rakstiska pilnvara vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments. Visām izsniegtajām pilnvarām jābūt parakstītām ar elektronisko parakstu vai notariāli apliecinātām.

Ar Sabiedrības gada pārskatu, valdes priekšlikumu par peļņas izlietošanu, statūtu grozījumiem un akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem akcionāri var iepazīties, kā arī iesniegt priekšlikumus un uzdot jautājumus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem no 2021. gada 8. jūnija (ar Sabiedrības gada pārskatu, valdes priekšlikumu par peļņas izlietošanu, statūtu grozījumiem no 2021.gada 22. maija) līdz 21. jūnijam, darba dienās tikai elektroniski, nosūtot pieprasījumu uz e-pastu: shares@grindeks.lv.

AS "Grindeks" valde


OP 2021/96.AD2

Paziņojums par kārtējo akcionāru sapulci

AS "Eco Baltia" (reģ. Nr. 40103435432) kārtējā akcionāru sapulce notiks 2021.gada 18.jūnijā plkst.14.00 Maskavas ielā 240-3, Rīgā, LV-1063.

Darba kārtībā:

1. Lēmums par Sabiedrības 2020.gada pārskata un 2020.gada konsolidētā pārskata apstiprināšanu.

2. Lēmums par Sabiedrības revidenta apstiprināšanu 2021.gadam.

3. Lēmums par Sabiedrības akciju opciju politikas apstiprināšanu.

Reģistrācija sapulcei notiks 2021.gada 18.jūnijā no plkst.13.30 līdz 14.00 sapulces norises vietā.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu likumisko pārstāvju vai pilnvaroto pārstāvju starpniecību. Reģistrējoties akcionāriem jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments, pārstāvjiem - arī pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara, likumiskajiem pārstāvjiem - pilnvarojumu apliecinošs dokuments. Saskaņā ar Komerclikuma 277.1 panta trešo daļu Sabiedrības valde nodrošina akcionāriem tiesības piedalīties un balsot akcionāru sapulcē, izmantojot elektroniskos saziņas līdzekļus - tiešsaistes saziņas vietnē ZOOM, saite uz attālināto sapulci tiks nosūtīta uz norādīto e-pasta adresi.

Akcionāriem, kuri pārstāv vismaz 1/20 no sabiedrības pamatkapitāla, ir tiesības 7 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas pieprasīt papildu jautājumu iekļaušanu darba kārtībā.

Akcionāri var iepazīties ar sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem, kā arī iesniegt priekšlikumus par darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem akciju sabiedrības birojā Maskavas ielā 240-3, Rīgā, LV-1063, Rīgā, sākot no 2021.gada 18.maija, darba dienās no plkst. 8.30 līdz 17.00, saziņai: tālr. +371 67409828 vai e-pasta adrese: info@ecobaltia.lv.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)